Söylediğim yalan ve başıma gelen imkansız aşk?

Kilo konusu çok da büyük bir sorun değil sonradan da almış olabilirsin. Ancak siz bile böyle küçük bir yalan söyleyebiliyorken, acaba karşı taraf dürüst mü?
Ben de kınamayayım ama net aşklarına karşıyım. Bayanlar daha temkinli net aşklarına karşı ancak erkeklerin bu konuda dürüst olduğuna inanmıyorum. Netten konuşmayı alışkanlık haline getirmiş olabilir. Hatta görüştüğü bir sürü bayan olabilir.

Nerden başlasam nasıl başlasam bilmiyorum. Bundan yaklaşık yedi ay önce instagramda biriyle tanıştık. Bu arada sanal ilişkilere internetten tanışıp görüşmelere aşırı karşı biriyim hatta dalga geçerdim. Ama işte kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan. Neyse bu çocukla tanıştık ben tabi ciddiye almadım dalgasına konuşmaya başladım boyumu kilomu sordu 1.75 cidden boyum bende öyle söyledim ama kiloma 70 dedim. Aslında 87 kiloydum şu an 94 oldum. İnstagramda fotoğraflardan hiç mi anlamadı derseniz ara ara spor yapan yüzen biriyim vücudum derli toplu ve kaslı hemde shoplu fotoğrafların bazıları az da olsa. E birde benim üst kısmım yüzüm zayıftır çoğu fotoğraflarım öyle. Bel altı bacak gözükenlerde de elbise etek var belli olmuyor fiziğim pek. Açıkçası 70 kiloyum derken çokta umrumda olmadı inanmazsa kendi bilir konuşmak zorunda mıyım dedim. Ama bir şey söylemeyince çocuk dedim ki konuşurum bir iki gün sonra yol veririm gider. Zaten işsiz olmamdan atanmayı bekliyor olmamdan kilo almaya devam ettim. E evde olmanın verdiği bu boşluktan da bizim muhabbet aldı başını gitti. Arkadaş başka şehirde yaşıyor bu arada. Sohbet muhabbet ilerledikçe bizim kafalar aşırı uyuştu. Ben yedi ayın sonunda bir baktım bağlanmışım. O zaten kopamıyor. Ne olduğunu anlamadığım tuhaf bir şey oldu. Sürekli aramalar mesajlar. Bana hiç ısrar etmiyor görüşelim diye sen ne zaman istersen hazır olursan söyle diyor. Ama benim aklımda görüşmek yoktu ki zaten. Son günlerde her şey tersine döndü ama. Artık görüşmek elini tutmak adını koymak istediğimi fark ettim.

Asıl probleme gelirsek şimdi ben kendimce bir karar aldım. İki buçuk üç ay gibi bir süre de diyet ve sporla kilo verip görüşebilir miyim sizce bunu başarabilir miyim. Onun olduğu şehire gidip sürpriz yapmak istiyorum. 75 kilo da olsam yeter bana. Ama bu gücü bu motivasyonu kendimde bulamıyorum. Diyete başladım bu arada spora da gidiyorum ama başarabilir miyim emin değilim. Boşuna mı zorluyorum bazen şeytan yalan söyleyip kandırdın bir bahane bul ve bitir diyor ama bunu düşünmek canımı çok acıtıyor ve ona haksızlıkmış gibi geliyor ne yapsam bilmiyorum kendimi kötü çaresiz hissediyorum. Dalga geçmeden bir akıl verin ne olur bu aşk ne biçim bir şeymiş.
aşk insana neler yaptırmıyor ki.. başarabilrisin.. ben de başarmıştım ;)
67 kilodan 55 kiloya düşmüşlüğüm var.
tabii gerçekten aşıksan onu istiyorsan..
başar ve süprüzünü yap ;)

Nerden başlasam nasıl başlasam bilmiyorum. Bundan yaklaşık yedi ay önce instagramda biriyle tanıştık. Bu arada sanal ilişkilere internetten tanışıp görüşmelere aşırı karşı biriyim hatta dalga geçerdim. Ama işte kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan. Neyse bu çocukla tanıştık ben tabi ciddiye almadım dalgasına konuşmaya başladım boyumu kilomu sordu 1.75 cidden boyum bende öyle söyledim ama kiloma 70 dedim. Aslında 87 kiloydum şu an 94 oldum. İnstagramda fotoğraflardan hiç mi anlamadı derseniz ara ara spor yapan yüzen biriyim vücudum derli toplu ve kaslı hemde shoplu fotoğrafların bazıları az da olsa. E birde benim üst kısmım yüzüm zayıftır çoğu fotoğraflarım öyle. Bel altı bacak gözükenlerde de elbise etek var belli olmuyor fiziğim pek. Açıkçası 70 kiloyum derken çokta umrumda olmadı inanmazsa kendi bilir konuşmak zorunda mıyım dedim. Ama bir şey söylemeyince çocuk dedim ki konuşurum bir iki gün sonra yol veririm gider. Zaten işsiz olmamdan atanmayı bekliyor olmamdan kilo almaya devam ettim. E evde olmanın verdiği bu boşluktan da bizim muhabbet aldı başını gitti. Arkadaş başka şehirde yaşıyor bu arada. Sohbet muhabbet ilerledikçe bizim kafalar aşırı uyuştu. Ben yedi ayın sonunda bir baktım bağlanmışım. O zaten kopamıyor. Ne olduğunu anlamadığım tuhaf bir şey oldu. Sürekli aramalar mesajlar. Bana hiç ısrar etmiyor görüşelim diye sen ne zaman istersen hazır olursan söyle diyor. Ama benim aklımda görüşmek yoktu ki zaten. Son günlerde her şey tersine döndü ama. Artık görüşmek elini tutmak adını koymak istediğimi fark ettim.

