Söylemeli miyim söylememeli miyim?

Partner aramak ya da farklı cinsel tercihlerinin olması elbette sapıklık değil ama 25 yaşında genç, sağlık sorunu olmayan bir bireyin jigololuk yaparak para kazanmaya çalışması çok normal gelmedi bana. (Konu sahibi, cinsel tercihinin farklı olmadığını, jigololuk yaptığını belirtmiş.)

Adam eşcinsel, profilinde buna dair ibareler var ama jigololuğa dair ibareler yok. Eşcinsel insan jigololuk yapamaz zaten.

Adam eşcinsel, profilinde buna dair ibareler var ama jigololuğa dair ibareler yok. Eşcinsel insan jigololuk yapamaz zaten.
O kadarına bilemeyeceğim tabi ki konu sahibinin söylediği kadarı ile yorumladım. Özellikle sordum, cinsel tercihi mi farklı jigololuk mu yapıyor diye, jigololuk yapıyor dedi. 🤷‍♀️

Cinsel organını fotoğrafını çekip partner arayan insana da saygı duyamayacağım, kadın yada erkek olması cinsel tercihi de değil mesele, özelde isteyen istediğini yaşasında, bu şekilde bir yol izlenmesi normal değil. O fotoğraflar için anne babasının evini arabasını kullanmasın.

Farklı bir hesaptan rehberinde ekli olduğu kişiler tarafından gözüktüğünü yazıp uyarın en azından. Bugün siz gördünüz yarın başka tanıdık biri görebilir.

O kadarına bilemeyeceğim tabi ki konu sahibinin söylediği kadarı ile yorumladım. Özellikle sordum, cinsel tercihi mi farklı jigololuk mu yapıyor diye, jigololuk yapıyor dedi. 🤷‍♀️
Bu arada jigololuk yapanların da "aktif, pasif" gibi terimler kullandığını duymuştum. Ne amaçla kullanırlar bilemiyorum ama onlarda kullanıyorlar.

Partner aramak ya da farklı cinsel tercihlerinin olması elbette sapıklık değil ama 25 yaşında genç, sağlık sorunu olmayan bir bireyin jigololuk yaparak para kazanmaya çalışması çok normal gelmedi bana. (Konu sahibi, cinsel tercihinin farklı olmadığını, jigololuk yaptığını belirtmiş.)

Cinsel tercihi farkli olmasa aktif/pasif yazmazdi galiba...
bilmiyorum- sapiklik benim gözümde cok farkli bir durum.

Herkesin kendi hayati evet ama herkesin kendi hayatinda yaptiklari da normal seyler olmuyor kimse kimsenin yakasina yapisip hesap sormasin da yanlis da yanlistir ..kadin veya erkek farketmez kendini bu duruma dusurmeleri hos mu cevrenizde arkadasiniz boyle birsey tercih etse kendine bunu yapma demek yerine senin hayatin devam et mi dersiniz veya kim kendine boyle partner arayan erkek veya kadinla birlikte olmak ister

Çok moralim bozuk..Dün twitter hesabi aciyordum kendime bildirim geldi kişi listendeki şu kisi bu hesabi açtı tarzinda.Bir gördüm aralarinda bir erkek bildigin herseyi ortada profil fotosu ve yüzü gözükmüyor.Baktim ki teyzemin ev, mobilyalar vss.Beynimden vuruldum.Profilde de aktif,pasif,cd ve evlilerle görüşülür yaziyor ve yaşadığımız beldeyi falan yazmış koymuş tabii ismi falan farkli.Onlarca fotoğraf ve video..Hicbirinde yüzü gözükmüyor ama kendi arabaları ve evlerinde çekmiş.Inanamadim..
Teyzem amcam ile evli.Ikisi de inanilmaz iyi niyetli öyle güzel insanlar ki.Benim zor günlerimde tek yanimda olan kişiler.Annemden babamdan öte.
Bunlari görünce öylesine öfkelendim ki.Bunu o anne babaya yaşatmaya ne hakki var diye.Bu pislikler ne diye.Dışarıdan konusulunca asla ve asla böyle birsey sezinleyemezsiniz.Cok sosyal ve insanlar tarafından cok sevilen biri.
Ben bunu gördüm ve üzerimde yük hissettim annesine babasina soyleme konusunda.Ama asla söylemeyi düşünmüyorum çünkü onlar yıkılır hasta olurlar..Kararım dogru mu sizce?

