soylemelimiyim

mvem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
307
125
34
kızlar bayadir bu konuyu düşünüyorum ben sekiz dokuz yaslarinda bisiklet kazası.geçirdim ve eve geldiğimde iç camasirimda kan gördüm korkudan anneme soyleyemedım bisiklet kullanmama izin vermezler diye . çocuk aklı ışte sonra aradan bi.kaç zaman gecti bu sefer yine.bisiklet üzerindeyken.araba kazaei.hecirdim burun buruna carpistik bisikletin arka tekerlekleri havaya kalktı ve çok sert düştü bende üstüne tabi .s o zaman da kan geldi acaba kızlık zarim gitmismidir .. (ki ben.gittiğini düşünüyorum) suan ni erkek arkadaşım var ve seneye.evleniyoruz ona bu konuyu evlenmeden önce soylemelimiyim ..soylemesem ilerde sorun olur mu ?

öncelikle çok geçmiş olsun bende 14 yaşımda anlattığına benzer bir kaza geçirmiştim benden de kan gelmişti bende kızlık gitti diye senelerce kendi kendimi yemiş durmuştum ama evlendim hoş vajinismus hastasıyım ama doktor kontrol ettiğinde kızlığın hala duruyor dedi bende hem sevindim hemde çok şaşırmıştım sana tavsiyem bir doktora görün eğer bir sorunun yoksa erkek arkadaşına anlatman gerekmez

kızlar bayadir bu konuyu düşünüyorum ben sekiz dokuz yaslarinda bisiklet kazası.geçirdim ve eve geldiğimde iç camasirimda kan gördüm korkudan anneme soyleyemedım bisiklet kullanmama izin vermezler diye . çocuk aklı ışte sonra aradan bi.kaç zaman gecti bu sefer yine.bisiklet üzerindeyken.araba kazaei.hecirdim burun buruna carpistik bisikletin arka tekerlekleri havaya kalktı ve çok sert düştü bende üstüne tabi .s o zaman da kan geldi acaba kızlık zarim gitmismidir .. (ki ben.gittiğini düşünüyorum) suan ni erkek arkadaşım var ve seneye.evleniyoruz ona bu konuyu evlenmeden önce soylemelimiyim ..soylemesem ilerde sorun olur mu ?
önemli olan vicdanının rahat olması sen kendinen eminsin sonuçta,söylersin inanmazsa kendi bilir

için rahat etmiyorsa doktora görün önce

Bence cesaretini toplayıp ilk başta kendin özel bir doktora gidip muayene ol ve durumu olduğu gibi anlat. Onlar sana yön gösterecektir. Kızlık zarın belki kısmen zedelendiyse yine kanama olacaktır muhtemelen. Hem ne olduğunu da öğrenip ona göre yol alırsın.
Evleneceğin insanın sana güveni ve bu konulardaki anlayışı da önemli. Eğer eminsen bu konuda anlatabilirsin. Yok ne tepki vereceğini bilmiyorsan ( sonuçta o da kızlık zarı gibi bir konuda bu ülkenin geleneklerine göre yetişip bu konuyu her şeyin üstünde görüyorsa) yine doktor sana yardımcı olacaktır. Cesaretini topla ve hemen muayene ol olur mu, aklında soru işareti kalmasın.

burdakiler bouzldu ya da bozulmadi (ki bunun ne kadar onemli oldugu bence tartisilir) demek icin ilgili merci degiller. doktora gitmelisin onclikle. ve sonuca gore bunu icin rahat etmyecekse soylersin nisanlina. sorun mu cikardi, suphelendi mi? lutfen arkana bakmadan kac o adamin yanindan.

Açıkcası ben erkek olsam sevgilim, nişanlım bana dese bisikletten düştüm böyle oldu inanmam.
Bahane gibi gelir bana.Hem doğru demiş Ilkkar Ilkkar sen ilişkiye girmediğin sürece bakiresin.Ayrıca bir erkek birlikte olduğu kişi bakire veya değil anlar sanıyorum.Hiç düşünmen gereken bir konu değil.

