• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylemelimiyim??

Ben olayı bir ay önce duydum. Aslında burda olayı nasıl duyduğumu da anlatayım. Beyefendi bir gün falcı bir kadına gitmiş demişki "Sana bir arkadaşımı getireceğim buraya taşınmayı düşünüyor ama bana pek güvenmiyor heralde. Sen ne yap et kızı ikna et. Benim çok güvenilir olduğumu buraya taşınırsa işinin çok iyi gideceğini falan söyle demiş. Bu olay ben öğrenmeden birkaç hafta önce oluyor. Bu arada sürekli kızla berabermiş. Şöförlüğünü yapıyormuş. Alışverişe falan gitmişler. İşte bu yüzden belki de kız buraya taşınmamıştır ve ilişkileri bitmiştir diye umut ediyorum.

Nasıl yani çok enteresan siz de aynı falcıya mı gidip öğrendiniz bunları sonuçta falcı ile aralarında gizli olan bir şey gittiyseniz bile falcı neden size bunu söylüyor? ayrıca bu adamın mesleği yok mu kadının şöförlüğünü yapıyor alışverişe götürüyor da işe ne zaman gidiyor siz nereden biliyorsunuz şoförlüğünü yaptığını, beraber olduğunu hadi onu falcıdan öğrendiniz ya diğerlerini nereden öğrendiniz. Kızı bile tanımıyorsunuz sanırım gözünüzle bile görmediniz yoksa kızı tanır ve taşınıp taşınmadığını bilirdiniz. Çok garip geldi konu bana kendi gözünüzle görseniz neyse. Kanıt yoksa zor yani adam demez mi nereden biliyor diye kız da bunlara inanır mı.

Zor bir karar...
Ayni sey basima gelse , arkadasim bana soylemese sonradan ogrensem cok kizardim hatta kuserdim...

Ama diger yandan bakinca , kanizin yoksa soylersen bir sekilde adam aradan siyrilirsa bukezde sen kötü olursun..
Esiyle arasi nasil ?
Sorunlari varmi ? Yani sen arkadasini iyi taniyosundur .buna en iyi sen karar verebilirsin.

Benim arkadasim bana boyle birsey soylerse , arastirirdim ama asla esime arkadasimdan duydugumu soylemezdim ama her insan farklidir.

Arkadaşım öğrenmeli mi öğrenmemeli mi, emin olsam süper bir fikir :KK66:

O zaman yukardaki fikirlerden birine ben de katiliyorum, aldatilmaktan konuyu acin, ben aldatilsam bilmek istemezdim mesela , sen ne dusunuyorsun diyip fikirlerini etraflica ogrenin.

Ben olayı bir ay önce duydum. Aslında burda olayı nasıl duyduğumu da anlatayım. Beyefendi bir gün falcı bir kadına gitmiş demişki "Sana bir arkadaşımı getireceğim buraya taşınmayı düşünüyor ama bana pek güvenmiyor heralde. Sen ne yap et kızı ikna et. Benim çok güvenilir olduğumu buraya taşınırsa işinin çok iyi gideceğini falan söyle demiş. Bu olay ben öğrenmeden birkaç hafta önce oluyor. Bu arada sürekli kızla berabermiş. Şöförlüğünü yapıyormuş. Alışverişe falan gitmişler. İşte bu yüzden belki de kız buraya taşınmamıştır ve ilişkileri bitmiştir diye umut ediyorum.
Nasıl yani? Falcı mı anlattı bunu size? Adamın sürekli kız ile birlikte olduğunu kim söyledi?

cnm bizim kızkardeşimle yaptığımızı yapabilirsin. sohbet arasında aldatılma konusu aç. böyle bişi olduğunda ben bilmek isterim bana söylemeni isterim de. onada sor sen söylememi istermiydin duymak istermiydin yoksa bilmemeyi mi tercih ederdin diye sor

bakalım ne diyecek.
Öğrenmek isteyeceğini zannedebilir ama zannettiğinden nasıl etkileneceğini ne tepki vereceğini bilemez.
Acısını dayanılır kılmak için inanmayacak, günah keçisi arayacak. Canını yakan kocası değil ona söyleyen olacak.
Söyleyeni düşmanı olarak görecek, saldıracak. Yani genelde böyle olur.
Öğrenmesine vesile olacak kişi en iyi arkadaş olmamalı.

aaa falcıdan mı öğrenmiş:mad:
Allah'ım sen aklımı koru, ne günlere kaldık.
Haybeye milletin evinin huzuru kaçacak.

