Söylenecek laf mıydı?

biri ailem hakkında konuşacak varyaaa onu doğduğuna pişman ederim... o lafları çok pis yediririm ona...

Arkadaşım sende sessiz kalmakla çok hata etmişsin.. kim ki o... vericektin cevabını..!

Son düzenleme:
merhaba kızlar ,
sorunlarımı sürekli buraya yazıyorum çünkü birine anlatıp da sonra bunların bana karşı kullanılmasını istemiyorum.
Akşam üstü sevgilimin bir lafı o kadar kırdı ki beni anlatamam.Benim babam kariyer sahibi bir insan .30 yıldır bir kurumda yöneticilik yapıyor.Görevi gereği bir ilçedeyiz şu an ilçe bulunduğumuz ilin en ücra ilçesi.Her neyse akşam üstü annemle telefonda konuşmamıza sevgilimde şahit oldu .Babam bu yıl o ilçeden tayin isteyip gitmeyi düşünüyor annemle telefonda onu konuşuyorduk .Bu da kapattıktan sonra sordu bana bu yıl nereyi istedi diye baban vs.sonra da baban o kadar başarılı bir devlet memuru madem neden o ücra ilçede falan dedi niye oraya attılar falan babandan memnunlarsa iyi bir yere alsınlar vs.Tabi ben hiç bir şey söylemeden yanından ayrıldım ve hiç aramadım sen kim oluyorsunda benim babam hakkında yorum yapıyorsun hiç bir şey ailemden kıymetli olamaz ALLAH İÇİN HAKSIZ MIYIM SİNİRLENMEKTE KIZLAR? AKIL VERİN BANA..İYİ AKŞAMLAR

haklısın kardeşim en iyi cevabı susarak vermişsin bırak baban hakkında ne düşünürse düşünsün sen babanı biliyon ya hiç birşey baba ve anne kadar kıymetli değil en kıymetli olan anne va babalarımızdır
baba ve anne sevgisi yar sevgisinden daha üstündür niçelerini bulursun
ama ana baba gibi yar bulamazsın

belki kötü bir niyetle söylememiştir diyeceğim ama iyi olsaydı falan diyerek küçümsemiş bence şimdiden öyle konuşursa ilerde başına dert açar yüz verme sakın..baba ayrı sevgili ayrı...o her zaman bulunur cnm...:41:

Back
X