Sövüp bahtıma ölesim var :(

Aynısını yaşıyoruz arkadaşım bende öyleyim ince ruhlu değil hediyemi söylüyorum hatta romantik bir şey istersem de örneğin kalpli balon bide şu yemeği yap diyorum tamam diyor önce üzülüyordum ama artık bu durum hoşuma gidiyor:)
Görevler inçe ruh değildir ki kendisi de mutlu Olmaz mı insan sevdiğini mutlu etse ama sevdiği değilse o başka bizimki o hikaye

Ne denır kı bu adamlar çocuktan sonramı değişiyor .

Yoksa siz çocuktan sonra değişceğini mi sanıyorsunuz :işsiz:

Eşinizin size bir sekilde ima da bulunmasi yani evlilik yıl dönümünüze dair...onunda hala beklentileri oldugu anlamına gelmez mi?
Hatırlamadıgınız için kırılmış olamaz mı?
Şuan bu tavırları sergiliyor oluşunun altında onunda beklentilerinin karsılanmamıs olması yatıyor olabilir mi?
Gittim eve bahtsız o Zaten evde normalde de yemek hazırladım pasta yaptım kurabiye poğaça çamaşır bulaşık vs oğlumla ilgilenme beklerdim gelsin yanımda otursun biraz sohbet edelim sonra içeri geçip sarılıp sıradan bir belgesel izleyelim falan çok mu bekliyorum illa parayla Olmaz ki Saadet hediye yada yemekle ben manevi şeyler bekliyorum ama ona göre hep sırat asan biyüten biriyim herşey normal benim beynim anormal

Ne denır kı bu adamlar çocuktan sonramı değişiyor .

Yoksa siz çocuktan sonra değişceğini mi sanıyorsunuz :işsiz:
Yok çocuktan önce hataları olsa da kapıma güllerle gelen adamdı o zamanda yoktu romantizmi Zaten romantizm değil sohbet bekliyorum arasın sorsun arada 10 dk yürüme mesafesi olan iş yerime gelsin alsın beni falan ama yok 10 gün olmasam yanında umrunda olmam onun için geçen hastayım gel al başım dönüyor yaZdım ben çıkarken aradım banyodaydım görmedim mesajı neden aramadın dedi içim acıdı insan bakmaz mı hiç teline eşin dışarda ne olur be Olmaz voşver dedim kapattım çıktım biraz başım döndü yol üstünde bir kafeye oturdum kulaklığımı taktım düşündüm bir sigara ve çay patlattım kalktım eve geldim adamın şeyinde değil aramış bir kez o kadar ne acı berbat ve değersiz bir insanım eş dediğim kişide 8 yıllık emek ailesiyle kaldığım 8 yıl kardeşi babasına baktığım yokluğunu çektiğim dayağını yediğim ama her şeye rağmen suçlu oldığum arttık içimden gelmiyor konuşmak bir şeyler yapmak cevapsız kalacak biliyorum verilen sözler de tutulmuyor

Bu şekle gelmissiniz,yeni bir hayat kurmak icin.resmen çocuğun büyümesini bekliyorsunuz ve hala bu kisiden sevgi,ilgi bekliyorsunuz!! Bekleme canım ,şartların oluştuğunda tutacağın evin hayalini kur,perdeleri cicekli mi? Oğlunun odası ne renk? Halılar önemli halınin rengi koltuğun minderi ile aynı olsun mu? Yarina umut biriktir.Oglunla mutlu olacağın yuvani inşaa için enerji topla ve tabiki de birikim yap

