Nerden başlasam nasıl başlasam bilmiyorum. Bundan yaklaşık yedi ay önce instagramda biriyle tanıştık. Bu arada sanal ilişkilere internetten tanışıp görüşmelere aşırı karşı biriyim hatta dalga geçerdim. Ama işte kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan. Neyse bu çocukla tanıştık ben tabi ciddiye almadım dalgasına konuşmaya başladım boyumu kilomu sordu 1.75 cidden boyum bende öyle söyledim ama kiloma 70 dedim. Aslında 87 kiloydum şu an 94 oldum. İnstagramda fotoğraflardan hiç mi anlamadı derseniz ara ara spor yapan yüzen biriyim vücudum derli toplu ve kaslı hemde shoplu fotoğrafların bazıları az da olsa. E birde benim üst kısmım yüzüm zayıftır çoğu fotoğraflarım öyle. Bel altı bacak gözükenlerde de elbise etek var belli olmuyor fiziğim pek. Açıkçası 70 kiloyum derken çokta umrumda olmadı inanmazsa kendi bilir konuşmak zorunda mıyım dedim. Ama bir şey söylemeyince çocuk dedim ki konuşurum bir iki gün sonra yol veririm gider. Zaten işsiz olmamdan atanmayı bekliyor olmamdan kilo almaya devam ettim. E evde olmanın verdiği bu boşluktan da bizim muhabbet aldı başını gitti. Arkadaş başka şehirde yaşıyor bu arada. Sohbet muhabbet ilerledikçe bizim kafalar aşırı uyuştu. Ben yedi ayın sonunda bir baktım bağlanmışım. O zaten kopamıyor. Ne olduğunu anlamadığım tuhaf bir şey oldu. Sürekli aramalar mesajlar. Bana hiç ısrar etmiyor görüşelim diye sen ne zaman istersen hazır olursan söyle diyor. Ama benim aklımda görüşmek yoktu ki zaten. Son günlerde her şey tersine döndü ama. Artık görüşmek elini tutmak adını koymak istediğimi fark ettim.
Asıl probleme gelirsek şimdi ben kendimce bir karar aldım. İki buçuk üç ay gibi bir süre de diyet ve sporla kilo verip görüşebilir miyim sizce bunu başarabilir miyim. Onun olduğu şehire gidip sürpriz yapmak istiyorum. 75 kilo da olsam yeter bana. Ama bu gücü bu motivasyonu kendimde bulamıyorum. Diyete başladım bu arada spora da gidiyorum ama başarabilir miyim emin değilim. Boşuna mı zorluyorum bazen şeytan yalan söyleyip kandırdın bir bahane bul ve bitir diyor ama bunu düşünmek canımı çok acıtıyor ve ona haksızlıkmış gibi geliyor ne yapsam bilmiyorum kendimi kötü çaresiz hissediyorum. Dalga geçmeden bir akıl verin ne olur bu aşk ne biçim bir şeymiş.