• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söylenecek ne kaldı simdi?

elchiin

OLANA KDAR OLMAYANA KADER
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
152
2
46
40
İstanbul
4 yıllık evliyim henüz 2 aylık bebeğim var ve dün eşimin beni aldattığı öğrendim ayrıntısına girmek nasıl öğrendiğini anlatmak yersiz zaten elim kolum kırıldı sanki karnına yumruk yemiş gibiyim emzik te bebeğim var sürüm kesilecek diye çok korkuyorum. Bunu bildiğini elimden bilmiyor ama kuşa süre içinde öğrenecek o zaman kopacak kıyamet inkar edecek kafam karma karışık milyonlarca düşünce var beyninde onu öptüm dokunduğu ona ne diye seslendi onu seviyor mu yer yarışmada içine girsem keşke napıyım ben...

4 yıllık evliyim henüz 2 aylık bebeğim var ve dün eşimin beni aldattığı öğrendim ayrıntısına girmek nasıl öğrendiğini anlatmak yersiz zaten elim kolum kırıldı sanki karnına yumruk yemiş gibiyim emzik te bebeğim var sürüm kesilecek diye çok korkuyorum. Bunu bildiğini elimden bilmiyor ama kuşa süre içinde öğrenecek o zaman kopacak kıyamet inkar edecek kafam karma karışık milyonlarca düşünce var beyninde onu öptüm dokunduğu ona ne diye seslendi onu seviyor mu yer yarışmada içine girsem keşke napıyım ben...
Emin misiniz aldattigindan ?
İşiniz var mi ?
Aileniz sahip cikar mi ayrilirsaniz?

Bu erkekler hepmi aldatıyordu duymuyorduk yada artık telefon internet şartlarmı sürekli aldatmalarına sebebiyet veriyor. . Her iki konudan biri aldatılmak üzerine :43:

Eşiniz sizin bildiğinizi öğrendiğinizde nasıl tepki vereceksiniz. . Boşanmayı düşünüyormusunuz :( Bence aldatılmanın acısı boşanmayla bir nebze azalır. . Yoksa her bakışta eşinize hep kuşkuyla bakarsınız :(

Bunu ona söylediğinde kabul etmeyecek hatta çaldırarak biliyorum beni suçlu duruma bile düşünebilir beni nasıl suçlarsin diye ama biliyorum beni aldattığı hala yapıyorum bilmiyorum bunu konuşmasının onunda ben kendi içinde çok sık yılı zamanlar yaşadım sorunlarım oldu çocukla ilgili bu olay tam o zamanlar a denk geliyo öğrendiğim göre hamile olduğumu öğrenince bitirmiş ilişkisini bu kaç gündür tartışıyoruz ve benimle hiç konuşmuyo evden çıkıp gidio sabah lari bu daha uyandığınızda gördüğü halde kapıyı çekti çıktı arkasından aradım bana yaptıklarını bi düşün iyi düşün dedi akşam konuşacak dedim bende bakalım akşam ne olacak

neden böle konuları okuyoruz... niye kimseye güvenemiyecek miyiz?... boşanmaktan başka ceza yok mu bu durumda olanlara...

ahlak kalmadı. ar namus fasa fiso oldu...

minicik bebeklere bile kıyabilen insan sulüetinde yaratıklar var...

ne biçim dünya ya....

konu sahibi arkadaşım ne diyeceğimi bilemiyorum. nasıl teselli ederiz seni... ne yaparız...

Yani bosanirim derseniz de sonuna kadar haklisiniz ama bebeginiz cok kucuk ve babasiz buyuyecek.

Bir aile terapistine gitseniz? Olanlari sindirebilecek, sineye cekecek gucunuz varsa bence evliliginizi kurtarmaya calisin. Yok , gururum ayaklar altinda derseniz, bunu da anlarim ve o zaman bosanmaktan baska care yok.

Ben boşanmakdan ziyade bu tür erkeklere ceza verilmesini istiyorum
Devlet kanıtlayana ceza versin.
Eşinin zina yaptığını, aldattığını kanıtlayana avukatsız , aracısız aldatılan tarafı mağdur etmeden aldatanı cezalandırsın..

Ama zina serbest dimi Türkiyede unutmuşum pardon.
İmam nikahlı yaşayıp babasının maaşını alanları şikayet etsen bile cezası yok. hak,hukuk ve adaletten bahsetmesinler bana.

Sakince ne görüp ne duyduysanız oturup konuşun ve mantıklı , kelimelerinizi seçerek onu inkar ettiklerini yargılayın .
Allahım çok zorr yaa korkuyorum evlenmektenn :18:

Eğer arkam sağlam boşanırım derseniz konuşun. Yok boşanmam derseniz hiç konuşupta canınızı sıkmayın. Bebeğiniz için de zor bir durum.

Eğer arkam sağlam boşanırım derseniz konuşun. Yok boşanmam derseniz hiç konuşupta canınızı sıkmayın. Bebeğiniz için de zor bir durum.

Aldatıldığını bilip de boşanamam zaten diye görmezden gelen, lafını etmeyen var mıdır hakkaten? Nasıl bir sabır ve irade gerektirir kim, neden, niçin düşüncelerini bastırıp, hesap sorma dürtüsünü söndürmek...:44:
.

Aldatıldığını bilip de boşanamam zaten diye görmezden gelen, lafını etmeyen var mıdır hakkaten? Nasıl bir sabır ve irade gerektirir kim, neden, niçin düşüncelerini bastırıp, hesap sorma dürtüsünü söndürmek...:44:
.

