• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soyle candan bir arkadasim/dostum yok

Yok ki öyle arkadaşlıklar. İnsanların tek dostu akıllı telefonları olmuş artık kafalarını kaldırmıyorlar. Her şeyi sanal yaşıyoruz. Şurada bile günde yüzlerce konu açılıyor görmüyor musunuz, insanların dertleşecek kimseleri yok tanımadıkları insanlardan medet umuyorlar. :ssz:

Kiz ne dostlugu herkes arkadan birbirinin kuyusuni kazio yada bole basiretsiz kim ne derse oraya gidwn niri olcan birinin boyundurugunda idare etcen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimin var ki artık öyle dostu,bende üniversitedeyim iyi,güzel muhabbet ediyorum birçok kişiyle ama çok yakın olunmuyor hiç bir zaman.Bende bilmiyorum,düşünüyorum bazen öyle dostum olacak mı diye...Kısmet bakalım...:1:

Gerçek dostlar çocuklukta ediniliyor sadece bence. Ya da yokluk zamanlarında. Benim canlarımın ikisi ortaokul ve liseyi beraber okuduğum arkadaşlarım biri de atandığım yerde kimsesizlikten birbirimize yoldaş olduğumuz can arkadaşım. İlk ikisiyle 13 senedir farklı şehirlerdeyiz aylarca konuşmadığımız bile olur ama her zaman iyi günde kötü günde ilk birbirimizi ararız. Diğeriyle de yollarımız ayrıl maalesef yine de canızdır telefonda eski günleri yad eder ağlarız. Üniversitede menfaatçi insan çok fazla belki ben de öyleydi. O dönem bilemiyorum. Çok nadir denk gelirim üniversiteden can arkadşlara. İş hayatı da keza herkes birbirinin yüzüne gülüp ardındn kuyusunu kazdığından güven vermiyor bana.

Siz yurtdışındaydınız yanılmıyosam yok mu hiç sizin gibi vatan özlemi çeken dost arayan kimse? Öyle yerlerdr iyi arkadaşlıklar kuruluyor aslında

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gerçek dostlar çocuklukta ediniliyor sadece bence. Ya da yokluk zamanlarında. Benim canlarımın ikisi ortaokul ve liseyi beraber okuduğum arkadaşlarım biri de atandığım yerde kimsesizlikten birbirimize yoldaş olduğumuz can arkadaşım. İlk ikisiyle 13 senedir farklı şehirlerdeyiz aylarca konuşmadığımız bile olur ama her zaman iyi günde kötü günde ilk birbirimizi ararız. Diğeriyle de yollarımız ayrıl maalesef yine de canızdır telefonda eski günleri yad eder ağlarız. Üniversitede menfaatçi insan çok fazla belki ben de öyleydi. O dönem bilemiyorum. Çok nadir denk gelirim üniversiteden can arkadşlara. İş hayatı da keza herkes birbirinin yüzüne gülüp ardındn kuyusunu kazdığından güven vermiyor bana.

Siz yurtdışındaydınız yanılmıyosam yok mu hiç sizin gibi vatan özlemi çeken dost arayan kimse? Öyle yerlerdr iyi arkadaşlıklar kuruluyor aslında

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim da vardi bir arkadasim liseden hala arada gorusuruz ama cok koptuk.
burada edindim bir kac arkadas, esimin arkadaslarinin eslerini saymaya kalksam bitiremrm ama dedigim gibi samimi bir arkadasim yok.

Bir tane var sağolsun, liseden arkadaşım iyi kötü her günümde yanımda.. Ameliyatım var benim için 22 saatlik yola geliyor sırf bana bakmak için. Dost bulabilmek gerçekten şans işi , şimdi edindiğim arkadaşlar hep menfaat ilişkisi gibi düşünmek yok sanki içi boş bi balon gibi.

Back
X