• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söylenecek ne kaldı simdi?

Doğrudan boşanmak ama işte öyle bişeyki onu hala seviyorum yanlışın yüzüne vurmak vicdan azabı çektirmek istiyorum bunu bile bile yaşamaya çalışma bişey yokmuş gibi davranmak hiç kolay bişey değil dünden beri nefes alamıyorum yiyemiyorum uyuyamiyorum bilmiyorum arkadaşlar nasıl u cenderedeyim bilmiyorum

boşanmayı düşünmüyorsanız bildiğinizi eşinize belli etmeyin ki yüz göz olmayın.bilip kabullenmeniz eşinizin daha işine gelir:50:

2 aylık bebeğin var ,boşan ya da boşanma diyemiyorum ama eğer boşanmaya kesin karar verirsen eşine durumu bildiğini söyle başının çaresine bak ama ,boşanamayacaksan konu yapıp ortalıgı ayaga kaldırma sonrasında eşini affedince bu defa ailelerde işin içine karışacak durum daha sıkıcı hale gelecek biliyorum çok zor bir durum bile bile katlanmak ama kararını en iyi sen verirsin ailenin tavrı nasıl olur en iyi sen bilirsin..

Anlamıyorum aldatıldığınızda nefretiniz nasıl aşkınızın önüne geçmiyor? Evet insan yılların verdiği alışkanlıkla, sarf edilen emeklere acıdıgından konduramaz ilk başta, ama hala seviyorum diyenleri de anlamıyorum. O senin onu sevdiğin gibi tertemiz sevmiyor işte seni. O emeklerin onun için zerre kadar önemi yokmuş onun için ki kendine çocuk vermek gibi dünyanın en kutsal şeyini yapmış kadını, karısını aldatıyor!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

"Bir babanın çocuğuna yapabileceği en büyük iyilik Onun annesini sevmektir" theodore hesburg

Aldatma varsa zaten sevgi söz konusu olamaz kendimizi kandırmanın alemi yok..anneyle baba arasında gerçek bir sevgi bağı olmadığı evde büyüyen çocuklar boşanmış ailelerin çocuklarına göre çok daha kötü etkileniyolar..çocuklar herşeyi hissederler ve aradaki o bağı hissedemedikleri zaman zeminlerini altlarından çekmiş olursunuz güvensizliği içselleştirirler..zaten çocuğun anne babanın tartıştığını,şiddeti,üzüntüyü görmesinden bahsetmeye gerek bile duymuyorum..

Bir annenin bu durumda çocuğu için yapacağı en büyük fedakarlık BOŞANMAKTIR..(kendi ailemden biliyorum )

Soyledikleriniz sonuna kadar katiliyorum, ben olsam kesinlikle arkama bakmadan bosanirdim . lakin soyle bir sey de var, adam zaten adam olsaydi yuvasini, bebegini dusunurdu ama dusumemis, baba veya koca olacak kafaya sahip degil. Bir anne her durumda cocugunu dusunur once, cocugun psikolojisi babasiz/babali buyuyecek olmasi annenin karari olmali. Ben olsam ben de once gururm derim, lakin annelik oyle bir sey ki insanin cocugu gururundan bile once gelebiliyormus bazen, bunu kendi annemde gordum.

Iyide annelerimizin zamaninda zaten gurur yapilamazdi. Cogu kadinlar bagimsiz degildi. Issizdi, bosandiklarinda hem maddi sikinti yasanacakti hem manevi, lakin o dönemlerde bosanan kadinlarada pek iyi bir göz ile bakilmazdi. Ve zaten anne baba destegi yoktu,.. bu liste uzarda gider. Bunun üstüne çoçuklarini daha çok bahane olarak gösterirler.

Bu zamanda artik bosanma olanaklari olan kadinin çoçuklarini neden bahane olarak gösteriyor anlamiyorum. Dedigin gibi, o adam zaten es, koca olmak için laik degil. Yani bosanmamak neyine? Korkudan baska birsey degil. Cocuklar cidden bahane oluyor.

Cidden tesellisi imkansız bir durum.Ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum kendinizi boşanacak maddi manevi güçte hissediyorsanız her türlü hazırlığınızı yapın evi terketmeyin o gitsin.Boşanma zamanı bu durum işinize gelir.Ama yok ayrılamam diyorsanız asla yüz göz olmayın bildiğinizi bilirse arsızlığa girer tekrarlar.Daha çok onurunuz gururunuz kırılır.

Soyledikleriniz sonuna kadar katiliyorum, ben olsam kesinlikle arkama bakmadan bosanirdim . lakin soyle bir sey de var, adam zaten adam olsaydi yuvasini, bebegini dusunurdu ama dusumemis, baba veya koca olacak kafaya sahip degil. Bir anne her durumda cocugunu dusunur once, cocugun psikolojisi babasiz/babali buyuyecek olmasi annenin karari olmali. Ben olsam ben de once gururm derim, lakin annelik oyle bir sey ki insanin cocugu gururundan bile once gelebiliyormus bazen, bunu kendi annemde gordum.

Baba veya koca olacak kafaya sahip olmayan bir adamla mı çocuk yetiştirmek yoksa tek başına mı? Hadi iğrenç bir koca olur ama baba olacak vasıfları vardır bir şans daha verin denilir ama baba olacak kafaya sahip değilse adam onunla, onun ahlakıyla çocuk yetiştirmek.... Bilemedim.

allah sabır versin, lütfen kendinizi çok hırpalamayın kendinizi ve bebeğinizi düşünün, onun sizin sevginize sütünüze ihtiyacı var şimdi. o adama da en doğru cezayi vereceğinizden eminim ama bence şu an zihninizi o konuya yormayın. bekleyin biraz.

Back
X