didi_ İki deli kedim... Kayıtlı Üye Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 1.467 Emoji Skoru 3 Puanlar 116 Yer İstanbul 9 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi didi_ #1 Bilgisayar Programcılığı okuyordum fakat beni çok kastığı için bıraktım şimdi ise sosyoloji okuyorum.
Bilgisayar Programcılığı okuyordum fakat beni çok kastığı için bıraktım şimdi ise sosyoloji okuyorum.
iremg Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2010 Mesajlar 6 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer İstanbul 12 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi didi_ #2 hey sosyolog adayı bolumunu severek okursan oda senı sever :)) bende sosyolojı okuyorumm :))
didi_ İki deli kedim... Kayıtlı Üye Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 1.467 Emoji Skoru 3 Puanlar 116 Yer İstanbul 19 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi didi_ #3 Programcılıktan daha çok sevdiğim kesin. Habire ders çalışıyorum. Bir an önce bitirmeliyim. Şimdiden yüksek lisansı bile düşünüyorum.
Programcılıktan daha çok sevdiğim kesin. Habire ders çalışıyorum. Bir an önce bitirmeliyim. Şimdiden yüksek lisansı bile düşünüyorum.
GazozGofret Moonlight Sonata... tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 18 Kasım 2008 Mesajlar 4.164 Emoji Skoru 1.940 Puanlar 248 Yer İstanbul 3 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi didi_ #4 kızlar bende odtü de sosyoloji okumayı düşünüyorum 2012 de sınava giricem. nasıl memnun musunuz bölümünüzden ? hangi üniversitelerde okuyorsunuz?
kızlar bende odtü de sosyoloji okumayı düşünüyorum 2012 de sınava giricem. nasıl memnun musunuz bölümünüzden ? hangi üniversitelerde okuyorsunuz?