• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soyadımdan nefret ediyorum.

Afclue

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
51
2
6
35
İstanbul
Arkadaşlar soy ismimden çok şikayetçiyim. Soyadımı vermem doğru mu bilemiyorum ama benim soyadım ''yetim'' her zaman soyadımı söylediğimde insanlarda bir şaşkınlık beliriyor bazen dalgalara maruz kalıyorum. Kesinlikle kendimi bu şekilde ezdirmem ama bazen düşünüyorum yani bir insan yetim olabilir ama neden bu soyadına yansısın? İlerideki nesillere de yansıyacak bu. Gerçekten zorda kalıyorum arkadaşlar mahkemeye başvurup soyadımı değiştirmem için yaşım biraz erken. Ailem öyle bir girişimde bulunmuyor. Sizden bu konuda öneri bile bekleyemem ama derdimi anlatmak istedim. Teşekkürler...

Arkadaşlar soy ismimden çok şikayetçiyim. Soyadımı vermem doğru mu bilemiyorum ama benim soyadım ''yetim'' her zaman soyadımı söylediğimde insanlarda bir şaşkınlık beliriyor bazen dalgalara maruz kalıyorum. Kesinlikle kendimi bu şekilde ezdirmem ama bazen düşünüyorum yani bir insan yetim olabilir ama neden bu soyadına yansısın? İlerideki nesillere de yansıyacak bu. Gerçekten zorda kalıyorum arkadaşlar mahkemeye başvurup soyadımı değiştirmem için yaşım biraz erken. Ailem öyle bir girişimde bulunmuyor. Sizden bu konuda öneri bile bekleyemem ama derdimi anlatmak istedim. Teşekkürler...

aynı sorun bende de var evlenince degisecek diye teselli ediyorum kendimi

Bir insanın soyadıyla dalga geçenlerin beyin özürlü olduğunu düşünüyorum:ssz:
Hiç rahatsız edici bir soyadı değil. Abuk sabuk bişey olsaydı bile ben rahatsız olmazdım.

Soyadın o kadar kötü değil. Dalga geçilecek bir sürü soy adı var.
Soyismini değiştirmek mümkün. Dava açman gerekiyor.

Benim kızlık soyadım evlenene kadar bela olmuştu. okul hayatımda iş hayatımda vs. Dalga geçiliyordu.
Şimdi yine döneceğim o soyadına. :43: Kabus gibi bir şey. Sanırım boşanınca dava açıp değiştireceğim.
Hakim neden değiştirmek istiyorsun diye soru bile sormaz bana, direkt değiştirir
:37:

o kadar rahatsız olunacak ya da dalga geçilecek bi soyadı değil bence.birinin soyadı "zort"tu.bu komik bak:)

benim lisede bir hocamın soyadı Geyikti herkes dalga gecerdi(neden dalga gecilir ilkokul çocuğu gibi hiç anlayamasam da). sonra Aksoy olarak değiştirdi.
siz de madem yaşınız gelince değiştirirsiniz.

Yetim yine iyiymiş daha tuhaflarını da duymuştum
Yine de dalga geçilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum
Geçmiş nesiller bunun eğlenilecek, dalga geçilecek bir şey olduğunu düşünmüyorlarmış demek ki

Burdan böyle bir analım

tjckv.jpg

Soyadın o kadar kötü değil. Dalga geçilecek bir sürü soy adı var.
Soyismini değiştirmek mümkün. Dava açman gerekiyor.

Benim kızlık soyadım evlenene kadar bela olmuştu. okul hayatımda iş hayatımda vs. Dalga geçiliyordu.
Şimdi yine döneceğim o soyadına. :43: Kabus gibi bir şey. Sanırım boşanınca dava açıp değiştireceğim.
Hakim neden değiştirmek istiyorsun diye soru bile sormaz bana, direkt değiştirir
:37:

Hakikaten senin işin zormuş be akadaşım:31:

Yetim yine iyiymiş daha tuhaflarını da duymuştum
Yine de dalga geçilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum
Geçmiş nesiller bunun eğlenilecek, dalga geçilecek bir şey olduğunu düşünmüyorlarmış demek ki

Burdan böyle bir analım

tjckv.jpg

bunlar nasıl gercek olur ya:26:
itinayla soyada uygun takılmış isimler resmen.:53:

Ben tapuda çalışıyorum, o kadar çokkk enteresan isim ve soyisimle karşılaşıyoruz ki ağzın açık kalır. Senin soyadın garip gelmedi bana.

Haklısınız o resimdeki soyadları görünce kendi soyadımın öyle fena bir şey olmadığını anladım, cevaplarınız için teşekkür ediyorum...

Evlenmeyi bekle bence..

Şimdi değiştirmeye kalkarsan baban alınabilir belki..

Evt kulağa pek hoş gelmiyor soyismin ama arkadaşların dediği gibi çok tuhaf isim ve soyisimleri var..

Tavasapı ve elli iki..diye soyisim bile duydum ben..:52:

Evlenmeyi bekle bence..

Şimdi değiştirmeye kalkarsan baban alınabilir belki..

Evt kulağa pek hoş gelmiyor soyismin ama arkadaşların dediği gibi çok tuhaf isim ve soyisimleri var..

Tavasapı ve elli iki..diye soyisim bile duydum ben..:52:

Evlenmeye kalıcaksak... :17: Kendimi saçma sapan teselli etmeye çalışıyorum ben de :2:

benim soyismim de karabay:9:

oysa ben bembeyaz su gibi bir bayanım :27:

hoş gerçi eşime tam yakışır bir soy isim olmuş amaa işte

çekecen napacannn:ssz:

Bir arkadaşım vardı lisede, onun da soyadı aynıydı seninkiyle.

Kimse de dalga geçmiyordu veya tuhaf karşılamıyordu.

benim soyismim de karabay:9:

oysa ben bembeyaz su gibi bir bayanım :27:

hoş gerçi eşime tam yakışır bir soy isim olmuş amaa işte

çekecen napacannn:ssz:

Eheh ben de yetim değilim mesela. Hoş yetim olsam bile bunun soyadıma yansıması korkunç olurdu. Sizin soyadınızda sorun yok canım zaten evlenmişsiniz değişmiştir :55:

Back
X