Cinsel tercihleri farklı diye , çocuğu anne babasına şikayet etmek saçma. Ben söylemezdim. Anne baba kaldıramayabilir. Bazende anne baba biliyor ama kimseyle durumu paylaşmıyor haklı olarak. Çocuğun özeli, bir de toplum baskısı düşünülünce haklılar da. Bahsettiğiniz kişi 18 den büyük sanırım

burda sana ne diyenler ciddi mi?
tabi ki onu ilgilendirir kuzeni.
sonuçta bu bir cinsel yönelim değil evlilerle de görüştüğüne göre. bir nevi jigololuk. kuzenimin jigololuk/fahişelik ya da tehlikeli ilişkiler içinde olduğunu bilsem tercih demem ki. homoseksüellik tercihtir, evlilerle görüşülür demek işin suyunu çıkarmaktır.
Allah korusun bunun hastalığı da var, birinin çocuğu başkasıyla basıp öldürmesi de var, varoğlu var. küçük bir yerse tanınması da kolay olur.
bence önce aileden çok güvendiğin birine anlat sonra kuzenine böyle böyle biliyorum, eğer hesabı kapatmazsan böyle işlere son vermezsen amcama teyzeme de söylerim de.
önce başkasına anlat dememin sebebi sana saçma suçlamalarda bulunabilir kendini sağlama al.

Bende merak ettim şimdi baktım bu demekmiş.
Crossdresser (kısaca CD), karşı cins ile özdeşleşmiş kıyafetleri giyen kimse. Kadın ise erkek kıyafetleri, erkek ise kadın kıyafetleri giyen kimsedir. Kavram, kıyafetlerin yanısıra, karşı cins ile özdeşleşmiş aksesuarları; saç, sakal, bıyık, kaş modellerini ve makyajı da kapsar. Crossdresser kimseler bunu cinsel yönelimlerinin bir sonucu olarak yapabilecekleri gibi; kimliklerini gizlemek, herhangi bir sanat gösterisinde yer almak ya da cinsel bir fetiş olarak da yapabilirler. (wikipedia)

Kız yazmış ya profilimde jigoluluk yazıyormuş diye.
Escinsel olduğunu nerden anladınız. Biseksuel olabilir, aktif pasif ve eşli de yazmıs. Her erkeğe ilgi duyan sadece eşcinsel değildir.
Cinsel tercih sapkınlık-sapiklik değil ama kendine sayfa sayfa seks içerikli yayinlamak sapıklıktır.

Herkes kendi ahlaki değerleri ölçüsünde olayı değerlendirirse işin içinden çıkılmaz. Size göre ahlaksızlık ise ahlaksızlık. Peki suç mu ? Birine zarar veriyor mu ? Hayır. O zaman karışmayın. İçinizden birinin kuzenine göre sevgiliyle elele tutuşmak da ahlaksızlık olabilir. Ahlak çok geniş bi kavram ve herkes bunu kendince yorumlayabilir. Evlilerle görüşüyor da kafalarına silah dayamıyor ya. Demek ki bazı evliler de bu tür ilişkileri onaylıyor ve yaşıyor. Benim yaşam tarzıma da aykırı fakat suç, zarar verme gibi durumlar söz konusu değilse, bu bana "benim gibi yaşamayanlara karışma" hakkı vermez. Kime göre, neye göre... 25 yaşında adamın cinsel yaşamına da bi zahmet karışmayalım artık.

Back
X