• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyalliği sevmeyen vaktini evde geçiren erkek iyi bir tercih mi. Görüşleriniz kararım için çok önemli olacak

Tutuyormusunuz peki,hayır tutmuyorum deseniz ne olacak peki..
Evet tutuyorum ama gündeme gelmesini ya da başlarda sorulmasını istemezdim. Bunu bende düşündüm tutmuyor olsaydım ne tarafa evrilecektik acaba. Hayat görüşüne uyduğum içinde biraz da beni tercih ediyor sanırım. İnsanlara güvensizliği var karmaşık buluyor kadın erkek ilişkilerini ve aldatılmaktan korkuyor belli etmese de kıskanç bir yapısı var sanlki çünkü başlarda olduğumuz için beni sorgulayamıyor daha. İyi özellikleri var ama çok düşündüren taraflaru da. Yaşanmışlığı olmayan birini temenni ediyor diye anladım. Evlenenileceğimi düşünmüyordum hiç dedi kariyer ve görünüşü böyle olan bir adamın böyle düşünmesi bana hep garip geldi. Geçmişte nir şeyler yaşamamış biri onun beklediği

Ben olsam isterdim galiba benim de sadece 2 3 yakın arkadaşım var evi seviyorum psikopat falan değilim travma da yaşamadım :)
Adamın mizaci böyle demek ki oğlak burcu mu acaba 😄
Benim de çok az arkadaşım dostum dediğim insan vardır , gerisi gereksiz kalabalık , çevre olmaması illa travma yaşamış kişilik bozukluğu var anlamına gelmiyor tam tersi arkadaş konusunda seçici karakterinden ödün vermiyor demek de olabilir :)

Normalde çok dışarı çıkan biri değilse de sizinle bir şeyler yapabilmek adına akşamları yada hafta sonları planlar yapmalı. Aksi halde birbirinizi nasıl tanıyacaksınız? Umarım asosyalliği pintilikten ileri gelmiyordur. Eğer öyleyse hiç çekilmez çünkü.

konuyu baştan sona okuyamadım sorulduysa affola. siz görüşmek için plan yapıyor musunuz peki?
yani anlattığınız tarzda hiç dışarı çıkmayan kimseyle görüşmeyen biri bana pek uymaz ama herkesin karşısındaki insandan beklediği farklıdır. örneğin ben arkadaş ortamlarını severim, planlar yapmayı dışarı çıkıp gezmeyi severim. eğer eşim sürekli evde oturmak isteyen ve insan ilişkilerini gerekli görmeyen biri olsaydı muhtemelen anlaşamazdık.
öncelikle senin karakterin ve beklentin nedir? kimi evde oturalım, aman kimseyle görüşmesin ister kimi tam tersi.

Hanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı
sosyopat gibi o ne öyle

Burcu ne basak mi
Sosyapatlikla falan ne alakasi var ya
Bulundugu ortamda arkadasi yoksa evi seviyorsa cikmamasi normal
Bazi insanlar evi sever bazilari disari ise gitmek icin disari cikmak yetiyordur arkadasi da azmis sokakta bos bos mu dolansin

Hanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı
sosyalliği pek sevmemek her gün gezmek istememek ayrı hiçbir yere çıkmamak, arkadaşlarla görüşmek istememek ayrı ve bence normal bir durum değil.

Mesleği nedir? Bilmiyorum ama benim eski eşim öyleydi ..Bakın sürekli evde oturan hiç arkadaşı olmayan bir insanın ,bir hobisi olmayan bir insanın psikolojisi de sağlıklı olmuyor .Çünkü el boşluğundan saçma sapan şeylere takılıyor .Sürekli evde olunca özlemek de olmuyor ki bence evlilik de arada bı ozlemek candır .Bunun dışında isgence bacım ,sürekli evde sen gitsen bu sefer aklın kalıyor kalmasa Dicem karşı taraf hiç arkadaşı olmadığı için sana sarıyor bı yerlere gidince .

O adamda sorun var
Ben böyle tiplerle çok karşılaştım ne yazik ki
Cok sıkıcı oluyorlar çünkü sohbet edecek hiç bir konu bulamiyorlar hayata dair vizyonlari yok
Hatta sosyal hayatı benim asosyal halimden daha asosyal olan tiplere birkac gunden fazla dayanamadım diyebilirim
Sizinkisi asosyal de değil sosyal fobi/sosyal kisilik bozukluğu olan tiplere benziyor tabii uzman degilim ama hem asosyal olup hem de kadin erkek iliskilerine karsi olmak da ne bileyim 🤔 sorunlu bir insan imaji ciziyor

Ayni kisi butun ozellikleri sabit kalip, ayda 2 kere hali saha macina gitse, mactan sonra da hali saha arkadaslariyla yarim saat muhabbet etse cok sosyal gorunecekti.

