söylenmemesi gerekirdi

ben hep evlenmeden önce birlikte olanları yadırgardım benim başıma gelene kadar :'( 1,5 yıllık erkek arkadaşmla birlikte olduk ama isteyerek değil planlı değil anlık bişeydi herneyse... eve geldidiğimde annemin babamın kardeşimin yüzüne bakamadım sanki onlar biliyor gibi his vardı içimde yanlarında başım eğikti..erkek arkadaşıma anlattım kardeşim bilse senle çıktığımız bile seni dövmek ister dedim o da dediki bende ona derim senin ablanla birlikte oldum ama daha argo şekilde söyledi... ben dahda pişman oldum birlikte olduğumuza tek kelime laf etmedim ayağa kalktım suratım asıldı eve gitcektim erkek arkadaşım ağlamaya başladı sarıldı seni çok seviyorum öküzlük ettim affet dedi...sadece şaka yapmaktı niyetim dedi.. bende yapılmaması gereken bi şakaydı eve gitmek istiyorum bunaltma dedim kalktım eve geldim..telefonumuda kapattım onla konuşmak istemiyorum :'( canım çok acıyor :'(

bence konuş arkadaşınla bir daha böyle hatalar yapmasın yanlışları konuşmazsanız düzeltemezsiniz

hayat bu ne olur ne olmaz yaptiginin arkasinda dur,erkek ark.yok ailem bilse soyle olur boyle derler diye kesinlikle koz verme..bu konuda aglayip,pismanlik duydugunu soyleme.itici bir durum cunku.

ailemle ilgisi yok yani onun şaka yaptığına eminim 1,5 yıldır sevgiliyiz 5 yıldır arkadaşız öyle bi huyu yoktur zoruma gitti şakası sorun bu

Yanlış konuşmuş.. Tabiki biz de hayatımız boyunca her ağzımızdan çıkan kelimeyi mantık çerçevesinde sarfetmiyoruz.. Onun bunu söylemesi kötü niyet değildir.. Sonuçta ergen triplerine gircek yaşı yok.. Sadece senin kadar hassas değil bu konuda.. O yüzden ağzından çıkıvermiş.. Ondan soğumana sebep olan şey, zaten yaşadığın olaydan ötürü pişmanlık yaşıyorsun (bence toplum dayatması) ailenin yüzüne bakamayacak kadar da içinde çelişkiler yaşıyorsun.. Bu kadar içinde duygu karmaşası varken onun daha dikkatli konuşmasını beklerdin.. Anlık bir cümle için de soğuduğunu düşünüyorsun.. Ama soğumadın bence.. Sadece içindeki karmaşıklıktan dolayı kızgınsın ve geçecektir.. Planlı yahut plansız oldu mu? Oldu.. O zaman pişmanlığını bir kenara bırak canım..Keşke deme.. Sevdim ve oldu diyerek telkin ver şu saatten sonra kendine.. Bu karmaşıklığını çözeceksin ben sana inanıyorum.. :13:

canım işte kadınlar olarak erkeklere hayır demeyi bilmeliyiz tabularımız olmalı ama ailenizde bu önemliyse tabi ve dini inancınızda önemli bunlara saygı duyuyorum.bu islamiyette yasak ya neyse sende biliyosun zaten ben kendimi senin yerine koydum da üzüldüm yani
türk erkekleride bunun farkında toplumun kadınları ayıpladığını hemen kendi lehlerine çeviriyolar
olmuş bi kere yapacak bişey yok ama keşke olmasaydı da kafan rahat olsaydı Allah yardımcın olsun
ama bu durumu en başta senin erkek arkadaşın yüzüne vurmuş evlenirmisiniz bilmem ama bu inş bir daha gündeme gelmez

Yanlış konuşmuş.. Tabiki biz de hayatımız boyunca her ağzımızdan çıkan kelimeyi mantık çerçevesinde sarfetmiyoruz.. Onun bunu söylemesi kötü niyet değildir.. Sonuçta ergen triplerine gircek yaşı yok.. Sadece senin kadar hassas değil bu konuda.. O yüzden ağzından çıkıvermiş.. Ondan soğumana sebep olan şey, zaten yaşadığın olaydan ötürü pişmanlık yaşıyorsun (bence toplum dayatması) ailenin yüzüne bakamayacak kadar da içinde çelişkiler yaşıyorsun.. Bu kadar içinde duygu karmaşası varken onun daha dikkatli konuşmasını beklerdin.. Anlık bir cümle için de soğuduğunu düşünüyorsun.. Ama soğumadın bence.. Sadece içindeki karmaşıklıktan dolayı kızgınsın ve geçecektir.. Planlı yahut plansız oldu mu? Oldu.. O zaman pişmanlığını bir kenara bırak canım..Keşke deme.. Sevdim ve oldu diyerek telkin ver şu saatten sonra kendine.. Bu karmaşıklığını çözeceksin ben sana inanıyorum.. :13:

sağol canm gerçekten anlamışsın beni çok teşekkür ederim yorum için

canım işte kadınlar olarak erkeklere hayır demeyi bilmeliyiz tabularımız olmalı ama ailenizde bu önemliyse tabi ve dini inancınızda önemli bunlara saygı duyuyorum.bu islamiyette yasak ya neyse sende biliyosun zaten ben kendimi senin yerine koydum da üzüldüm yani
türk erkekleride bunun farkında toplumun kadınları ayıpladığını hemen kendi lehlerine çeviriyolar
olmuş bi kere yapacak bişey yok ama keşke olmasaydı da kafan rahat olsaydı Allah yardımcın olsun
ama bu durumu en başta senin erkek arkadaşın yüzüne vurmuş evlenirmisiniz bilmem ama bu inş bir daha gündeme gelmez

canm sağol yorum için yüzüme vurmak için yapmadı o da kadın ve erkeğin .allah katında eşit olduğuna inanır bu ayıpsa ikimizinde ayıbı o patavatsızlık etti

kişiler evlenince bir birlerine ne sözler söylüyor seninki yine özür falan dilemiş.Cidden evlilikler eskiyince karı kocalar birbirlerine gülünç küfürler ediyor anne babalardan duymadıkmı sanki hiççç...bence o kadar şey paylaşmıssınız bosuna dert edip aranıza soğukluk katmayın derim ilerde dahada pişman olabilirsiniz....

kişiler evlenince bir birlerine ne sözler söylüyor seninki yine özür falan dilemiş.Cidden evlilikler eskiyince karı kocalar birbirlerine gülünç küfürler ediyor anne babalardan duymadıkmı sanki hiççç...bence o kadar şey paylaşmıssınız bosuna dert edip aranıza soğukluk katmayın derim ilerde dahada pişman olabilirsiniz....

pişman oldum bile bugün birlikte gittiğimiz kursa gelmediği gibi hala aramadıda... facedede karikatür paylaşmış kendini ayı gibi gösteren :) sanırım onu uzun süre affetmeyeceğim sanıyo

dayanamadım ben msj attım:'( iyimi yaptım kötümü bilmiyorum bugün kursa gelmedin başına bi iş mi geldi diye merak ettim yazdım o da yok uzanıyorum bana kızgınmısın yazdı şimdi biraz yazdım :s

daha önce bi tartışmamızda ona kızıp msnine ayı resmi koymuştum :D o bile uzatmamıştı :D

Son düzenleme:
şuan bi çabası yok barışmak için sadece kızgınmısın dedi biraz dedim offf yaaa halbuki bidaha dese barışalım diye tamam diyecem ama demiyo :'(

kızlar bişi diyin ya hatamı ettim ki bugün ilk msjı ben atmakla:'( pekte ilgilenmedi zaten offffff yaaa:'(

Son düzenleme:
mesajlaştık şimdi pişmanım ama sen bana küfür ettiğin oluyor dedi evet ettim ben kenar mahallede sokakta büyüdüm aslında çok hanım biriyim ama sinirlendiğimde küfürde ettim... o da sende küfür etme tamamı dedi bende ne alaka ya konu sensin dedim bende çok huysuzum sanırım :'(

hahahaha ayı resmi ha :D bak çok iyiymiş buu ama hatalı olduğunun farkında kötü bir şey yaptığını düşünmüyorum açıkcası ben..

dayanamadım ben msj attım:'( iyimi yaptım kötümü bilmiyorum bugün kursa gelmedin başına bi iş mi geldi diye merak ettim yazdım o da yok uzanıyorum bana kızgınmısın yazdı şimdi biraz yazdım :s

daha önce bi tartışmamızda ona kızıp msnine ayı resmi koymuştum :D o bile uzatmamıştı :D

:52::52::52::52: ayı resmimi çok hoşuma gitti gerçkten iyi fikir :52:

Back
X