Nasıl yani çok enteresan siz de aynı falcıya mı gidip öğrendiniz bunları sonuçta falcı ile aralarında gizli olan bir şey gittiyseniz bile falcı neden size bunu söylüyor? ayrıca bu adamın mesleği yok mu kadının şöförlüğünü yapıyor alışverişe götürüyor da işe ne zaman gidiyor siz nereden biliyorsunuz şoförlüğünü yaptığını, beraber olduğunu hadi onu falcıdan öğrendiniz ya diğerlerini nereden öğrendiniz. Kızı bile tanımıyorsunuz sanırım gözünüzle bile görmediniz yoksa kızı tanır ve taşınıp taşınmadığını bilirdiniz. Çok garip geldi konu bana kendi gözünüzle görseniz neyse. Kanıt yoksa zor yani adam demez mi nereden biliyor diye kız da bunlara inanır mı.
Bahsettiğim falcı aynı zamanda başka bir arkadaşımın görümcesi. Çok sık görüştüğüm biri değil ama. Benim eşiyle samimiyetimi bildiği için söyledi. Eşine söylemek istersen durum bu dedi. Adamın kendi işyeri bir sürü elemanı var. Maddi durumu çok iyi. Daha çok şeyler anlattı. Ev tuttuğunu kızın evi çok beğendiğini. Ama işte kendisinden emin olamadığını. Bunları anlatan da kızın kendisi. Bende fal bakan arkadaşa evli olduğunu söyleseydin dedim. Kızı hiç yalnız bırakmadığı için söylemedim diyor.

Yakin arkadaslarimla bu mevzuyu konusmustuk biz. Aldatildik diyelim, soylenmesini ister misiniz, diye? Hepimiz soylenmesini isteriz. Biz cok yakin oldugumuz icin birbirimize inaniriz, dolayisiyla mutlaka soylenmeli demistik. Siz de bence boyle bir mubabbet acip arkadasiniza fikrini sorun. Cevaba gore hareket edin. Cunku inanmayabilir de veya devam etme karasi alirsa olan arkadasliginiza olur.

Gözlerinle görmediysen eğer şüphe etme hakkına bile sahip olamazsın.
Sağdan soldan duyum alarak bu kaygıları yaşıyorsan arkadaşlık duygularını gözden geçirmelisin.

aaa falcıdan mı öğrenmiş:mad:
Allah'ım sen aklımı koru, ne günlere kaldık.
Haybeye milletin evinin huzuru kaçacak.
:) yok ya faldan falan değil. falcılık yapan bir kadın aynı zamanda arkadaşımın görümcesi. Asla fala inanıpta böyle bir girişimde bulunmam. Zaten fala da baktırmam.

Ay ben de gozunuzle gordunuz sandim yahu. Falcinin dogru soyledigini nereden bilebilirsiniz ki. Bu olayin gercek oldugu bile supheliyken huzur bozmayin lutfen.

Yakin arkadaslarimla bu mevzuyu konusmustuk biz. Aldatildik diyelim, soylenmesini ister misiniz, diye? Hepimiz soylenmesini isteriz. Biz cok yakin oldugumuz icin birbirimize inaniriz, dolayisiyla mutlaka soylenmeli demistik. Siz de bence boyle bir mubabbet acip arkadasiniza fikrini sorun. Cevaba gore hareket edin. Cunku inanmayabilir de veya devam etme karasi alirsa olan arkadasliginiza olur.
hepimiz öyle düşünüyoruz , en yakın arkadasım bilipte bana söylemzse çok kırılırım hata benim aptal yerine konulmam onun cok hosuna gittigini düşünürüm , gel gorki benim gibi düşünen bir arkadasıma ben tüm olan biteni anlattım , hatta gözüyle görmesini sagladım tabi suclu yine ben oldum ... ha aradan 2 yıl gecti yine dostlugumuz eskisi gibi cunku bu zaman zarfında adamın zaten gercek yüzünü gördü ..diyecegim suki bana soylemelisin diyenlere söylesen suclusun , söylemesen suçlusun .

Eger aldattigindan emin degilsen hic ortaligi bulandirma ama %100 eminsen görmezden gelmen dogru olmaz. Gidip kocan seni aldatiyo deme tabiki de ama bi sekilde arkadasinin ögrenmesini sagla.

böyle biseyi görmezden gelmek bi insana yapabilecegin en büyük kötülük olur... Kocasi karisini aldatiyorsa bunu ögrenmekte en dogal hakki, aksi taktirde arkadasini enayi yerine koymus olursun...

