soyadını layığıyla taşıyacağıma namusum üzerine yemin ediyorum....

zaten duygusal bir insanım her a ağlamaya hazırımdır şimdi de içime bir şey oturdu gözümden yaşlar döküldü gerçekten çok seviniyorum böyle mutlu çiftler gördükçe sizin için de çok sevindim inşallah her daim mutlu olursunuz rabbim sizi ayrımasın kem gözlerden korusun

işte kalbi tertemiz biri daha.. başkasının mutluluguna gözyaşı döken ınsan hayatta herseyın en ıyısını bulur cunku kalbı tertemızdır.. sağol tatlımbenım allah kalbınden ne gecıyorsa sanada versın ınsallah.. duaların ıcın tesekkur edıyorum.. kocam benım hayatımdakı en buyuk şansım... allah herkeze en buyuk şansını gozunun onune getırıversın ınşallah...

amin canım inşallah çok teşekkür ederim herkes mutlu olmayı hakediyor öyle de olsun tabi

amin canım inşallah çok teşekkür ederim herkes mutlu olmayı hakediyor öyle de olsun tabi

ben herkezin mutlu olmayı hakettıgını düşünmüyorum tatlım... bu zamanda başkalarının acılarıyla mutlu olma yolunu seçiyor bazıları... ben boyle kısılerın mutlu olmayı hakettıklerını dusunmuyorum dusunmeyecegımde..

Burada böyle temiz kalpli birilerinin olduğunu bilmek ne güzel.Bazıları var ki tanımadan insanları yargılarda bulunuyor hemen.Tanımadığım belki de hiç tanıyamayacağım birisinin böyle güzel dileklerde dualarda bulunması ne kadar hoş:)Öyle yakın hissettim ki seni kendime ablam yok ama ablamla konuşuyormuş gibi oldum:)yaşım 21 artık kim daha büyükse.Sevdim kısacası seni:)Mutluluk perisi gibisin yazdığın mesajlara bakılırsa.

:) arkadas grubumun bana taktıgı lakap :) mutluluk perisi:) çogunun telefonunda öyle kayıtlıyım :)... buraya yazdıkların cok koşuma gıttı.. bende senın gıbı guzel kalplı ınsanların oldugunu bıldıkce kendımı daha cok mutlu hıssedıyorum.. kötülükten kımın elıne ne kalıyor cok merak edıyorum.. bak ben burada evlendım dedım ama cogu kısının dıkkatını cekmedı.. konuya bakan cıkan cook kısı var. oysa benım hayatımda yasıyabılecegım en ozel anlardan bırıydı.. ama ben burda sevgılımle ılıskıye gırdım deseydım bak yorumlara artık... o yuzden senın bu yazdıgın msj benım ıcın cok degerlı.. cok tesekkur edıyorum sana. bende 22 yasındayım bizim senle tanısmamız lazım bence..

Olur tanışırız inşallah:)Tüh ya daha önce tanışsaydık ayakkabının altına adımı yazdırırdımm:)Neyse artık mutluluk perisi:)

Olur tanışırız inşallah:)Tüh ya daha önce tanışsaydık ayakkabının altına adımı yazdırırdımm:)Neyse artık mutluluk perisi:)

daha geçmiş değil tatlım bir ay sonra dugunum var gordugun gıbı onun altına yazarım sen söyle bana adını..:) not alayım telefonuma.. ben nıkahta bu sıteden 3 kısıyı yazdım :)

daha geçmiş değil tatlım bir ay sonra dugunum var gordugun gıbı onun altına yazarım sen söyle bana adını..:) not alayım telefonuma.. ben nıkahta bu sıteden 3 kısıyı yazdım :)

Olur canım da özel mesaj atamıyorum daha,100 mesajım olmadı henüz

ay okurken gözlerim doldu :) Allah tamamını erdirsin bi yastıkta yaşlanınnn inşallaaaaaah :)

Hakeden herkes yaşasın bu duyguyuu :)

ne güzel bir aşk .maşşalah diyelim .rabbim herkese nasip etsin .aşk bir insanın başına gelen en güzel şey bence.

ay okurken gözlerim doldu :) Allah tamamını erdirsin bi yastıkta yaşlanınnn inşallaaaaaah :)

Hakeden herkes yaşasın bu duyguyuu :)

amın canm... ınanıyorum kı Allahım herkeze gonlunun ekmegını verıyor... allahım herkeze nasıp etsın ınsallah.. hayatımın donum noktasıydı o gun dıyebılıırm..

ne güzel bir aşk .maşşalah diyelim .rabbim herkese nasip etsin .aşk bir insanın başına gelen en güzel şey bence.

evet aşk... aşk cok guzel bırsey ama ben kalıcı bır duygu olduguna ınanmıyorum... aşk gıdıyor ama sevgı kalıyor... ben hıc 60 yasında delı gıbı asıgım kocamam dıyen bır kadın gormedım... ama kocamı cok sevıyorum dıyen cok cıft gordum.. kı evlılıgınde sırr bu bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…