Size bosanin diyemem herkezin kendince gercek nedenleri ve degisen kosullari vardir ama sunu diyebilirim suandan itibaren onunuzdeki senelerin planini yapin,bir kac yil sonra bosanmayi dusunuyorsaniz eger simdiden para biriktirin,calisiyormussunuz bu cok iyi oglunuz biraz daha akli erdigi bir caga geldiginde lutfen mutsuz yasamaya devam etmeyin,bu dunyaya kimse birilerinin kahrini cekmeye eziyetlerine susmaya gelmedi.Mutsuz evlilige kendinizi hapsetmeyin ve suanki oldugu gibi esinizden beklenti icinde olmayin,insani yipratanda zaten beklentilerdir...Ne zamanki o adami oldugu gibi kabullenirseniz degismeyecegini bilirseniz,hayatiniz kolaylasir,esiniz en basindan boyleymis zannetmemki degisir,size tavsiyem kendi kendinize ve oglunuza yetmeyi ogrenin hayatinizin merkezinize esinizi koymayin...Bir Allah birde oglunuz eliniz ayaginiz tuttugu surece kimseye ihtiyaciniz olmaz insallah...
Size bosanin diyemem herkezin kendince gercek nedenleri ve degisen kosullari vardir ama sunu diyebilirim suandan itibaren onunuzdeki senelerin planini yapin,bir kac yil sonra bosanmayi dusunuyorsaniz eger simdiden para biriktirin,calisiyormussunuz bu cok iyi oglunuz biraz daha akli erdigi bir caga geldiginde lutfen mutsuz yasamaya devam etmeyin,bu dunyaya kimse birilerinin kahrini cekmeye eziyetlerine susmaya gelmedi.Mutsuz evlilige kendinizi hapsetmeyin ve suanki oldugu gibi esinizden beklenti icinde olmayin,insani yipratanda zaten beklentilerdir...Ne zamanki o adami oldugu gibi kabullenirseniz degismeyecegini bilirseniz,hayatiniz kolaylasir,esiniz en basindan boyleymis zannetmemki degisir,size tavsiyem kendi kendinize ve oglunuza yetmeyi ogrenin hayatinizin merkezinize esinizi koymayin...Bir Allah birde oglunuz eliniz ayaginiz tuttugu surece kimseye ihtiyaciniz olmaz insallah...
öyle bir şey ki içimde kocaman heves edilmiş hiç yaşanmamış hayalimde kalan şeyler var mesela ben evinle dekorumla oğlumun hayatıyla uğraşıyorum mutfak zaten en sevdiğim hazırlanıyorum sporumu bakımımı yapıyorum oğlumun dersleri vs uğraşıyorum bir adam geliyor sonra beni seven içine basan şöyle sarıp sarmalıyor öyle bir bakıyor ki bir şeyler yapıyoruz mesela kısa bir yürüyüş günden bir iki sohbet içimizi hislerimizi günlük hayatımızı paylaşıyoruz birbirimizle elimden tutuyor sıkı sıkı yürürken bir şey bakacakken birlikte bakıyoruz fikir alıp veriyoruz misafir davet ediyoruz, sohbetler eşliğinde ağırlıyoruz , kahkahalar havada uçuşuyor senede bir iki birlikte tur vs gibi şeylere katılıyoruz ama ayrı değil beraberce ruh bütünlüğü ile keyif alıyoruz ben ona hazırlanıyorum içimden geler k vs vs ama. Öyle ki bu hayalimdeki kişi eşim olamıyor o derece ümidim YÖK Zira her şeyi yaptım dediklerimi bir bir kendi sağladığım imkanlarla yaptım ama o hep yoktu herşeye muhalefet olan sürekli eleştiren ama kendi mükemmel bir insan düşünün ne kadar kendi kibrini yenip birinin ruhuyla bütün olabilir ki BahtsizBedevii BahtsizBedevii

Bu sene Ağustos’ta 5 senelik evli olucaz eşimle çok şükür kavgamız gürültümüz yoktur Allah razı olsun evimizden oğlundan benden bişeyi eksik etmez ama hiç bilmem sürpriz yaptığını hediye çiçek böcek aldığını ilk yıl çözdüm ve ona göre beklenti içine girmiyorum özel günlerde bi kaç gün önceden alıyorum karşıma bana şunu alabilirsin hediye diyorum alıyor bazen o da soruyor ne istiyorsun diye Mart’ta Doğum günüm var henüz karar veremedim hediyeme valla hiç üzemem inçe düşünceli değil diye napim onunda yapısı o sizde takmayın ve kabul edin bence
Anladığım kadarıyla siz demişsiniz eşinize ben pasta yaparım diye ee birde eşiniz demiş zaten şimdi param yok haftaya gideriz yemeğe diye kendi kendinizi bu konuda boşuna üzmüşsünüz bence yine diyorum onu değiştirmeye çalışmayın olduğu gibi kabul edin daha mutlu olursunuz

Bu adamı olduğu gibi kabul ederse kereste fabrikasına vermesi gerekir. Adam odunlukta level atlamış.