şok oldum ..fal'dan yola cıkarakmı bu itirafta buluncaksınız..
Aman sus bosuna yuvada yıkma , arkadasındanda olma ,bende ortada gozle gorulur bir sry var sandım , soyut bilgilerle boyle birsey yapmayın

Öncelikle herkese merhaba..
Yardımınıza çok ihtiyacım var 1 aydır ne yapacağımı düşünmekten kafayı yedim resmen.
Benim her şeyimi paylaştığım, çok çok sevdiğim bir çocukluk arkadaşım var. Ondan sakladığım hiçbir şey olmadı 1 ay öncesine kadar. Kısaca beraber ağlar beraber gülerdik. Arkadaşımın ikinci evliliği. Ve ben tesadüf sonucu eşinin arkadaşımı aldattığını öğrendim. Hiç beklemediğim birşeydi.

Şimdi ben bunu arkadaşıma söylemelimiyim? Hala devam edip etmediğini bilmiyorum. Bitmiş kısa süreli bir ilişki yaşadıysa arkadaşımı üzmek doğru olur mu? Lütfen yardım edin :KK43:
tabiki söyleyeceksin arkadaşlıklar bugün için vardır söylemezsen sen arkadaşına ihanet etmiş olursun konumu okuyanlar bilirler ben bunu yasadım etrafımda herkes iş çevirirken bana hiç birşey söylemediler aman efendim biz sebep olmak istemedik yok neymiş sonra biz barısır onlar arada kalırmış yok öyle bir şey arkadaş bu ciddi bir konu ve çok acı hemen söylemelisin... :(

Madem falcıdan öğrendin al arkadaşını falcıya götür falcı söylesin.. Ne aptal yerine konmasına izin vermiş olursun , ne de arkadaşlığından olursun.. Bence böylesi daha uygun olur..

Ama bunu yaparken de falcıyı tembihle ben daha önce arkadaşına zaten sölemiştim tarzı bir yorumda bulunmasın yoksa yine kabak senin başına patlar :KK25:

Bahsettiğim falcı aynı zamanda başka bir arkadaşımın görümcesi. Çok sık görüştüğüm biri değil ama. Benim eşiyle samimiyetimi bildiği için söyledi. Eşine söylemek istersen durum bu dedi. Adamın kendi işyeri bir sürü elemanı var. Maddi durumu çok iyi. Daha çok şeyler anlattı. Ev tuttuğunu kızın evi çok beğendiğini. Ama işte kendisinden emin olamadığını. Bunları anlatan da kızın kendisi. Bende fal bakan arkadaşa evli olduğunu söyleseydin dedim. Kızı hiç yalnız bırakmadığı için söylemedim diyor.
Pardon ama sizin hikayeniz benim kafama yatmadı gitti. Yok falcı görümcemdi, öyleydi, böyleydi. Arkadaşınızın kesin aldatıldığı fikrine nereden ulaştınız? Sizin anlatmanıza göre adamın başka bir ilişkisi var kadına da ev tutuyor ama adama güvenmediği için kabul etmiyor. Bu mudur? Bu hikayede tutarsız bir yan var. Bence arkadaşınıza böyle bir durum olduğunu anlatın tabiki ama aldatılmışsın gibi değil. Ben böyle bir şey duydum sana söylemek arkadaşlık vazifem gerisine karışmam deyin. Çünkü ben o falcı olayına güvenmedim pek adamın gerçek sevgilisi falcı olmasın :KK57:

Öncelikle herkese merhaba..
Yardımınıza çok ihtiyacım var 1 aydır ne yapacağımı düşünmekten kafayı yedim resmen.
Benim her şeyimi paylaştığım, çok çok sevdiğim bir çocukluk arkadaşım var. Ondan sakladığım hiçbir şey olmadı 1 ay öncesine kadar. Kısaca beraber ağlar beraber gülerdik. Arkadaşımın ikinci evliliği. Ve ben tesadüf sonucu eşinin arkadaşımı aldattığını öğrendim. Hiç beklemediğim birşeydi.

Şimdi ben bunu arkadaşıma söylemelimiyim? Hala devam edip etmediğini bilmiyorum. Bitmiş kısa süreli bir ilişki yaşadıysa arkadaşımı üzmek doğru olur mu? Lütfen yardım edin :KK43:
bebeğim madem çok yakın arkadsın ve üzülmesini istemiyosun benim fikrim kocasıyla konuş ne kadar yanlış bişey yaptığını duyarsa cok üzüldüğünü söyle baktın ifla olmuyo arkdsna konuyu aç

Back
X