- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Zaten problem grupça gittiğimiz yerde bireysel davrandıklarını düşünmem ve aslında bunun sürekli böyle olması. Yoksa özrl hayatlarında naparlarsa yapsınlar. Koordinatörün bilmesi gerekiyor diye düşündüm. Çünkü problem olduğunda terapisti o tutuyor…ve maalesef ki her şeyle o ilgileniyor.İş dışında herkes istediği ile görüşür, istediği ile görüşmez. Konu işinizle ilgili değil ve bu koordinatörü neden ilgilendiriyor? İş konusunda oluşan problem de eğer giderilmemişse, koordinatörün bilmesi gerekir, yok giderilmişse yine birşey söylemenize gerek yok.
İşte senin atladığın nokta şu, iş dışı oluyor o grupla gidilen yer ve isteyen istediği ile takılabilir. İş sahası dışındaki her yer, iş dışında kalıyor.Zaten problem grupça gittiğimiz yerde bireysel davrandıklarını düşünmem ve aslında bunun sürekli böyle olması. Yoksa özrl hayatlarında naparlarsa yapsınlar. Koordinatörün bilmesi gerekiyor diye düşündüm. Çünkü problem olduğunda terapisti o tutuyor…ve maalesef ki her şeyle o ilgileniyor.
Evet ancak benim patladığım olay şuydu zaten bir yere yetişmemiz lazım küçük bir şehirdeyiz ve yürüyoruz sürekli bu ikisi tatile çıkmışlar gibi kol kola ve önden önden yürüyorlar sürekli arkalarından bağırıyoruz lütfen sağa sola dönün diye. Buna rağmen aradaki fark o kadar açıldı ki telefonla aradığım oldu. Ben kimsenin ebeveyni ve öğretmeni değilim ki…İşte senin atladığın nokta şu, iş dışı oluyor o grupla gidilen yer ve isteyen istediği ile takılabilir. İş sahası dışındaki her yer, iş dışında kalıyor.
Şu cevabın alnı olsa da öpsemçocuk değilsin heralde şikayet etmek saçma olur onlarla muhatap olma o zaman
hahah teşekkür ederim canımŞu cevabın alnı olsa da öpsem
Çok karışık ve bazı detayları anlatamıyorum ne yazık kiBu nasıl iş hiç anlamadım valla..neden aynı evde yasiyorsunuz? Neden bir problem çıktığında terapist bulunuyor? Bu nasıl bir iştir ki böyle?
Sadece sehir şehir gezdiğiniz dönemde aynı evde yasiyorsunuz ama di mi?Çok karışık ve bazı detayları anlatamıyorum ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?