Söyleme dediğim şeyi söylemiş??? En yakın arkadaşıma güvenim sarsıldı.

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Arkadaşlar çok acil sizin fikirlerinize ihtiyacım var. En yakın arkadaşım, sırdaşım biri var. Çok seviyorum kendisini. Herşeyimi bilir. Bugün başka bir ortak arkadaşımla bir sürtüşme yaşadım. En yakın arkadaşıma da akıl danışmak için olayı anlattım. Sakın sana anlattığımı söyleme, aramızda kalsın diye de tembihledim. Anında ortak arkadaşımıza mesaj atmış. Fırça atmış. Sen nasıl böyle böyle yaparsın diye. Güya beni savunmuş.
1. En yakın arkadaşıma güvenim sarsıldı. Çünkü milyonlarca sır paylaştım onunla. Söyleme diye özellikle tembihlediğim şeyi dakikasına söylemiş.
2. Ortak arkadaşımızla da aram bozuldu. Hemen yetiştirmişsin diye fırça attı bana. Haklıydı ama benim niyetim olayı yetiştirmek değil akıl almaktı.
3. En yakın arkadaşıma bir daha ona nasıl güvenebileceğimi söyledim ve aramıza mesafe koymayı düşünüyorum.
4. Kızlar yanlış mı yapıyorum. O benim en en yakın arkadaşımdı. Beni savunmak için o arkadaşa mesaj atmış ama ben zor durumda kaldım ve içime bir şüphe düştü. Acaba diğer sırlarımı da anlatıyor mu diye?

Belki siz üzülünce o da bir anlık gazla sizi savunmak için yapmıştır. Hemen kötüye yormayın bence.

bana art niyetli gelmedi. hem sürtüşme yaşadığın arkadaşınla aranı bozduğunu söylemişsin, sürtüşme yaşadıysanız aranız zaten bozuktur. onu da geçtim en yakın arkadaşın olduğunu bilmiyor mu bu ortak arkadaş? insanların en yakını gördüğüne sinirlerini sevinçlerini üzüntülerini dökmeleri gayet normal. güven sarsılacak bir durum yok yani ortada.

Valla ben sırlarımı kimlerin ağzından naklen yayın yaparken duydum..
Bu yüzden oyum diğerlerini de anlattığından yana
Çözümü basit. Hayatını genel hatlarıyla paylaş, kimseye en özel sırlarını açıklama.
Ünlü düşünür Polat Alemdar'ın dediği gibi: iki kişinin bildiği sır degildir

Söyleme sırrını dostuna demişler

Daha önce herhangi bir falsosunu görmediyseniz iyi niyetinden, sizi koruma isteğiyle yapmıştır. Ama başka ufak şeyler de olduysa sandığınız kadar güvenmeyin.

Her şeyimizi illa birine demek zorunda değiliz bence. Zaten dediğiniz anda sır olan da sırlıktan çıkıyor.
Diğer dediklerinizi başkasına dedi mi bilmem ama eğer ters biriyse siz mesafe koyduktan sonra bozulup sırlarınızı söyleme ihtimali var.

Ne zaman Hayır bu insan farklı ona çok güveniyorum diyerek sırlarımı paylaşsam başka insanlardan 360 ° çarpıtalarak duyuyorum. .
Bu yüzden " kimseden akıl almak için sırrınızı paylaşmayın "

Evt soylemis ama niyeti laf tasimak degil seni savunmak

Sonuc; soyleme.dedigini soylemis.

Not; tembihlemen ise yaramiyor

Bilemedim....

Iki kişinin bildiği sır degildir. Net. Ben milleti anlamıyorum. Benim sır diye paylasmadigimi millet is arkadaşıyla dertlesme adı altında paylasabiliyor. Sonra uğraş dur (

Şunu öğrendim hayatta kimseye yüzde yüz güvenmeceksin
Bence siz de öyle yapın

sizi savunmuş, madem ortak arkadaşınızla aranız bozulmasın istiyordunuz anlatmıcaktınız ki; arkadaşınız kötü bir niyetle de yapmamış.
anlattı diye kızarken; ee siz de aynını yaptınız, siz de anlattınız. bildiğini söylemeden tavır almasını istemişsiniz.
üç arkadaşın içinde ilk konuşan sizsiniz.
arkadaşınıza kızmaya hakkınız yok, aynı durumdasınız, ikiniz de susmadınız.
birine birşey anlatıcaksam, ben bile kendi sırrımı içimde tutamıyorum, paylaşıyorum, karşımdaki benim sırrımı ne kadar tutar diye düşünürüm.

Kesin diğer sırlarınıda anlatıyordur. Sakın güvenme

bugüne kadar 1 kişi bile duymadım, çok sıkı fıkı, hatta kardeşten öte olupta, arası bozulmayan...birine en özel sırlarınızı anlatıp, geceleri nasıl rahat uyuyorsunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…