Sosyofobik miyim neyim?

Sosyofobik değilde bir kaygı var.
Gerilmelerin ondan olabilir.
Kaygı var evet herşey ondan kaynaklaniyor. Acaba yanlış yaparsam, acaba verilen görevi basaramazsam, bunu söylersem çok mu abes kaçar. Bazen bir şeyi basaramicagimi düşündüğüm için elimi bile atmiyorum o ise. Misal ev isleri. Çok kasiyorum, evet neden yapıyorum nasıl asarim.

Kaygı var evet herşey ondan kaynaklaniyor. Acaba yanlış yaparsam, acaba verilen görevi basaramazsam, bunu söylersem çok mu abes kaçar. Bazen bir şeyi basaramicagimi düşündüğüm için elimi bile atmiyorum o ise. Misal ev isleri. Çok kasiyorum, evet neden yapıyorum nasıl asarim.

Bende de var benimki hastalık boyutundaydı düşün insanlardan o kadar çekiniyordum ki hıçkıra hıçkıra ağladığımı bilirim.
Herhalde bilinçaltımda bir şey var doktora gideceğim en yakın zamanda tedavimi yarıda bıraktım çünkü.
Bir uzmana danışsan daha yararlı olabilir.

Bende de var benimki hastalık boyutundaydı düşün insanlardan o kadar çekiniyordum ki hıçkıra hıçkıra ağladığımı bilirim.
Herhalde bilinçaltımda bir şey var doktora gideceğim en yakın zamanda tedavimi yarıda bıraktım çünkü.
Bir uzmana danışsan daha yararlı olabilir.
Hadi ya geçmiş olsun canım :( evet uzmana danışmak da yarar var gerisi de bizim çabamız :)

Bu konuyu acma nedenim ayni şeyler yaşayan ya da hani bilen varsa tavsiyelerine uymak. Pskiloga gidicem, ama su durumda ilaç almayı gereksiz görüyorum açıkçası. Günlük yasantimi çok etkilemiyor, periyotlar halinde etkiliyor. Ben bu sorunun insanin tek başına da cozebilcegini düşünüyorum, bunun yolunu arıyorum.
Oo taniyi koydun tedaviyi de belirle bari :d kendin bilirsin ben isin olmasi gerekenini yazdim tasarruf senin

Oo taniyi koydun tedaviyi de belirle bari :d kendin bilirsin ben isin olmasi gerekenini yazdim tasarruf senin
Biraz araştırdım. Eğer bu sorun evden çıkmanı engelleyecek, ya da insanlarla iletisim kurmanı etkileyecek kadarsa ilaç veriliyormus. Ve bazı insanların mükemmeliyetçi olmasından kaynaklanıyormus bu durum bende bundan kaynaklanıyor.
E gitmeyeceğim demiyorum ki zaten. Gideceğim gereken ne varsa da yaparım.
Neyse görüşleriniz için tesekkur ederim.

Back
X