söz attım

cevrendekılerı takarsan bı adım ılerleyemessın evlendgınde mutsuz olsan cevrendekıler mı sana yardım edıcek hayır bence es ssecımınde dıkkatlı sec ve soz atmak okadar onemlı olcagnı sanmam bı erkek ıcın..

söz attın diye başkasıyla evlenmen niye sorun olsun
her ilk tanıştığı kişiyle evlenmez çıkar görüşür tanır
sen sözlenerek tanımak istemişsin ne kadar güzel
böyle boş şaçma lafları düşünmeye bile gerek yok
ben hiç kafana takma derim.

bence sen böylesi çok normal bir şeyi sorun etmicek bir insan bulmaya çalışki bundan sonra onunlada söz atmak zorunda kalmayasın canım..huzurla yuvanı kurasın..

canım benim sakın dert etme bence söz atan ilk insan sen değilsin ki
neyden korkacakmışın.önce sen kendine güven..doğrusu buydu bunu yaptım de.milletin ne dediğini düşünecek olursak..yaşayamayız..eğer evlenseydin hayatının yanlışını yapardın..sana mutluluklar diliyorum..

okumuş akıllı bi kızsın neden başkalarının gazıyla kabul ettin ki?

ailemden uzakta başka bir şehirde yasıyorum sıkılmıştım bekar hayatından üzerimdede hafiften evlilik baskısı hissetmeye başlamıştı daha iyisimi çıkacak diye kabul ettim artık kendi evim yuvam olsun istiyordum ne kadar okumuşta olsan bekar bir bayan için hayat zor

millet 10 senelik sevgilisinden ayrılınca adı sadece sevgilimden ayrıldım oluyo ilerde sorun olmuyo da arada bi yüzük var diye mi sorun olucakmış.
hiç takma...

nuru-ayn senin sadece kafan degil, kafanin icindeki fikirlerinde kapalli.
Canim benim Allahimiza 1000 kere sükürler olsunki, hür ve demokratik bir memlekette yasiyoruz.
Senin dedigin Iran`da oluyor. Orda kadinlari dövüyorlar mahalle boyunca.
Ama kadin erkek esitligi olan bir dünyalar güzeli ülkemiz var, kimse seni bu konuda yargilayamaz.
Birakin artik böyle düsünceleri ya, sen bir insansin, kalbin ve gönlün ne derse onu yaparsin, kimsede karisamaz ( tabiki edebini bozmadan ).

teşekkür ediyorum paylaşımlarınız için onların dediklerinden cok kendi adıma üzülüyurm keske bu kadar acele etmeseydim evlilik için 1 ay gibi kısa bir sürede sözlenme kararı aldık,şimdi adım söz atmış oldu ve sözlüm içinde üzülüyorum bana karsı hiç bir yanlışı olmadı ama sevemedim onu keske bastan yapmasaydım bu hatayı

keşke acele etmeseydin

adamın da duygularıyla oynamış oldun:enbuyukkk:

nuru-ayn senin sadece kafan degil, kafanin icindeki fikirlerinde kapalli.
Canim benim Allahimiza 1000 kere sükürler olsunki, hür ve demokratik bir memlekette yasiyoruz.
Senin dedigin Iran`da oluyor. Orda kadinlari dövüyorlar mahalle boyunca.
Ama kadin erkek esitligi olan bir dünyalar güzeli ülkemiz var, kimse seni bu konuda yargilayamaz.
Birakin artik böyle düsünceleri ya, sen bir insansin, kalbin ve gönlün ne derse onu yaparsin, kimsede karisamaz ( tabiki edebini bozmadan ).

Doğru tahmin etmişsiniz başım kapalı,hür ve demokratik ülke kavramının sorgulanması gerektiğine inanıyorum, çünki bakılan yöne göre değişebiliyor malesef...ben istediğimi yaptım lakin gördüm ki Iran a gitmeye gerek kalmadı.Beni üzen hiçbir resmiyet yada ahlaki sınır tanımadan sizin tabirinizle edebini bozan insanlarla aynı kefeye koyulabilme ihtimali.

kim ne derse desin bence etrafındaki insanlara kulaklarını tıka...
herşey nasip kısmet...
eski sözlününüz de kendinidemi düşünmüyorsun diyerek kendini küçültmüş

bence şekerciim sözde nişanda ikinizin birbirinizi tanıma evresi ama bizim ülkemizde ki kimi erkekler bunu sorun haline getirebiliyorlar allah iilerini karşına çıkarsın kimsenin ne düşünmesi hiç önemli değil önemli olan senin ve partnerinin ne düşünmesi bence kaydirigubbakcemile5

yha eğitimli kendi ayakları üstünde duran biriymişsinizdir.. butür çevre baskılarına karşı bence kulağınızı tıkamalısınız... ilerde siz mutsuz olduğunuzda mutsuzluğunuza sevincek yine bu şekilde size baskı yapanlar olur emin olun... gerçekten dostunuz olan insanlar bence kararınıza saygı duymalılar... içine sinmiyorsa evlenmenin ne anlamı varkii.. sırf evlendi demeleri için evlenilmez....

Back
X