• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soyle candan bir arkadasim/dostum yok

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
bir cok tanidik arkadas falan var. ama iliskilerimiz samimiyetsiz sanki.
davet etsek onlarca cesit yemekler
ne bir dert paylasimi var ne bir sir
herkes cok mutlu
soyle arayip sana caya geliyorum diyecek/diyebilecegim
istedigim /istedigi konuda teklifsizce ayip olur mu diye dusunmeden konusabilecegiim
basim sıkıştıginda arayabilecegim/basi sıkıstıgında beni aryacak
bir dost iste?
nasil edinilir bu dost?
yillardir olmayan bir dostun hasretindeyim.

Aynı sayılırız benim iki tane var ama ikiside uzak ayrı şehirlerde.. Bu yaşadığım yerde kimse yok mahalledeki herkes nasıl dedikodu yapsak diye birbirleriyle yarışıyor

Ben de.. Üstelik üniversitede olmama rağmen tek 1 düzgün arkadaşım yok, çaya gitmeyi geçtim, nasılsın diye soranım yok.. Bir kuzenim bir de sevgilim, ama insan 1-2 tane şöyle esaslı dostu olsun istiyor. İnşallah bir gün olur.

guya 10yildan fazla tanidigim dostlarim var memlekette..2yil oncede evlendim.ben her gittigimde haber veririrm gorusebildigimle gorususrum gorustugumde de samimiyet yok sanki.evime geldigimdede arayan soran yok ben arardim hep ama tinlamiyorum.diyar diyar gezcez diyrm heryerde arkadas edinirim iste.omur can skmaya degmez.burda 2yildr tabidigim arkadas grubum daha candan samimi.beni aralarina aldilar birkac gun gorusmezsek hemen ararlar.yani takma ..bekarken annemdi dertlestigim simdi esim..

Benim de yok.
Bikac eski arkadasim var, arada bir telefonlasiriz ama ben insanlarla samimi olmaya korkuyorum artik.
Cok guvendim cok da hayal kirikligi yasadim.
O yuzden belki de artik ben istemiyorum arkadas falan
Belki sahte oldugunu dusunuyorum herkesin...
Bilemiyorum, kolay kolay guvensizlik yasamam ama bu konuda kimseye guvenemiyorum.
Sanki hetkes bir acik arama pesinde.
Ben kimseye acilamiyorum kolay kolay.
Keske olsa hesapsizca kardesce seven bir arkadas ama yok.

su dizilerde fimlerde romanlarda birbirlerini her halttna haberdar eden birbirleri icin canlarini veren arkadaslar yalan mi acaba?

Benim de yok. Cogu kisinin de oldugunu sanmiyorum. Olan sansli insanlar vardir tabi.
Benim en yakin en samimi arkadasim sevdigim adam. Arkadas eksikligi hissetmiyorum cogu zaman, yeri geliyo normal arkadas gibi oluyoruz birbirimize

Eş anne baba en yakın arkadaş bizlere en güvenilir olanları... Ama ne bileyim kadınız ya ondan galiba eşim işteyken bi arkadaşım olsa ona gitsem o bana gelse kısırlar yapsak çaylar demmesek falan güzel olurdu.. Evde tüm gün otur sus pus Can'ın sıkılıyor eşim gelince bi başlıyorum konuşmaya adama yazık yani tüm gün yoruluyor akşamda benim çenemi dinliyor...

Eş anne baba en yakın arkadaş bizlere en güvenilir olanları... Ama ne bileyim kadınız ya ondan galiba eşim işteyken bi arkadaşım olsa ona gitsem o bana gelse kısırlar yapsak çaylar demmesek falan güzel olurdu.. Evde tüm gün otur sus pus Can'ın sıkılıyor eşim gelince bi başlıyorum konuşmaya adama yazık yani tüm gün yoruluyor akşamda benim çenemi dinliyor...

aynen. londrada olsaydin yapardim kisir sana :1:

Ayyyy :):) ben daha hiç yapmadım kısır :) hep yapacak bi arkadaş istedim:) sen postala oradan bana:) nasıl yaşadığın yer güzel mi?

ben bukalemun gibi yasadigi yere uyan bir insanim o sebeple guzel diyorum
ama ahbapliga gelince malesef . hep bir sahtelik

ben bukalemun gibi yasadigi yere uyan bir insanim o sebeple guzel diyorum
ama ahbapliga gelince malesef . hep bir sahtelik

Ne kadardır oradasın ? Herkeste var bi sahtecilik ya.. Herkes gün gelince arkasını dönüp toz oluyor yine bi başına eşine annenle kalakalıyorsun

Benimkide değil... Evlenince kuş yuvadan uçuyor :):):) telefonlarda dert yanıyoruz hep:)

Ben de.. Üstelik üniversitede olmama rağmen tek 1 düzgün arkadaşım yok, çaya gitmeyi geçtim, nasılsın diye soranım yok.. Bir kuzenim bir de sevgilim, ama insan 1-2 tane şöyle esaslı dostu olsun istiyor. İnşallah bir gün olur.

kuzenler kalbimde yaradir, hepsiyle iletisimimiz facebook a dustu malesef.
eskiden birbirimizzin evinde kalir sabaha kadar girgir samata :(

K.k oyalıyor bizi ya:) evde boşken hep buraya giriyorum:) net bi bitti mi ooooff günler geçmez oluyor :)

Benim de yok sayilir maalesef.. Bekar olanlarin mesguliyeti farkli. Evli olanlar uzak yerlerde. Hos insan isterse bulusabilir de...
Bir kisim da hic aramaz zaten.
Ben cok inanmıyorum ebedi dostluklara.
Ancak hasbihal edebilecegin arkadasliklar olabilir..

Benim de bir tek orta okul arkadasim var oyle. Onunla da aramizda binlerce km var :))

Ama ben genelde biraz daha acik bir insanimdir. Bir derdim varsa "aman kimse ogrenmesin, o benim mahremim" falan gibi dusunmem. O yuzden biraz akilli buldugum herhangi birine akil danismak icin derdimi acabilirim. Bu sayece cok yakin dost aramam o kadar..

Back
X