Soyler miydiniz?

Alevv8142

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.523
819
53
44
Herkese merhaba 37 yasinda ogretmenim. 1 yildir yeni bir okulda calisiyorum. Cok anlayisli, agir basli saygi deger bir mudure sahibim.velilerimle de aram gayet iyidir. Gecen gun gittiğim bir veli ziyaretinde mudurun benim velilerden biriyle iliskisi oldugunu duydum.fakat bu kadin mudurun hic hoslanmadigi, odasina bile almak istemedigi bir kadin. Yani böyle bir şey olmasi mumkun degil. Ben yarin mudurumle konusup onu uyarmak istiyorum. Mudurum evli ve Dunya guzeli 3 kiz babasi. Eger onlem alinmaz ve bu olay ysyilirsa bir yuva dagilabilir diye dusunuyorum Sizce soylemelimiyim, yoksa banane deyip geçme li miyim?

3 maymunu oyna hic bulaşma bırak sonra kabak senin başına patlar.Dedikoduysa sadece gerceklik payi yoksa eger bi sure konuşulur sonra unutulur.

Mudur, bir veliden neden hoslanmaz?odasina dahi almak istemez ??
Okul mudurunun boyle bir secenegi varmi..
Belkide kalkan olarak bu tavirlari sergiliyor.
Ben kotuyum ya aman karismayin diyemicem.
Sahte hesaptan vs kimligimi saklayarak bildigimi , soylerdim.

Kim ne yapar ne yapmaz belli olmuyor.
Bu tür durumlarda suçlular size çamur atıyor. Olay ortaya çıkarsa güvenilirliğiniz sarsılsın diye. Yani sessiz kalın bence. %90 doğrudur. İlişki bitmiştir ondan istemiyordur müdür falan filan...

Benim iş yerinde de firlama-zipir-rus kadınlarla takılmaktan Rusça öğrenmiş otuzlu yaşlarında bizden sorumlu bir adam vardı. Ağzı bozuk,her daim hangover, gevşek ama özünde iyi bir adam.
O adamin da iş yerinin ennnn munis, ennnn narin kızıyla adı çıkmıştı. Ki kızı tanırim,ağır basli- akıllı, böyle bara icmeye gitmez,çantasında kedi mamasiyla dolaşır, anaç bir kız. Üstelik daha yeni mezun,yirmilerin başında.
Yani asla bir araya gelmeyecek ikili.
Herkese derdim, 'saçmalamayin ayıp ya.
Ne var metroda beraber gördüyseniz, yönleri ayridir. Olur mu hiç öyle şey ' falan.
Sonuç?
Meğer bir yıldır beraberlermis :)

Olmaz olmaz demeyin, diyorum ben ve sessiz kalma hakkınızı kullanın.

Söylemezdim tabi ki... Bence sizde konuya müdahil olmayın.

Merak ediyorum veli ziyaretinde nasil bir ortam oluyor ki siz buna sahit oluyorsunuz? Ben de senelerdir bircok velime gittim ziyarete ama hic de boyle dedikodular duymadim. Konumuz sadece ogrencilerimdi. Odalarini gorup aileyi bilgilendirip en fazla zorla bir iki bardak cay icip kalkip gittim evime. Bana garip geldi yani sizin velilerinizle bu sekilde bir muhabbette olmaniz. Olaya gelince ben kesinlikle agzimi bile acmazdim bir daha da bana bunu duyuran veliyle cocuk harici muhatap olmazdim. Bir mudurun veliyi odasinda istememe gibi bi luksu yok yani. Ben de idareciyken ne igrenc insanlarla muhatap oldum ama odama almamazlik da yapmadim bunu da ogretmenlere de velilere de yansitmadim. Duydugunuzun dogru olma ihtimali cok yuksek gorunuyor bence bulasmayin.

banane deyip geç...yoksa kabak senin başına patlar

Bende aynı şeyi düşündüm eğer oturulup dedikodu yapılıyorsa veli ziyareti bence çok gereksiz.Mesafe olmalı arada.Birde gidip ne diyeceksiniz müdür bey hakkınızda böyle dedikodular var dikkat edin mi? Müdürün veliyi odaya almama hakkı mı var mı?Bir sorun olduğunda kimle görüşecek veli?Bence veli öğretmen arasında da müdür öğretmen arasında da mesafe olmalı bu tür konular hiç konuşulmamalı.

Kesinlikle karismayin tecrubeyle sabit. Işinizden bile olabilirsiniz. Ben oldum.

Böyle konular dillendirilmez heleki alt üst ilişkisi varsa. Aradaki saygıyı kaybetmeyin olduğu gibi kalsın. Bence bu duruma karışırsanız tek rahatı bozulan siz olacaksınız.

Banane deyip geçmelisiniz. Uyarsanız bile nasıl bir önlem alacaksınız ki? Milletin ağzı torba değil ki büzesiniz. Ayrıca ateş olmayan yerden duman çıkmaz demiş atalarımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…