• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyalliği sevmeyen vaktini evde geçiren erkek iyi bir tercih mi. Görüşleriniz kararım için çok önemli olacak

Bu kadar net ve güzel anlatılır .Aynen bazen diyorum ki birine beddua edeceksen Allah kocan evden çıkmasın diye beddua et yeter diyorum.😂

İyi derecede eğitimli araştırmayı seven biri. Evde boş oturan biri değil. Yakışıklı giyinmesini bilen maddi durumu da iyi biri. İki tane kız arkadaşım oldu dedi ama sanki hiç de öyle değil gibi. İlk kız arkadaşıymışım gibi bir heyecanı var gibi geliyor çoğu zaman. Hatta erkek arkadaşına benden bahsetmiş bana da aileme bahsettim mi diye soruyor

Evde kendini sadece netten geliştirebilir .Allah'ım benim ex de öyle söylerdi .Ben nette araştırma yapıyorum derdi ki izlediği şey yemek yapma videolarıydi 😂,😂😂Çünkü vizyon yoktu .😂Ben bosandigimizda hala 2009 da kalmıştım sanki yıllar geçmişti çünkü benimki de sosyalleşme me izin vermezdi .

Burcu ne basak mi
Sosyapatlikla falan ne alakasi var ya
Bulundugu ortamda arkadasi yoksa evi seviyorsa cikmamasi normal
Bazi insanlar evi sever bazilari disari ise gitmek icin disari cikmak yetiyordur arkadasi da azmis sokakta bos bos mu dolansin
Bazıları asosyali psikopat sanıyor. :ıslık:

Hanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı
Başka insanları baz alıp kıyas içine girmeyin hata yaparsınız. Kendinizi düşünün, öyle bir hayatta yapabilir misiniz ya da bunca zaman nasıl yaşadınız ve bundan sonra nasıl yaşamak istiyorsunuz diye. Eğer yaşam tarzlarınız uyuşmuyor ve orta yolda buluşamıyorsanız herkes kendi yoluna gitmeli aksi haldr ileride iki tarafta yıpranır.

bana uygun değil
Ben gezmeyi keşfetmeyi çok severim
Ama siz nasıl birisiniz burada bizden çok o önemli

Benim esimde cok sosyal degildir asiri da arkadasi yoktur. Bilgisayar oynasa evden cikmasa gunlerce banamisin demez. Bende asiri sosyalimdir gezeyim tozayim yeni yerler goreyim. Ama 2 sene oldu evleneli ve ben mutsuz oldukca o cok uzuldu. Bi sekilde orta yolu bulmaya calisiyoruz, bende ona uyum sagliyorum , hadi gidelim gezelim dedigimde kirmiyor beni yeter ki ben mutlu olayim diye. Bazisi bilmiyor iste gezmeyi kadinin yonlendirmesi gerekiyor ama bu her erkek de ise yaramaz tabi ki. 😕

Yani bu sizin yapınızla alakalı bir durum. Mesela ben gayet iyi anlaşırdım öyle biriyle, 30 a kadar gayet sosyaldim fakat 30 dan sonra yalnızlığı sakinliği sevmeye başladım. Arada bir gördüğüm birkaç dostum bana yetiyor. Eşimle de canımız istediğinde geziyoruz kös kös oturmuyoruz. O beyde bir beraberlik yaşasa sürekli evde kös kös oturmaz diye düşünüyorum, illa ki çıkılır gezilir.

Hanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı
Benim staj yaptığım yerde bir mühendis abi vardı . O da tam anlattığınız gibi birisiydi . Arkadaşı çok az kendini kitaplara ve fitness a vermişti. Genel kültürü vs insanlara davranışı tam örnekti . O da sevmezdi böyle şeyleri dışarı çıkma vs Ama kişiden kişiye göre değişir tabi ki . İyice bir irdelemek lazım . Ne çıkacağı belli olmaz.

sosyalliği olmayan insanın bence dusunceleri bır sure sonra sıkılabılır
ya da sosyallıgı olmayan ınsan bı sure sonra kendını dısarıya verdıgınde sızınde aranızda problem cıkıyor degıstın sen dıye
herkesın bır ozelı olmalı
ozel zamanı olmalı

olmaz bu iş. çok sıkıcı bir hayatın olur. Yazın tatile gidelim desen ona da yanaşmaz. Tek başına gidersin artık tabi tek başına gitmene izin verirse.

Evlenmediysen bana gonder birini bulur evlendiririm onu :KK45: kuzum iyi biriyse tercih sebebidir ve iyidir evlen

Beklentiniz karşı yöndeyse bu durum sizi gerer ama sizde asosyalseniz gezmeyi eğlenmeyi çok önemsemiyorsanız sorun olmaz..
ha yok sosyallik anlayışını benimseyen bir insansanız uyumsuzluk yaşar mutsuz olursunuz..kararı verecek olan sizsiniz

Back
X