Söylemeli miyim

Justalittlebityourheart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
1.912
3.046
83
Herkese merhaba,

Ben geçen gün bir konu açmıştım buraya, takım arkadaşlarımla tartıştığımızı anlatmıştım.Özet geçmek gerekirse biz takım halinde seyahate gittik ve diğer arkadaşlarımın beni dışladığını hissettim. Bunun üstüne tartıştık.
Sizce ben bu olayı koordinatörümüze anlatsam mı daha iyi yoksa sessiz mi kalsam.
Problemli gibi görünmek istemiyorum ama diğer arkadaşımla konuşurken beni diğer insanlarla problem yaşamakla suçladı, ama diğer problem ise bunu diyen arkadaş işini aksattığı ve düzgün yapmadığı için çıkmıştı. Ve biz bunu toplu bir şekilde konuştuğumuzda herkesin onun yanlışı olduğunu bildiklerini olayın bana patladığını söylediler, ben orada olduğum için. Ve biz de bir daha bu konuyu açmayacağımıza karar kıldık. Şimdi arkadaşım utanmadan bu konuyu benim yüzüme vuruyor.
Ne yapacağımı bilmiyorum..
Kendimi sıkışmış hissediyorum

İş dışında herkes istediği ile görüşür, istediği ile görüşmez. Konu işinizle ilgili değil ve bu koordinatörü neden ilgilendiriyor? İş konusunda oluşan problem de eğer giderilmemişse, koordinatörün bilmesi gerekir, yok giderilmişse yine birşey söylemenize gerek yok.

İş dışında herkes istediği ile görüşür, istediği ile görüşmez. Konu işinizle ilgili değil ve bu koordinatörü neden ilgilendiriyor? İş konusunda oluşan problem de eğer giderilmemişse, koordinatörün bilmesi gerekir, yok giderilmişse yine birşey söylemenize gerek yok.
Zaten problem grupça gittiğimiz yerde bireysel davrandıklarını düşünmem ve aslında bunun sürekli böyle olması. Yoksa özrl hayatlarında naparlarsa yapsınlar. Koordinatörün bilmesi gerekiyor diye düşündüm. Çünkü problem olduğunda terapisti o tutuyor…ve maalesef ki her şeyle o ilgileniyor.

Zaten problem grupça gittiğimiz yerde bireysel davrandıklarını düşünmem ve aslında bunun sürekli böyle olması. Yoksa özrl hayatlarında naparlarsa yapsınlar. Koordinatörün bilmesi gerekiyor diye düşündüm. Çünkü problem olduğunda terapisti o tutuyor…ve maalesef ki her şeyle o ilgileniyor.
İşte senin atladığın nokta şu, iş dışı oluyor o grupla gidilen yer ve isteyen istediği ile takılabilir. İş sahası dışındaki her yer, iş dışında kalıyor.

İşte senin atladığın nokta şu, iş dışı oluyor o grupla gidilen yer ve isteyen istediği ile takılabilir. İş sahası dışındaki her yer, iş dışında kalıyor.
Evet ancak benim patladığım olay şuydu zaten bir yere yetişmemiz lazım küçük bir şehirdeyiz ve yürüyoruz sürekli bu ikisi tatile çıkmışlar gibi kol kola ve önden önden yürüyorlar sürekli arkalarından bağırıyoruz lütfen sağa sola dönün diye. Buna rağmen aradaki fark o kadar açıldı ki telefonla aradığım oldu. Ben kimsenin ebeveyni ve öğretmeni değilim ki…
İkinci mesele giderler biletler her şry proje tarafından ksrşılandığı için koordinatörümüz bizr kart verdi ve harcamaları buradan yapıyorduk. Ama kart diğer arkadaşta.
Yine bir yere yetişmemiz gereken anda hep beraberken yürürken( bu arada toplu toplu ve hızlı yürüyoruz aynı anda orada olup işe başlamamız lazım birbirimize bağlıyız) bir anda başka yöne döndüler ve biz yine peşlerinden bağırınca aaa kahvaltılık ve kahve almak istemiştik dediler. Tamam ama o bütçede benim de hakkım var bana da haber vermeleri lazım. Aaa ne bilelim peşimizden gelirsin diye düşündük dediler. Evet ben peşinizden gelebilirim de hiçbir şey söylemeden hızlı hızlı yürürken kafalarına göre dönüp gidiyorlar ve diğer insanlara da nezaket icabı 2 dk bekler misiniz diyemiyorlar. İnsanlar nolduğunu anlamadan, dışarda öyle kalakalıyor. Bu bence büyük saçmalık.. saygısızlık… ben o an lütfen bir yere gidiyorsanız insanlara haber verin arkanızda insan bekliyor dediğim için çıktı mesele. Ha bu arada eklemem gerekirse, gittiğimiz şehir küçük ama yolu falan da bilmiyorlar. İnsanlar uğraşmak zorunda değil ki…

Bilmiyorum yaaa aylardır çok doldum belki de.. sürekli bir problem olunca bizim ülkemiz çok kötü bizim hayatımız kötü biz uzaktan ilişki yaşıyoruz vs ama benim herhangi bir söylemim olduğunda ise, bakk bizim bir sürü problemimiz var bunlarla uğraşamayız oluyor. Benim burada az bi zamanım kaldı ve çooook sıkıldım bu durumlardan.. kendimce çözüm arıyorum kalan vaktim bari sorunsuz geçsin istiyorum

Bu nasıl iş hiç anlamadım valla..neden aynı evde yasiyorsunuz? Neden bir problem çıktığında terapist bulunuyor? Bu nasıl bir iştir ki böyle?

Back
X