hadi 1 dir 2 dir anlarım ama 1 hafta boyunca konuşmalarını niye takip ediyorsunuz?
gerçekten suç...tamam kadının"evli çocuklu" bir kadının yaptığı şey iğrenç ama sizin yaptığınız da hiç hoş değil...bence de uyduruyorsunuz o iddia kısmını...sadece merak ettiniz girdiniz pc ye...bari kocanıza söyleyip prim yapsaydınız(ki söylemişsinizdir), "kıymetimi bil,bak kuzenimin karısına ben pir ü pakım" diye...işinize yaramıştır bu olay belki...
kadına isimsiz bir mail atın,vazgeç yoksa kötü olur falan diye...
kocasıyla ya da kendisiyle yüzyüze konuşmayın,olay korkunç boyutlara ulaşabilir çünkü.[/Q
NİE UYDURUYUMKI arkadasım uydurmak ıcın sebebım yok
senın hayal dunyan cok genıs he sen muneccım mısın benımyaptıklarımı bıleceksın ben ewet yardım ıstedım szıden sadece sordum sölemelımıyım susmalımıyım dıe ama sız ne dıyosunuz zaten ARTIK SUSMAYA KARAR VERDIM çünkü bu olay beni aşar allah ne isterse o olcak ben sebeb olmak ıstemıyorum bu olaya dahılolmak cokkötu o yuzden bıldıklerımi unutcam ve bıdaha asla böle bıseye kalkısmıcam
bu olayı kendi eşine söyledin mi?
madem iddiaydı,kuzenine 1 hafta önce şimdi şunu şunu yapıyosun demedin mi?
iddia zaten bitmiştir yani kuzenin senin yapabildiğini görünce...sen iddiaya girdiysen bile(hiç sanmıyorum) iddia bitmiş,şimdi sadece meraktan keyiften izliyosun bu olayı...bi de sırrın büyüklüğü muazzam gelmiştir gözüne...
zaten sen kocana danışmışsındır,söyleyelimmi diye...kararını vermişsindir,ama "midas'ın kulakları" gibi dehşetengiz bir haber ya bu senin için,hiç kimseyle paylaşmadan duramadın sanırım o yüzden kuyuya anlatmaya karar verdin

neyse allah o çocuğa zeval vermesin,kalan herkes kurtarır paçayı bişekilde...