Bu sitede yenisiniz galiba :34:

Bu sitede yenisiniz galiba :34:

Eski üyeyim ama son zamanlarda yoğun takılır oldum. Alışkanlık yaptı :)

Hadi ya, var demek...off çok zor, bilip de kör, sağır, dilsizi oynamak; ben yapamam, kimse bu durumda kalmasın inşallah.

.

Eski üyeyim ama son zamanlarda yoğun takılır oldum. Alışkanlık yaptı :)

Hadi ya, var demek...off çok zor, bilip de kör, sağır, dilsizi oynamak; ben yapamam, kimse bu durumda kalmasın inşallah.

.

Yok aslında kimse kör sağır dilsizi oynamıyor ama boşanamayacağını bile bile ortalığı ayağa kaldırıp sonra affediyor. Böyle bir durumda da en azından gizliyken vicdan yapabilecek adam affedildiğini görünce belki de nasılsa affediliyorum psikolojisine giriyor. O yüzden bu tavsiye veriliyor "Eğer boşanamayacaksan konuşma"

Yok aslında kimse kör sağır dilsizi oynamıyor ama boşanamayacağını bile bile ortalığı ayağa kaldırıp sonra affediyor. Böyle bir durumda da en azından gizliyken vicdan yapabilecek adam affedildiğini görünce belki de nasılsa affediliyorum psikolojisine giriyor. O yüzden bu tavsiye veriliyor "Eğer boşanamayacaksan konuşma"

Aynen öyle. Konuşunca daha çok yüzgöz olup bu defa açık açık yapıyorlar.

Ama şunu eklerdim her zaman bu defa unutmuşum.

Eğer affedeceksen arada bir bulaşıcı hastalıklar için muayene olmayı unutma. Bebeğiniz de var unutmayın.

Evet haklısınız, çok mantıklı, uygulaması müthiş zor olsada...

Allah o kadınında belasını versin eşinizinde !!!
Kusura bakmayın çocuğunuzun babası sonuçta ama karakter kavramından yoksun, vefasız biri !
Kundakta bebeği var onun uğraştığı şeylere bak yazıklar olsun.
Bi süre kafanı dinle ailenin yanına git hiç birşey yokmuş gibi.
Kendini üzmemeye çalış lütfwn, bebeğin için kendin için ...:50:

Yani bosanirim derseniz de sonuna kadar haklisiniz ama bebeginiz cok kucuk ve babasiz buyuyecek.

Bir aile terapistine gitseniz? Olanlari sindirebilecek, sineye cekecek gucunuz varsa bence evliliginizi kurtarmaya calisin. Yok , gururum ayaklar altinda derseniz, bunu da anlarim ve o zaman bosanmaktan baska care yok.

Bunu babalar niye düsünmek zorunda kalmiyor? Baba gidip baska kadin ile yatip kalktiginda, penisin pesine kostugunda iyidi ama degilmi? Sonra yok yuva bozulmasin diye kadin kendi gururunu yok etmek zorunda, sirf çoçuk babasiz büyümesin diye. Ki ayrildiklarinda bile halen o adam o çoçugun babasi kaliyor, sadece ayni evde kalinmiyor. Yani bu bu "babasiz" lafini asla anlamiyacagim.

Her zaman derim, siddet ve aldatmada artik kurtaracak birsey kalmamistir. Bosanmak her zaman en iyisi olur. Bir kadinin bir erkegi bu konuda gerçekten af ettigini hiç sanmam. Yaran kim bilir zaman ile daha az acir fakat her zaman yaran kalir.

kapıyı çelip gidebilecekseniz bence bu konuyu yüzleyin ve sıkı şekilde delil toplayın boşanmada işe yarıyor, yok ben dır dır dır konuşup gene evimde oturup evli kalırım diyorsanız kesinlikle söylemeyin o zaman bilipte sineye çekmiş olduğunuz için ikinci aldatma hemen gelir arkasından..

Bunu babalar niye düsünmek zorunda kalmiyor? Baba gidip baska kadin ile yatip kalktiginda, penisin pesine kostugunda iyidi ama degilmi? Sonra yok yuva bozulmasin diye kadin kendi gururunu yok etmek zorunda, sirf çoçuk babasiz büyümesin diye. Ki ayrildiklarinda bile halen o adam o çoçugun babasi kaliyor, sadece ayni evde kalinmiyor. Yani bu bu "babasiz" lafini asla anlamiyacagim.

Her zaman derim, siddet ve aldatmada artik kurtaracak birsey kalmamistir. Bosanmak her zaman en iyisi olur. Bir kadinin bir erkegi bu konuda gerçekten af ettigini hiç sanmam. Yaran kim bilir zaman ile daha az acir fakat her zaman yaran kalir.

Soyledikleriniz sonuna kadar katiliyorum, ben olsam kesinlikle arkama bakmadan bosanirdim . lakin soyle bir sey de var, adam zaten adam olsaydi yuvasini, bebegini dusunurdu ama dusumemis, baba veya koca olacak kafaya sahip degil. Bir anne her durumda cocugunu dusunur once, cocugun psikolojisi babasiz/babali buyuyecek olmasi annenin karari olmali. Ben olsam ben de once gururm derim, lakin annelik oyle bir sey ki insanin cocugu gururundan bile once gelebiliyormus bazen, bunu kendi annemde gordum.

Back
X