Soyledigi sey?

Hangisi bu cinsi sapık mı? Ablacım adam izinsiz gçrüntü çekip yayıyor, yaptığı suç adam resmen sapık insan iş arkadaşının resmini işyerinde çeker mi? Senin yerinde olsam fotoğrafı alırdım, sahibine ulaştırırdım sapık var fotonu çekmiş dikkatli ol derdim.
Yok instadan atmis bana kiz elbise giyinmis

Şu yüzden sordum.
Anası babası başında olan, normal bir ev hayatına sahip olan ve o ev ya da hayatla alakalı sorumlulukları olan kimse sabahtan akşama kadar arkadaşlık sitelerinde sevgili bulmakla uğraşmaz. Her şeyden önce anne baba bunu fark eder.
Akranlarınız kitap okuyor, resim kursuna gidiyor, el işlerine yöneliyor, arkadaşlarıyla buluşup sinemaya tiyatroya gidiyor. Siz günde 5 abazanın zaman harcamak için muhabbet edip arkasını dönüp gittiği anonim biri olmaktan uzağa gidemiyorsunuz.

Rainyy sana engeli bas demiştim. Daha çok üzülürsün böyle giderse

Ben tum gun birileriyle tanismiyorum nasil herkes sevgilisyle konusuyor bende okadar muhabbet kuruyorum

Sorun şu ki sizin sevgiliniz yok olsaydı eğer kadın erkek ilişkilerinin böyle oluşamayacağını bilirdiniz.
Sağdan soldan saçma sapan abazanlar var saçma sapan sitelerde. Son 1 haftadır 5 kişiyi geçtiniz sanırım. Nereye kadar böyle?

Sorun şu ki sizin sevgiliniz yok olsaydı eğer kadın erkek ilişkilerinin böyle oluşamayacağını bilirdiniz.
Sağdan soldan saçma sapan abazanlar var saçma sapan sitelerde. Son 1 haftadır 5 kişiyi geçtiniz sanırım. Nereye kadar böyle?
Yok birakicam uygulamayi sildim

Rainny sen ne mezunusun? hiç bir mesguliyetin yok mu ? çalışıyormuşun?
Sürekli konu açıyorsun aklımda tutammam ben çoğu konuyu ama

Sanki nefes almadan konu açıyorsun ve hep evlilik üzerine 🥴

Hiç normal bir şey değil bu çok üzülür sonunda hiç mi arkadaşı yok akıl verecek sizi anlamıyor zaten

Yok birakicam uygulamayi sildim

Bak güzel kardeşim mevzu uygulama değil, mevzu sizin bakış açınız. O uygulama olmaz diğeri olur. Hiç mi sevmiyorsunuz kendinizi, zamanınız o kadar kıymetsiz mi gerçekten?
Sevgili aramakla bulunmaz.
Oradan çıkan abazan karşısındakine saygı duymaz.
Uzak durmak çok mu zor bilemedim ki ben.
Okul filan yok mu, işe girseniz mesela.

Back
X