Soyadımdan nefret ediyorum

amaçta bu zaten baksana 19 kısı topladı bıle :51:

ne dememızı beklıyosun pekı konuyu actın arkadasım
degıstırsem ayıp mı olur evlenırsem bosanırım

konuyu acınca derdımden anlayan olur bırınden evlatlık teklıfı falan alırım dıyemı dusunuyorsun:1:

Konuyu neden açtım,belki de takmamam konusunda telkin edersiniz diye açtım,yada değiştirmem konusunda yardım edersiniz diye açtım.Öyle gurur duyulucak veya havalı bir mesele değil yani anlayacağın.
Ayrıca nedir bu anlamsız hiddet bişiy anlamadım.Esprimi yaptınız bilmiyorum ama hiç hoş değil evlatlık teklifi alma durumu.Lütfen böyle konuşacaksanız yazmayın.

Arkadaşlar yazamam ama komik bişey işte..
Ben yanlış bir konuda yanlış yerde mi yazıyorum,, veya böyle bir derdim olamazmı,,neden anlamsız tepkiler veriyorsunuz?

Merhabalar :1: hem konuyu açıyorsunuz hem de cevaplamıyorsunuz komik olup olmadığına bırakında insanlar karar versin :)

takma tabi canım neden takıyorsunki ..
soyadı çokmu önemli boşver..
ha olmuyor çok rahatsız oluyorum diyorsanda kolayca değiştirebilirsin
bir mahkemeye bakar

Konuyu neden açtım,belki de takmamam konusunda telkin edersiniz diye açtım,yada değiştirmem konusunda yardım edersiniz diye açtım.Öyle gurur duyulucak veya havalı bir mesele değil yani anlayacağın.
Ayrıca nedir bu anlamsız hiddet bişiy anlamadım.Esprimi yaptınız bilmiyorum ama hiç hoş değil evlatlık teklifi alma durumu.Lütfen böyle konuşacaksanız yazmayın.

Konuyu açtıktan sonra,böyle yazacaksanız yazmayın deme gibi bi lüksünüz yok,eleştirilmeye gelemiyorsanız konu açmasaydınız o zaman

bence soyadını değiştirmen seni komik duruma düşürmez, ilgili prosedürü öğrenip değiştir bence
bu tip konular sosyal hayatta insana çok sıkıntı verebiliyor çünkü

canımm söyle bakalım biz gülecekmiyiz
bizim tepkimize göre değiştirmeye falan karar verirsin

benim şimdiki soyadım çok güzel, hatta mükemmel ben çok seviyorum
ama sözlüyüm, evlendikten sonra çok garip olacak
ama napıyım seviyorum hiç ilgilenmiyorum soyismi ile

belki seni de böyle seven çıkar, hiç bakmaz soyismine, ki bakmaz,, insanlar soyismi ile mi değerlendiriliyo
önemli olan kafa, kalp..

söylediğimde gülüyolar.Cocukluğumdan beri onaylı komik olduğu.Yani özel şeyler yazıyorum bazen yada yazabilirim,soyadımı burda açıklayamamki dimi:77:

akrabalarından rahatsız olan var mı bence sen fazla sorun halıne getırmıssın ınsan ılk duydugunda komıkgelebılıyo ama sonra alısıyo

soyadınızı söylemediğinize göre yorum yapacak bir durum yok.değiştir desek değiştiremem demişsiniz,takma desek zaten takmayacak yapıda değilsiniz.ne diyelim ki şimdi biz:31:

tamam canım napalım evlenırsen ilerde degışır yanı ...

valla hiçbir soyad bnmkinden kötü olmas galiba:):)ama ben takmıorum:49::49::49::49::46::46::46::46::46::

Canım gerçekten boşa sıkıyosun canını.Niye evlenmiyosun,niye boşanıyosun?Bunları şimdi düşünme evlenme yada boşanırsan düşünürsün .İhtimallerden gidersek hiç kimse sıkıntısını çözemez.

arkadasım sana takmaman noktasında veya dert edılecek bısey olmadıgı konusunda arkaarkaya bı seyler yazılmıs zaten
ustte tekrr ekledım arkadasların yazdıklarını
bundan kac be kat daha fazla derdım oldugu ıcın
bende bunalrın uzerıne esprı yaptım evet
hıddet nerden cıktı anlamadım :44:

Konuyu açtıktan sonra,böyle yazacaksanız yazmayın deme gibi bi lüksünüz yok,eleştirilmeye gelemiyorsanız konu açmasaydınız o zaman

:42:

söylediğimde gülüyolar.Cocukluğumdan beri onaylı komik olduğu.Yani özel şeyler yazıyorum bazen yada yazabilirim,soyadımı burda açıklayamamki dimi:77:

sonuçta ismini bilen yok soyadını söylemen bi sorun teşkil etmez bence...
siz söyleyin bizler karar verelim komik olup olmadığına..
sonuçta bayansın evlendiğinde değişecek soyismin.
bu kadarda kafaya takma

sizim kim olduğunuzu soyadınızdan nerden anlıcaz:66: benimki de Tunç. tanıdınız mı beni? soyadımdan hemen nerde oturduğumu, anne babamın adını, kardeş sayımı çıkarttınız mı? :62: hatta soyadımdan tc numaram da çıkıyor dimi??

Back
X