- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
- Konu Sahibi boncukgumus
söyleyin tabii... bu sizin gunahınız değil ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşımı yazmıştım 25. sonuçlarım kötü 2 tüp denemesinde yumurta oluşmadı(transfere bile geçemedik yumurta oluşmadığı için) hangi doktora gittiysem hepsi aynı şeyi söylüyor erken menapoz yumurta rezervim tükenmiş.Nerden anladiniz erken menapoza girceginizi yasiniz kac acaba
slm arkadaşlar sizlerden fikir almak istiyorum. benim bebeğim olmuyor 2 tüp denemem var olmadı malesef erken menapoz durumum olduğu için tüp bebek şansım da düşük malesef yaşım 25. şimdi bu durumu kendi ailem biliyor ama şansımın az olduğunu falan söylemedim tabi üzülmesinler diye sadece bebeğimin olmadığını tüp bebekle olacağını biliyorlar sorunun da benden kaynaklı olduğunu biliyorlar onlara da söylemeyecektim ama olurda tedavi sırasında anneme falan ihtiyaç duyarım diye bilsinler diye söyledim. her neyse eşimin annesi kardeşi de sormaya başladı artık bebek sevicez biz artık torun istiyoruz alın alın gibisinden şakayla karışık soruyorlar onlar bilmiyorlar bu konuyu 2 yıllık evliyiz bazen diyorlar bak olmuyosa söyleyin falan diye ben söylemek istiyorum bilsinler diye şuana kadar söylemedim olurda bebeğimiz olur diye ama nereye kadar saklayacağız ki hep geçiştirdim borcumuz var vs falan diye eşime diyorum ben söyleyemiyorum sen söyle diyorum o da tamam söyleriz falan diye geçiştiriyo bi türlü söyleyemedik olur da söyledik diyelim desem bizim bebeğimiz olmuyo falan desem onlarda neden olmuyo dediklerinde sorunun bende olup olmadığını söylemeli miyim sizce? kafam karıştı