O adamda sorun var
Ben böyle tiplerle çok karşılaştım ne yazik ki
Cok sıkıcı oluyorlar çünkü sohbet edecek hiç bir konu bulamiyorlar hayata dair vizyonlari yok
Hatta sosyal hayatı benim asosyal halimden daha asosyal olan tiplere birkac gunden fazla dayanamadım diyebilirim
Sizinkisi asosyal de değil sosyal fobi/sosyal kisilik bozukluğu olan tiplere benziyor tabii uzman degilim ama hem asosyal olup hem de kadin erkek iliskilerine karsi olmak da ne bileyim 🤔 sorunlu bir insan imaji ciziyor
Benim de çözemediğim bir şey var. Adam iyi eğitimli ve kültürlü ama konuşması bazen çok sıkıcı geliyor. Anladığım kadarıyla arkadaşlık kurmada sıkıntılı ve benim de kendisi gibi olup olmadığımı kendince test ediyor bence sorularıyla. Kaç yakın erkek arkadaşımın olduğunu sordu mesela. Ya da ne sıklıkla dışarıya çıktığımı soruyor. Eski kız arkadaşlarıyla ilgili bölge karanlık zaten. Adam yakışıklı hoş eğitimli ama kız arkadaşı olmamış gibi davranışları mesela ama iki tane olduğunu söyledi. Açık açık yazarsın diye bekledim diyor. Yazmayınca seni sıktığımda söyle diyor ve gerçekten bazen sıkıcı oluyor belki kendi de farketti. İlk kız arkadaşı olan insanın heyecanı gibi bir şey var üstünde bunu çok sık hissediyorum benden arkadaşına bahsetmiş. Adam niye kız arkadaşı edinemesin yakışıklı kültürlü diyorum ama olmamış gibi de yani

Mesleği nedir? Bilmiyorum ama benim eski eşim öyleydi ..Bakın sürekli evde oturan hiç arkadaşı olmayan bir insanın ,bir hobisi olmayan bir insanın psikolojisi de sağlıklı olmuyor .Çünkü el boşluğundan saçma sapan şeylere takılıyor .Sürekli evde olunca özlemek de olmuyor ki bence evlilik de arada bı ozlemek candır .Bunun dışında isgence bacım ,sürekli evde sen gitsen bu sefer aklın kalıyor kalmasa Dicem karşı taraf hiç arkadaşı olmadığı için sana sarıyor bı yerlere gidince .
İyi derecede eğitimli araştırmayı seven biri. Evde boş oturan biri değil. Yakışıklı giyinmesini bilen maddi durumu da iyi biri. İki tane kız arkadaşım oldu dedi ama sanki hiç de öyle değil gibi. İlk kız arkadaşıymışım gibi bir heyecanı var gibi geliyor çoğu zaman. Hatta erkek arkadaşına benden bahsetmiş bana da aileme bahsettim mi diye soruyor

Bu erkekler de ne yapsa yaranamıyor. Çok gezse dert gezmese dert.

Ben olsam bu kadar çabuk kestirip atmazdim. Şu sıra herkes asosyal oldu biraz. Ne yapsın adam belki mutsuzdur, keyfi yoktur, canı bir sey yapmak istemiyordur. Birlikte keyif alıyorsanız cok sosyal olmaması bu kadar sorun değil bence. Geçici bir süreçte de olabilir. Aranızda başka sorunlar yoksa, sizi seviyor, sayıyorsa ve en önemlisi siz de ona kıymet veriyorsanız bu sebeple hemen gözden çıkarmayın derim ama en iyi siz bilirsiniz tabi.

Hekesin öncelikleri, kriterleri farklı. Kimisi bahsettiğiniz adamı zor bulunan bir nimet olarak görür, kimisi hoşlanmaz. Önemli olan bu adamla iken sizin nasıl hissettikleriniz ve öncelikleriniz.

Daraldığım oluyor ilk sevgilisi olan insan heyecanı var ama iki tane oldu dedi. İlgi bekleyen biri fazlasıyla. Ama adam yakışıklı hoş kültürlü iki kez bakılacak gibi de biri. Giyinmesini de biliyor sorun ne çözemedim
benim yapıma ters bi kere kadın erkek arkadaş olabilir benim böyle çok arkadaşım var ki karışamaz bu konuda
onun dışında gezmeyi de severim partnerimin benimle beraber bi şeyler yapması iyi olurdu o yüzden dedim
ama siz evde genelde araştırma yapıyor dediniz mesela bi akşam film izlemek istediniz ya da ortak bir şey yapmak istediniz reddederse canınız sıkılmaz mı birbirnizi çok iyi tanıyın ortak yönler iyidir her zaman
o evde arştrıma yaparken bende köşemde kendi kendime vakit geçiriim diyorsanız okey

Back
X