Hanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı
Tam benim esimi anlatmissin. Yaklasik 10 senelik evliyim bende tam ev kedisiyim. soyle soyleyeyim. Devamli evde kalinca yuzyuze oyle ufak tefek kavgalar oluyor ama tabii iliski durumunuza bagli ikinizinde kolay ozur dileyen, anlayis gosteren bir yapiya sahip olmaniz lazim.
Bazen esin sanki eline ayagina dolaniyor hissi geliyor, ozellikle temizlik yaparken. bazi sikintilarin oluyor yansitabiliyorsun esine, o da sana aynen yansitabiliyor. Ben yalniz kalmayi da seviyorum, esim anlayis gosteriyor, ayri odalarda oturuyoruz ben kitap okuyorum, bilgisayarda oyalaniyorum o tv seyrediyor mesela.
en onemlisi esin senin arkadasinla akrabalarinla gorusmelerine karismamali. Bir de eve misafir istemiyorsa sorun cikar. Benim esim allahtan seviyor misafiri.
En onemlilerini yazdim aklima gelen.
Son olarak sosyal aktif es mi yoksa evde oturan mi dersen, kesinlikle evde oturan bir esi tercih ederim. inan kafam oyle rahat ki, nerde ne yapiyor, arkadasi kim, ne zaman gelecek derdim hic olmadi. Bir daha dunyaya gelsem yine onla evlenirdim.
ha birde unuttum, evde olan es cocuk yaptiginda da seni yalniz birakmaz, mutlaka en azindan bir kac isine yardimci olur.