Biriyle birlikte olduğunu karşısındaki insana söyleyemeyen insanların kullandığı klasik bir yalandır diye biliyorum ben. Bunu söyleseniz muhtemelen eşiniz bunu düşünecektir. Eğer kesin emin olmak istiyorsanız bir doktora görünebilirsiniz. Açıkçası ben zarar geldiğini sanmıyorum.

düşerken vajinaya bir şey girmediği sürece bozulmaz. üzerinizde pantolon varsa ztaen buna imkan yok. ama ben ne dersem diyim siz hep şüphe duyacaksınız.o yüzden cevap bir jinekolog uzağınızda.

sert bir darbe olursa bozulur.diye biliyorum ama .. bilmiyorum o.zaman da coxuk olduğum için anlayamiyodum da .. en iyisi dr.a gitmek .. cvplariniz için çok teşekkür ederim

Açıkçası bence konunuz fake. 8 yaşındaki bir cocuk ic çamaşırını annesinden nasil saklıyor? 2 kere kaza gecirip ikisinden de vajinanizdan kan gelmesi pek muhtemel bi olay da degil.

Neyse doğru söylüyorsunuz diyelim, kızlık zarının bozulma ihtimali bile yok bana kalirsa. Gerek yeri ve konumu gerek ustunuzdeki giysilerden ötürü. Ama gidin bi tedavi olun bence yinede

Ayrıca ben 10 yasındayken baya yüksek bir tramplenden atladım, suya düştüğümde bacaklarımın arasında bir yanma hissettim, sudan çıktığımdaysa bacaklarımın arasından kanlar geliyordu, babam kucakladığı gibi acile gittik, çok küçüktüm tabi bekarettir kızlık zarıdır hiç bir şeyden haberim yok kandan çok korkmuştum, ama hala hatırlarım babam sormuştu doktora kızlık zarına birşey olmuş mu diye, hiç bir şey olmamıştı, kızlık zarı neymiş günün ilerleyen saatlerinde anneme sorup öğrenmiştim.
Buarada kanın geldiği patlayan yer vajinayla anüs arasındaki et parçasıydı dikişe bile gerek kalmadı o yaşta bir kaç gün pedle gezmiştim. Yani sizinkide böyle bir kanama olabilir. Çok canınızı sıkıyorsa bu durum bir jinekoloğa gidin, üstelik onlar ne kadar zaman önce yırtıldığına ve ne kadar yıpranma olduğuna kadar biliyorlar, yalnız tekrar söylüyorum bu sizin vücudunuz sadece sizi ilgilendirir.
Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.

Bence doktora git ve egerki gitmisse zari dikebilirler cok takinti yapiyorsan eger.

Bisiklet kazasından bozulacağını sanmıyorum. Sevgilinize de böyle söylemeyin inanmaz ve yalan söylediğinizi düşünür. Bir jinekoloğa görünün.

Millet sevişmek için yıllarca uğraşırken bisiklette nasıl bir arzu varsa anında bozuvermiş bekareti... Şehir efsanesi bunlar, bisikletten düşmeyle bir şey olmaz.
Ayrıca ihtimal yok ama olmuş olsa bile, bir metal parçası bakireliğinizi alamaz. Bir başka insanla evlenmediğiniz sürece bakiresiniz.

sert bir darbe olursa bozulur.diye biliyorum ama .. bilmiyorum o.zaman da coxuk olduğum için anlayamiyodum da .. en iyisi dr.a gitmek .. cvplariniz için çok teşekkür ederim
İçine herhangi bir şey girmeden bozulmaz canım. Ben ilk ilişkiye girdiğimde bile bozulmamıştı. Daha sonra başka biriyle birlikte oldum. Kanamam oldu inanamadım. İkinci ilişkimde bozulmuştu. Tabi bu herkeste bu şekilde olmaz ama bisikletten bozulacağını sanmam.

öncelikle çok geçmiş olsun bende 14 yaşımda anlattığına benzer bir kaza geçirmiştim benden de kan gelmişti bende kızlık gitti diye senelerce kendi kendimi yemiş durmuştum ama evlendim hoş vajinismus hastasıyım ama doktor kontrol ettiğinde kızlığın hala duruyor dedi bende hem sevindim hemde çok şaşırmıştım sana tavsiyem bir doktora görün eğer bir sorunun yoksa erkek arkadaşına anlatman gerekmez

çok dogru söylemiş arkadaş

Ben bu bisiklet hikayesini daha önce de duymuştum sanki ya

X