banane deyip geç...yoksa kabak senin başına patlarHerkese merhaba 37 yasinda ogretmenim. 1 yildir yeni bir okulda calisiyorum. Cok anlayisli, agir basli saygi deger bir mudure sahibim.velilerimle de aram gayet iyidir. Gecen gun gittiğim bir veli ziyaretinde mudurun benim velilerden biriyle iliskisi oldugunu duydum.fakat bu kadin mudurun hic hoslanmadigi, odasina bile almak istemedigi bir kadin. Yani böyle bir şey olmasi mumkun degil. Ben yarin mudurumle konusup onu uyarmak istiyorum. Mudurum evli ve Dunya guzeli 3 kiz babasi. Eger onlem alinmaz ve bu olay ysyilirsa bir yuva dagilabilir diye dusunuyorum Sizce soylemelimiyim, yoksa banane deyip geçme li miyim?
Bende aynı şeyi düşündüm eğer oturulup dedikodu yapılıyorsa veli ziyareti bence çok gereksiz.Mesafe olmalı arada.Birde gidip ne diyeceksiniz müdür bey hakkınızda böyle dedikodular var dikkat edin mi? Müdürün veliyi odaya almama hakkı mı var mı?Bir sorun olduğunda kimle görüşecek veli?Bence veli öğretmen arasında da müdür öğretmen arasında da mesafe olmalı bu tür konular hiç konuşulmamalı.Merak ediyorum veli ziyaretinde nasil bir ortam oluyor ki siz buna sahit oluyorsunuz? Ben de senelerdir bircok velime gittim ziyarete ama hic de boyle dedikodular duymadim. Konumuz sadece ogrencilerimdi. Odalarini gorup aileyi bilgilendirip en fazla zorla bir iki bardak cay icip kalkip gittim evime. Bana garip geldi yani sizin velilerinizle bu sekilde bir muhabbette olmaniz. Olaya gelince ben kesinlikle agzimi bile acmazdim bir daha da bana bunu duyuran veliyle cocuk harici muhatap olmazdim. Bir mudurun veliyi odasinda istememe gibi bi luksu yok yani. Ben de idareciyken ne igrenc insanlarla muhatap oldum ama odama almamazlik da yapmadim bunu da ogretmenlere de velilere de yansitmadim. Duydugunuzun dogru olma ihtimali cok yuksek gorunuyor bence bulasmayin.
Herkese merhaba 37 yasinda ogretmenim. 1 yildir yeni bir okulda calisiyorum. Cok anlayisli, agir basli saygi deger bir mudure sahibim.velilerimle de aram gayet iyidir. Gecen gun gittiğim bir veli ziyaretinde mudurun benim velilerden biriyle iliskisi oldugunu duydum.fakat bu kadin mudurun hic hoslanmadigi, odasina bile almak istemedigi bir kadin. Yani böyle bir şey olmasi mumkun degil. Ben yarin mudurumle konusup onu uyarmak istiyorum. Mudurum evli ve Dunya guzeli 3 kiz babasi. Eger onlem alinmaz ve bu olay ysyilirsa bir yuva dagilabilir diye dusunuyorum Sizce soylemelimiyim, yoksa banane deyip geçme li miyim?
Herkese merhaba 37 yasinda ogretmenim. 1 yildir yeni bir okulda calisiyorum. Cok anlayisli, agir basli saygi deger bir mudure sahibim.velilerimle de aram gayet iyidir. Gecen gun gittiğim bir veli ziyaretinde mudurun benim velilerden biriyle iliskisi oldugunu duydum.fakat bu kadin mudurun hic hoslanmadigi, odasina bile almak istemedigi bir kadin. Yani böyle bir şey olmasi mumkun degil. Ben yarin mudurumle konusup onu uyarmak istiyorum. Mudurum evli ve Dunya guzeli 3 kiz babasi. Eger onlem alinmaz ve bu olay ysyilirsa bir yuva dagilabilir diye dusunuyorum Sizce soylemelimiyim, yoksa banane deyip geçme li miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?