- 7 Eylül 2020
- 358
- 507
- 23
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi derecede eğitimli araştırmayı seven biri. Evde boş oturan biri değil. Yakışıklı giyinmesini bilen maddi durumu da iyi biri. İki tane kız arkadaşım oldu dedi ama sanki hiç de öyle değil gibi. İlk kız arkadaşıymışım gibi bir heyecanı var gibi geliyor çoğu zaman. Hatta erkek arkadaşına benden bahsetmiş bana da aileme bahsettim mi diye soruyor
Bazıları asosyali psikopat sanıyor.Burcu ne basak mi
Sosyapatlikla falan ne alakasi var ya
Bulundugu ortamda arkadasi yoksa evi seviyorsa cikmamasi normal
Bazi insanlar evi sever bazilari disari ise gitmek icin disari cikmak yetiyordur arkadasi da azmis sokakta bos bos mu dolansin
Başka insanları baz alıp kıyas içine girmeyin hata yaparsınız. Kendinizi düşünün, öyle bir hayatta yapabilir misiniz ya da bunca zaman nasıl yaşadınız ve bundan sonra nasıl yaşamak istiyorsunuz diye. Eğer yaşam tarzlarınız uyuşmuyor ve orta yolda buluşamıyorsanız herkes kendi yoluna gitmeli aksi haldr ileride iki tarafta yıpranır.Hanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı
Benim staj yaptığım yerde bir mühendis abi vardı . O da tam anlattığınız gibi birisiydi . Arkadaşı çok az kendini kitaplara ve fitness a vermişti. Genel kültürü vs insanlara davranışı tam örnekti . O da sevmezdi böyle şeyleri dışarı çıkma vs Ama kişiden kişiye göre değişir tabi ki . İyice bir irdelemek lazım . Ne çıkacağı belli olmaz.Hanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı
Beklentiniz karşı yöndeyse bu durum sizi gerer ama sizde asosyalseniz gezmeyi eğlenmeyi çok önemsemiyorsanız sorun olmaz..Hanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı