Söyleyin bana evlenince aşk biter mi...?

karamelli_turta

Nirvana
Pro Üye
21 Temmuz 2008
17.362
54.194
1.123
Belki cok sacma gelebilir bazılarına bu konu ama benim içimi yiyiyor..
Evlenene kadar dibimden ayrılmayan adam şimdi çekildi kendi kabuguna
onu çok sıktığımı söyledi...ilgi göstermemden sıkıldı herhalde
Ne yapacagım sevdiğini biliyorum ama neden böyle oldubenneyaptımki
imza atana kadar mı bütün hersey..
Aşk alışkanlıga mı dönüyor..
Anlamadım bir türlü işin içinden çıkamadım senağlamasenağlamasenağlama
:gitme::gitme::gitme:
arkadaslar nasıl davranmalıyım kestiremiyorum yeminle....

ne kadar oldu evleneli bu derece sıkılmış kocanız...bende bunu anlamıyorum evlenmeden önce herseye tamam evlenince çok sıkıyosun:kızgın:

benim eşim evlenmeden önce 3 sene peşimden koştu ben onun farkında bile değildim...
plotonik geçirdiği 3 senenin sonunda çıkmaya basladık
1.5 sene sonra okulum bitincede evlendik
neredeyse 2 sene olacak evleneli bi tane de meleğimiz oldu hiç bişey değişmedi hala aşığız birbirize karıkocadan çok sevgili gibiyiz hala...:asigim::nazar:

evlenince ask biter mi
kendi evliligimden örnek verecek olursam kesinlikle hayir dahada büyüyor icindeki sevgi onsuz yastiga basinizi koyamaz hale geliyor insan

sizin durumunuzu tam olarak bilemedim mesela kac yillik evlisiniz ona karsi cokmu ilgili davraniyorssun belki bunaltmis olabilirsiniz bazen asiri sevgide ters tepebiliyor

her erkek bir degildir ama ben esimin ilgisi azaldiginda mesela ise guce cok kafa yoruyor eve yorgun geliyor benimle ilgilenecek hali olmuyor bu durumda bende üzerine düsüyordum degisen bisey yok bende mesafe koymaya baslyiorum hemen kendine geliyor canim cicim askim demeye

evlenince aşk bitmez.kendi adıma konuşayım.aşkım,sevgim gün geçtikçe artıyor.eşimin de öyle.acaba sıkıyor musunuz ki ? yoksa eşiniz belki bir geçiş dönemi falan yaşıyordur.ne bileyim , açıkça konuştunuz mu hiç,ne diyor ?

evlenince aşk bitmez.kendi adıma konuşayım.aşkım,sevgim gün geçtikçe artıyor.eşimin de öyle.acaba sıkıyor musunuz ki ? yoksa eşiniz belki bir geçiş dönemi falan yaşıyordur.ne bileyim , açıkça konuştunuz mu hiç,ne diyor ?

Şu aralar tamam çok yogun çalışlıyor
sabah çıkıp saat 8 9 gibi anca gelebiliyor
ama her defada ben ilgi gösteremem
dile getirdim yorgun oldugunu söylüyor
sanırım bu adam evlendikten sonra kendi özüne dönüş yaptı
ben baska acıklama yapamıyorum çünkü...benneyaptımkibenneyaptımki

hayır canım aşk bitmez sevgi bitmez seversin aşıksındır yine....bizdede bitmedi hala işten gelmesini 4 gözle beklerim oda geldiginde kocaman sarılıp öper aynı herşey yani degişen bişey yok...bu arada 8 yıllık evliyim.bence eşin fazla ilgiden bunalmış olabilir canım yada başka sorunu olabilir bi müddet kendi haline bırak bakalım nolcak??? hala seviyodur emin ol aşk öyle çabuk bitermi...???

canım yorgundur o zaman.benim eşim de öyle.çok yorgun oluyor bazen gelip uyuyor , biraz oturduktan sonra.belki sana öyle geliyordur.

senemcigim sende biraz davranislarini degistirsen
sana beni cok sikiyorsun demisya
mesela ondan ilgi beklemiyormus gibi davran asiri ilgide gösterme
yani aksamlari eve gelen abin babanmis gibi mesafeli ol ama sakin küsmüs gibide davranma hosgeldin diyip sofrasini hazirla canim cicim demeden
bir kacgün dene bakalim esin ne yapacak

senemcigim sende biraz davranislarini degistirsen
sana beni cok sikiyorsun demisya
mesela ondan ilgi beklemiyormus gibi davran asiri ilgide gösterme
yani aksamlari eve gelen abin babanmis gibi mesafeli ol ama sakin küsmüs gibide davranma hosgeldin diyip sofrasini hazirla canim cicim demeden
bir kacgün dene bakalim esin ne yapacak

yapabilir miyim bunu ki acaba?
off ben hislerimi belli etmeden duramam ama..
yorumlarınız için tesekkürler...senağlamasenağlama

hayatının merkezine eşini koyma canım, kendi bi özel hayatın olsun arkadaşların falan, illaki eşim beni dışarı çıkarsın diye bakma, kendin çık, arkadaşlarınla çık, kendine güven, arkadaşarında telefonda konuş yanında ne konuştuğunuzu merak etsin, sorunca boşver hayatım sen tv ni izle falan de, gizemli ol biraz, ne bileyim cool olmak mı diyolar işte ondan ol,kaydirigubbakcemile3
o zaman eşine daha çekici göründüğünü göreceksin

Evlenince aşk bitmez. Biten şey sadece cinsel çekimdir karşı cins adına. Cinsellik demedim yanlış anlaşılma olmasın. Çoğunun aşk diye sandığı şey niye evlenene kadardır, çünkü aslında aşk hiç olmamıştır.Evlenmeden önce çiftlerin birbirine sınır koymasının en kötü tarafı budur bence. Yeteri kadar tanıdınız mı eşinizi bilmiyorum ama bir insanla beraber aynı evde yaşamak tamamen farklıdır.

Yok eşine yüz verme yok ilgi gösterme böyle stratejik oyunların aşkın içinde yeri yoktur. Aşık olan adam evlenince de ilgisini gösterir. Böyle ilginç oyunlara gerek duyulmaz.

ona değişik süprizler yapsanız....

mesela benim eşim sabaha kadar çalışıyor.. ve çok yoğın çalışıyor. ki uyanınca direk işe gidiyor.. ama sabah işte geldiğinde ya kendimle ilgili giyinip üslenirim.. yada pasta kek gibi süprizler yaparım oturup sabahın köründe film izlkeriz ve öyle yatar.. gün için de de defalarca ararım.. seni özledim derim...o gelmeden uyumam.. onunla yatar kalkarım.. epeyde ilgili..
mesela banyodan çıkınca öpücüğüm nerede derim. o çoraplarını genellikle giydirmemi ister o da bana giydirir.. bu tür şeyleri iyice alışkanlık haline getirdik o yüzden iyi gidiyor.

aşk heyecandır, aşk kavuşamamaktır..

evlenince aşk yerini sevgiye saygıya huzura güvene bırakır..

evlilikte flörtteki olmasını bekleyemeyiz..

çünkü o zaman görüştüğümüz gün içerisinde 3, 5 saat belki.. sonra herkes evine..

ama evllikte öylemi? gece yanında gündüz yanında..

heyecan belli bir zaman sonra ister istemez bitiyor..

bir arkadaşında yazdığı gibi; çok üzerine düşmeyin.. ben yapamam demeyin.. yaprsınız.. yeterki isteyin...

bazen çok ilgi sıkabilir insanları..

birazda ilgisiz olun ve deneyin..

Bence evlensekte evlenmesekte aşk bir yerde biter zamnını doldurunca çeker gider. Evliiklerde ise bu duygunun yerini doldurabilmek gerekir ama işte nasıl? Aşkın yerine kocaman dopdolu bir sevgi koyabilmektir önemli olan. Evet eşler çok sıkboğaz etmemeli birbirlerini hayat sürekli değişmekte evlenmeden önce farklı evlerde yaşayan bireyler evlilikle beraber aynı evin içine giriyorlar tabiki bazı şeyler farklı olacak değişime ve gelişime hazır ve açık olmak herşeyin öncesideki gibi devam etmeyeceğini görmek gerekli bence.
İnanın aşktan çok daha kuvvetli duygular ve bağlar vardır.

bencede bitmez fakat ..cantada keklik olduguda kesin gibi mi dusunuluyor ki...cnm bunu sozle olmadi hareketlerle belli et ..ben simdi bol bol geziyorum ee bizimki ne kadar cok geiyorsun dyincede ne yapayim sen ilgilnemeyince bende ilgilenenlerin yanindayim diyorum ...ama genelde okulda ders calisiyor oluyorum.simdi simdi biraz daha ilgili ...

Aşk elde edilemeyen güzel ve hoş bir duygudur.Mesela hayatımızda duyduğumuz en büyük aşıklar olarak anlatılan kişilere bir bakalım leyla ile mecnun, kerem ile aslı ,ferhat ile şirin vb. bunların aşkını bilmeyen yoktur, Ama aralarında hepsinin ortak bir noktası vardır.Hiçbiri sevdiğine kavuşamamıştır, Buda demek oluyorki aşk elde edilemeyen bir duygudur.
Birbirlerini çok severek evlenen çiftler bile evlilikten bir süre sonra herşeyin değiştiğini ve aşkın kalmadığını söylüyorlar. daha çok alışkanlığa döndüğünü sevginin kaldığını ama aşkıın zamanla bittiğini ve sorumlulukklar arttıkça dertler sıkıntılar arttıkça ve çiftler birbirini daha çok bunaltıp surat astıkça eşlerin bir zaman sonra konuşmamaya hatta yemekten sonra tv karşısına geçip daha sonrada direk yatağa gittikleri sölenir.. HıÇ EVLENMEDıM BıLEMıCEM SAECE ÇEVREMDEN DUYDUĞUM BıLGıLER BUNLAR.. bence çok fazla sıkamak kasmamak sorgulamamak gerekir BENCE eşin herşeyini bilmemeli biraz gizemli olki merak etsin seni neler yaptığını ve Z@Z@'nın dediğini uygula derim ben sana senem

Back
X