Soyadımdan nefret ediyorum

kalbinsesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
86
0
46
Muğla
meraba arkadaşlarım.
Bu da dert mi demeyin.Genç bir insan için ne kadar takıntı meselesi aslında:(
Soyadım öyle komikki bir yere gittiğimde söylemek bile istemiyorum,çekiniyorum..
Hatta o kadar dert ettimki biriyle tanışmaya cesaret bile edemiyorum,veya düşünün birinden hoşlansam soyismimi öğrenince tüm cazibem gidicek diye korkuyorum:5:
Soyadından bu kadar rahatsız olan varmı ben gibi?
Değiştirmek çevrem açısından komik karşılanır,daha çok dikkat çeker diye üzülüyorum bazen.:26:

Son düzenleme:
meraba arkadaşlarım.
Bu da dert mi demeyin.Genç bir insan için ne kadar takıntı meselesi aslında:(
Soyadım öyle komikki bir yere gittiğimde söylemek bile istemiyorum,çekiniyorum..
Hatta o kadar dert ettimki biriyle tanışmaya cesaret bile edemiyorum,veya düşünün birinden hoşlansam soyismimi öğrenince tüm cazibem gidicek diye korkuyorum:5:
Soyadından bu kadar rahatsız olan varmı ben gibi?
Değiştirmek çevrem açısından komik karşılanır,daha çok dikkat çeker diye üzülüyorum bazen.:26:

demeyın öyle bee ...nedırkı soyadınız???

soyadınızı söylemediğinize göre yorum yapacak bir durum yok.değiştir desek değiştiremem demişsiniz,takma desek zaten takmayacak yapıda değilsiniz.ne diyelim ki şimdi biz:31:

Canım niye bu kadar sıkıntı yapıyosun ki,evlenince değişicek nasılsa hiç değilse böyle bi şansın var .Takma böyle şeyleri.Kimse kendi soyadını seçmiyo,dalga geçip ,senden soğuyacak insan varsa eğer o onların dengesizliği sırf soyadın yüzünden bunları hissediceklerse baştan hiç gelmesinler!

soyadınızı söylemediğinize göre yorum yapacak bir durum yok.değiştir desek değiştiremem demişsiniz,takma desek zaten takmayacak yapıda değilsiniz.ne diyelim ki şimdi biz:31:

değiştiremem diye bişey yok.Aslında seve seve değiştiririm ama bunu yapmak da komik duruma düşürürmü beni işyerimde falan diye üzülüyorum :(

aşağıdakilerden biri değilse şükredin :1::1:

Coşkun Aptal Akalan
Emel Yalak
Duran Kalas
Vehbi Memeci
Yusuf Verici
Abbas Alıcı
Hasan Tahsin Domatesçi
Yıldıray Hıyarcı
Vahit Dönek
Sait Fare
Şöhret Sıçan
Adil Tanrı
Emine Emzik
Sevgi Zıpzıp
Fahrettin Kalkmaz
Mehmet Kaldırır
Cafer Yalar
Ahmet Ali Emici
Ayşe Cinsel
Yusuf Kız
Gülten Karı
Zeki Kadın

Canım niye bu kadar sıkıntı yapıyosun ki,evlenince değişicek nasılsa hiç değilse böyle bi şansın var .Takma böyle şeyleri.Kimse kendi soyadını seçmiyo,dalga geçip ,senden soğuyacak insan varsa eğer o onların dengesizliği sırf soyadın yüzünden bunları hissediceklerse baştan hiç gelmesinler!

Canım çok doğru söylüyosun ama ya evlenmessem,ya boşanırsam,yada evleninceye kadar nasıl taşıyıp durcam diye bıktım artık.

aşağıdakilerden biri değilse şükredin :1::1:

Coşkun Aptal Akalan
Emel Yalak
Duran Kalas
Vehbi Memeci
Yusuf Verici
Abbas Alıcı
Hasan Tahsin Domatesçi
Yıldıray Hıyarcı
Vahit Dönek
Sait Fare
Şöhret Sıçan
Adil Tanrı
Emine Emzik
Sevgi Zıpzıp
Fahrettin Kalkmaz
Mehmet Kaldırır
Cafer Yalar
Ahmet Ali Emici
Ayşe Cinsel
Yusuf Kız
Gülten Karı
Zeki Kadın

Benim soyadım bu listede çok uymlu olurdu:26:

ne ki çook merak ettim yaa
amaçta bu zaten baksana 19 kısı topladı bıle :51:
Canım çok doğru söylüyosun ama ya evlenmessem,ya boşanırsam,yada evleninceye kadar nasıl taşıyıp durcam diye bıktım artık.

ne dememızı beklıyosun pekı konuyu actın arkadasım
degıstırsem ayıp mı olur evlenırsem bosanırım

konuyu acınca derdımden anlayan olur bırınden evlatlık teklıfı falan alırım dıyemı dusunuyorsun:1:

Canım gerçekten boşa sıkıyosun canını.Niye evlenmiyosun,niye boşanıyosun?Bunları şimdi düşünme evlenme yada boşanırsan düşünürsün .İhtimallerden gidersek hiç kimse sıkıntısını çözemez.

Back
X