sosyalleşmek...

aslankralice

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
640
934
Kızlar çok durgun bir hayatım var çok arkadaşım yok çevrem yok. istanbulda yaşayanlar sosyalleşmek için neler yapıyorsunuz nerelere gidiyorsunuz. ya da mesela burada toplantılar ayarlasak benim gibi düşünen insanlarla biraz dışarı çıksak nasıl olur :)))

buluşup görüşme işine karşıyım ne yalan söyliyim

:110: Çalışıyorum yoğunum hiiç vaktim yok annemle babamı zor görüyorum üstelik bana pek sıcak gelmedi bu durum.

SADECE Bİ ÖENRİYDİ O DİKKATE ALINCAK BİŞEY DEĞİL.. Benim merka ettiğim sosyalleşmek için neler yapıyor nerelere gidiyorsunuz

Buluşmak ne kadar başarılabilir bilemiyorum,KK dan gördüğüm insanlar oldu, hayvan hakları yürüyüşüne katıldık birlikte, çok da keyifliydi, belki olabilir bilemiyorum.
İşten arta kalan zamanlarda evime gömülüyorum ben, İstanbul trafiğinden yılmış biri olarak hafta sonu hiç bir yere gidesim gelmiyor. Kitap okumaya gayret ediyorum, deneme yazıyorum, şiir yazıyorum, olabildiğince sessizlikte vakit geçiriyorum. Eşim bir yere gidelim diye tutturursa takılıyorum peşine :)

Arkadaş edinip kafede birşeyler içmekten ziyade benim için sosyalleşmek çok geniş bi kavram ya. Ne bileyim insan içine çıkmak bi domates, salatalık almak bile iyi hissettiriyo beni :KK53: Az önce büyük bi markete gittim mesela, şu renkli not defterleri var ya onlardan tut, bakmaya doyulmayan şu renkli,taşlı,taşsız yüzüklerden inceledim, beğendim,kıyafetlerime göre seçtim ve dünyada benden mutlusu yok şuan. çok küçük şeylerden mutlu olmayı bilirsen çevre falan aramıyosun yani Nası bi hayat enerjisi var çözemedim :KK76:

Benim bi arkadasim canta yapimiyla ugrasiyo. Kursta muhtesem seyler ogremis. Isten zaman buldukca yapiyor.
Deri ve satiyo yaptiklarini.
Digeri de fotografcilik kursuna gidiyor. En son balkonlarda asili camasirlari cekerken gordum kendisini :p

Kızlar çok durgun bir hayatım var çok arkadaşım yok çevrem yok. istanbulda yaşayanlar sosyalleşmek için neler yapıyorsunuz nerelere gidiyorsunuz. ya da mesela burada toplantılar ayarlasak benim gibi düşünen insanlarla biraz dışarı çıksak nasıl olur :)))
Aynı dert bende de var canım üstelik benim hiç arkadaşım yok

Benim de arkadaşım yok çevrem genişlesin istiyorum. mesela hangi kurslara gitmeli
valla ben kurstan da sıkılıyorum canım böyle bir kafe yada çay bahçesine gitmek istiyor yada beraber yemek yiyebilecceğim bir kız arkadaşım olsun topluca takılabileceğim arkadaşlarım olsun istiyorum

kk bulusmalara hıc katılmadım
olduda benmı cagrılmadım onuda bılmıyorum :)
ama kk gorustugum arkadaslrım oldu keyıflıydı ama bu boyle ulu orta olmadı yıllarca ozelden konusmayla e bız artık goruselım deyıp once ben onun yasadıgı sehıre gıttım sonrada o geldı :KK70: guzeldı tavsıye ederım

ben uzakdoğu hayranı olduğum için çok fazla etkinliğe katılabiliyorum. Sende seviyorsan bu tarz etkinlikleri kore, japon derneği sitelerine bakabilirsin. yada bu tür festivaller facebook fan kluplerindede oluyor. konsolosluklardada oluyor. Piknik etkinlikleride var. Ben utangaçlığımı yenmek için gönüllü bile oldum. 9 mayıstada festival var. (genellikle ücretsiz) eğlenceli oluyor. Burdada böyle piknik gibi şeyler olsa iyi olur aslında. yada vardır da ben bilmiyorum.

spor yapabilirsin. spor salonuna gidebilirsin. tenis falan gibi bir spora başlayabilirsin.

bir müzik aleti çalmayı öğrenebilirsin kursa gidip. kursta insanlar olacağı için hem yeni insanlarla tanışır hem bir şeyler öğrenirsin.

dans falan da olabilir. kurstan tanıştığın insanlarla bakarsın sonra da görüşürsün.

spor yapabilirsin. spor salonuna gidebilirsin. tenis falan gibi bir spora başlayabilirsin.

bir müzik aleti çalmayı öğrenebilirsin kursa gidip. kursta insanlar olacağı için hem yeni insanlarla tanışır hem bir şeyler öğrenirsin.

dans falan da olabilir. kurstan tanıştığın insanlarla bakarsın sonra da görüşürsün.
dans kursu mantıklı bak :)

X