Asıl probleme gelirsek şimdi ben kendimce bir karar aldım. İki buçuk üç ay gibi bir süre de diyet ve sporla kilo verip görüşebilir miyim sizce bunu başarabilir miyim. Onun olduğu şehire gidip sürpriz yapmak istiyorum. 75 kilo da olsam yeter bana. Ama bu gücü bu motivasyonu kendimde bulamıyorum. Diyete başladım bu arada spora da gidiyorum ama başarabilir miyim emin değilim. Boşuna mı zorluyorum bazen şeytan yalan söyleyip kandırdın bir bahane bul ve bitir diyor ama bunu düşünmek canımı çok acıtıyor ve ona haksızlıkmış gibi geliyor ne yapsam bilmiyorum kendimi kötü çaresiz hissediyorum. Dalga geçmeden bir akıl verin ne olur bu aşk ne biçim bir şeymiş.
2 ayda 20 kilo vermeniz hem zor hem de sağlıklı değil ama en azından bi 10 kg verirseniz bi de spor yaparsanız belki kilonuzu bi süre daha gizeleyebilirsiniz.Biz uzun boylular kilomuzu pek çaktırmayız genelde ;) Ya da bu süreçte biraz kilo aldım dersiniz olur biter ;) Sonuçta konuştuğunuz süreç içersinde kilo güncellemesi yapmamışsınızdır diye düşünüyorum ;)

Bende imkansız aşk falan diyince neler geçti kafamdan...taktiğin şeye bak kilo verebilirsin olmadi seni gerçekten seviyorsa ve bağlanmış ise hiç umrunda olmaz..sonuçta insanlar hep fit kalmıyor tanıştıktan sonra bile istersen verebilirsin

harika bir motivasyon kaynağı bence..

instagramdan ve kk da ki diyet hesaplarını takip edin spora da gidiyormuşssunuz zaten bahar geldi bir de yürüyüş eklersiniz bol su kim tutar sizi..

bu ilişki olur ya da olmaz siz zayıflamış olursunuz bu da bahanesi olur:))

20 kilo veremeseniz de iyi sıkı bir diyetle baya kilo verirsiniz o ayrı.
Bence asıl mesele 7 ay boyunca hiç görüşme talebi gelmemesi.
Sen ne zaman istersen görüşelim demiş ama eğer ciddiye alsa çoktan gelirdi şehrinize.

Şu devirde herşey o kadar mümkünken, birbirini görmeden aylarca ilişki(!) yürütmek bana çok manasız geliyor.
Öyle fotoğraftan videodan olmaz, kanlı canlı görmeden kim neden ciddiye alsınki.
Vardır belki örnekleri ama bu tuhaf olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

7 ay surede laf arasinda baya kilo aldim gibi bisey demedin mi . Bence verirsin ama panik stres yapip daha da cok alabilirsin . Diger konularda kafana yattiysa bu sorun olmaz

e ne diye kilonu soyledin ben anlamadim, zaten fotonu gormus.
kilo sorulmaz ne kadar kabasin deyip kivirsaydin madem dogruyu soylemeyeceksin.

kilo ver tabi ki, cok iyi olur sagligin icin.

ama karsi tarafin gorusmek istememesinden ben de iskillendim. Daha fazla baglanmadan yerinde olsam gorusurdum.

Bence anlamıştır ya kilonuzu. Hiçbir insan 25 kg daha az duramaz. 175 boyda 70 kg biri manken gibi durur. Siz biraz kilo verin biraz da kilo alıyorum deyip ortalığı düzeltin.

Yapabilirsin tabiki de, ayrıca boyunun uzun olması avantaj 3 ayda diyet ve sporla güzel toparlarsın.
Ayrıca ben de internetten tanıştım eşimle ve şu an 8 aylık evliyim. Sizin hakkınızda da hayırlısı olsun:)

Yapabilirsin

Back
X