eşim iyi insan diyorsun ama bu doğru değil bencilin teki sen sevmediğini halde yatağını ayırmıyor çok acı aslında
ben iyi bir insan diyorum çünkü millet neler yaşıyor, benimki ne ki? Yoksa sadece bu mu? Çoook ayılıkları var. Mesela sevişmek istediği zaman "hadi sen git soyun, ben geliyorum" der. Geçen yaa çok iticisin bir kere de spontane gelişsin, koltukta öp, sevişelim dedim, küstü.
işten gelir, yorgun. Beyefendi hazretleri ne zaman isterse o zaman ben de hemen istekli olmak zorundayımdır.
İlk evlendiğimiz zamanlarda her gün başka bir çekici kıyafet giyerek karşılardım onu, bir kere dokunmazdı. Yatmadan önce veya işe gitmeden sıradan bi sevişme olur sadece, hiç tutku yok.
Yeğeninin yeleğe kelek deyişine yüzbininci anlatışında artık gülmedim diye masaya yumruğunu vurup "o benim yeğenim, nasıl gülmezsin" diye kavga çıkaran biri.
Annesinin turşularına güzel dedim, çok güzel demedim diye kavga çıkaran biri.
Yolda çorabımı çekmişim diye sokak ortasında, herkesin arasında bana bağıran, bir sürü laf sayan bir adam. O çorap meselesini yaşadığımız akşam apartmana girdiğimizde beni itti ve artık bu çok zoruma gitti, ben de öyle bir tokat yapıştırdım ki burnu kanadı. Beni babama şikayet etti. Kocasına tokat bile atan şımarık fettan bi kadın oldum.
Daha neler neler...
Yine de iyi bir adam diyorum. Çünkü kalbinde kötü bir niyeti yok. Adamın elinden gelen bu. Kapasitesi bu kadar. O yüzden kötü biri demiyorum, bana hitap edemiyor diyorum.