- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Amaki hayal
Boyle biriyle ısrarla ortak is yapmak... Bılemedım.Evet yaşamıştım siz sorunca hatırladım parası yoktu kartımdan bişey çektirmiştim veririm sana deyip vermemişti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle biriyle ısrarla ortak is yapmak... Bılemedım.Evet yaşamıştım siz sorunca hatırladım parası yoktu kartımdan bişey çektirmiştim veririm sana deyip vermemişti.
Çok iyi yapmışsınız. Sizin adınıza çok sevindimArkadaşlar sordum unutmuş hemen yolluyorum dedi ve yolladı cesaret veren yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Bilemiyorum böyle değildir diye düşünmek istiyorum ama davranışlarını gözlemlicem bundan sonra unuttum dedi yolladı ama kaç kere konusu geçmişti tekrar konuşmuştuk falan filan bilmiyorum yoğun biraz belki gerçekten unuttu.Kaç senelik dostluğum üç kuruştan önemli değil diyerek hata yapıyorsunuz ayrıca. Karşınızdaki dostum dediğiniz insan da sizin için "Kaç senelik dostum" deyip borcuna sadık kalıp ödemeliydi. Ama o muhtemelen sizin kadar ince düşünmüyor. Kendinizi onun yerine koyun, o size borç verse ya da beraber alsanız bu şekilde davranır mıydınız? Ödeyemeyecek olsanız bile açıklardınız. Bildiğiniz üstüne yatıyor borcunun. Çok ayıp.
Sadece yollamışmıydın dedim yolladım demesini ve yanlışlık olmuş olmasını bekliyodum ama unutmuş yolladı hemen.Böyle arsız insanlarla baş etmeni tek yolu daha da arsız olmaktır.
Sorun ya hakkınızı istiyorsunuz. Al telefonunu eline yaz : benim de yarın bir ödemem var parayı hemen yatıracak mısın veya bir gün verir misin , ona göre kendimi ayarlayayım. Bu kadar![]()
Aynen nefret ettim kendimden ya dün gece uyuyamadım sorun para pul değil neden bu kadar hassasım diye insanın kendinin olan bişeyi isteyememesi ne zor.Bence maaş gününü falan beklemeyin. Altın almaya gelirken maaş günü beklendi mi ? Bodoslama sorun. Şu ana kadar kime borç versem geri alamadim çok sinir bozucu.
Borcumu istedim diye beni tehdit eden arkadaşım vardı. Kimseyle borç işlerine girmemek en iyisi. Şu an erkek arkadaşıma mecburiyetten cok ufak bir miktar borcum var istemediği halde yavaş yavaş ödüyorum. Birine 1 tl borcum olsa geceleri rahat uyuyamam bu insanlar nasıl bu kadar arsız anlayamıyorumAynen nefret ettim kendimden ya dün gece uyuyamadım sorun para pul değil neden bu kadar hassasım diye insanın kendinin olan bişeyi isteyememesi ne zor.
E o zaman ne duruyorsun canım işte bence.Evet yaşamıştım siz sorunca hatırladım parası yoktu kartımdan bişey çektirmiştim veririm sana deyip vermemişti.
Neyle tehdit etti sizi?Borcumu istedim diye beni tehdit eden arkadaşım vardı. Kimseyle borç işlerine girmemek en iyisi. Şu an erkek arkadaşıma mecburiyetten cok ufak bir miktar borcum var istemediği halde yavaş yavaş ödüyorum. Birine 1 tl borcum olsa geceleri rahat uyuyamam bu insanlar nasıl bu kadar arsız anlayamıyorum
Ya mevzu para değil eminim sizin için de öyledir ama bu duruma düşmüş olmaktan hoşlanmıyorum sadece neyseki hallettik.Benim de başıma çok gelir.İşte varsa gelirken al ben sana veririm, sen gidersrn al ben vericem, ay bende para kalmadı srn ver sonra sana veririm filanlar falanlar hepsinin üstüne soğuk su içtim..Hatırlattığımda da anlamazliķtan gelenler. Ya unutmuşum veririm bir ara diyenler.Kız iki kuruşluk şey veririm bir ara dert etme diye birde alay edenler..Artık kimseye kuruş vermiyorum.O vermeyenler adımı cimri ye çıkarmış ama bende enayi olmaktan iyidir diyorum.Anlasınlar bari
İstedim unuttuğunu söyleyip yolladı hemen.E o zaman ne duruyorsun canım işte bence.
Aynen bende öyle hatta hayatımda kimseye borcum olmamıştır diyebilirim öğrencilik dahil çok zor işler gerçekten hassas olmak gerekiyoBorcumu istedim diye beni tehdit eden arkadaşım vardı. Kimseyle borç işlerine girmemek en iyisi. Şu an erkek arkadaşıma mecburiyetten cok ufak bir miktar borcum var istemediği halde yavaş yavaş ödüyorum. Birine 1 tl borcum olsa geceleri rahat uyuyamam bu insanlar nasıl bu kadar arsız anlayamıyorum