Hadi ince düşünceli değildir, hediyeden anlamaz, parası yoktur vs.

Arayıp da Bayram’ın mübarek olsun demek ne demek yahu? :oha:

Bu şekle gelmissiniz,yeni bir hayat kurmak icin.resmen çocuğun büyümesini bekliyorsunuz ve hala bu kisiden sevgi,ilgi bekliyorsunuz!! Bekleme canım ,şartların oluştuğunda tutacağın evin hayalini kur,perdeleri cicekli mi? Oğlunun odası ne renk? Halılar önemli halınin rengi koltuğun minderi ile aynı olsun mu? Yarina umut biriktir.Oglunla mutlu olacağın yuvani inşaa için enerji topla ve tabiki de birikim yap
Haklısın bu evde son aldıklarımı ümitle almıştım işten borç bitince bir süre ayrılıp tadını çıkartacaktım o yüzden o güne kadar eskimesin yıpranmasın diye hafta bir gün tatilimde sürekli temizlik yapardım falan şimdi başka evime onları yerleştirme hayali kürüyorum bir beyaz eşyam yok kalan her şeyi ben aldım zaten götürürüm Yani

Bu adamı olduğu gibi kabul ederse kereste fabrikasına vermesi gerekir. Adam odunlukta level atlamış.

Hadi ince düşünceli değildir, hediyeden anlamaz, parası yoktur vs.

Arayıp da Bayram’ın mübarek olsun demek ne demek yahu? :oha:
Değil mi ama ağzına sağlık neyini kabul edeyim ki ortada biri yok kabul edilebilecek

Bakın evlatlarımız bizim canımız kanımız herşey için yaparız onlar için
Ama biz mutluysak onlar mutlu olur bu bi gerçek
Şimdi o çocuk daha tabi ki sizi birarada görmek ister
Ama sırf o öyle istiyor diyede kendinizden niye vazgeçiyorsunuz ?
Size de yazık değil mi ?
Yarın birgün oğlunuz büyüyüp sizden ayrılınca size madalya mı takacak sanıyorsunuz?
Çekmeseydin der çıkar işin içinden
Kendinize karşı azıcık saygınız varsa bu adamı boşayın.
İnanın oğlunuz bile bir süre sonra huzuru görünce iyi ki diyecek :KK66:
+1

Allah yardımcın olsun ... ne kadar az beklersen o kadar az üzülürsün... hayat bu bazıları için...

Sizi çok iyi anlıyorum . Allah yardımcınız olsun inşallah. Bi insana mecbur kalmak zor bi durum.tek tavsiyem hiç bir bekletiniz olmasın eşinize karşı. Çocuğunuzla bi dünya kurun.alın karşınıza konuşun senden hiç bir beklentim yok bu evliliğin bu saatten sonra süper olmasını beklemiyorum çocuğum için buradayım. Onun mutlu ve huzurlu olması için.yemeğini yapar çamaşırını yukarım ama bundan bi adım fazla bişi bekleme benden de. Asla bi bayan olarak robot gibi yaşamanı istemem ama aileden ve maddi olarak bi destek olmayınca arkada bazı şeylere mecbur kalıyoruz :mad:

Aynısını yaşıyoruz arkadaşım bende öyleyim ince ruhlu değil hediyemi söylüyorum hatta romantik bir şey istersem de örneğin kalpli balon bide şu yemeği yap diyorum tamam diyor önce üzülüyordum ama artık bu durum hoşuma gidiyor:)

En güzeli valla bende çok memnunum halimden valla

Back
X