Söz elbisem umutlarımın kefeni oldu:((

nursegull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
96
53
53
36
Buara tek ve uzun süredir terketmeyen derdim yalnızlık(
Uzun süreli ilişki devamında söz arifesinde aldatıldigini öğrenmek söz elbisesini parcalarken hayalleriminde nası parçalandığı bu günlerde daha iyi anlıyorum.bu olayın üzerinden 3yil geçti o evlendi mutlu mesut oğluyla eşiyle tabi sorun bu mu Hayır onu affettim.kendime olan özgüvenim neşem umutlarım hayallerimi bulamıyorum yok.şehir değiştirdim yeni bir hayata başlayip herşeyi silmek için 4 aydır istanbuldan ailemden uzakta Anadolunun küçük bi ilçesinde kendimle mucadeledeyim çok şükür ki herseyim var maddi ve manevi sıkıntım yok dışarıdan bakinildiginda ozenilen bi hayata sahipmisim ama içdünyam bomboş yalnız kırgın soluk....çok yalnızım bazen güvenecek inanacak bi omuza o kadar ihtiyacım oluyor ki tesellim yine gözyaşlarımkucuklugumden beri hayalim hep mutlu bi yuva kurmaktı o kadar da yaklaşmıştim ki hayalime mutluluktan uçarken çakıldım ve kalkmak istiyorum güven kokan biri diyorum ama hayal kurmaktan da sevmekten de inanmaktan da aciz biri oldum.26yasinda hayattan yoruldum.herkesin evli misin nişanlı mısın sevgilin var mı oldu mu niye bitti gibi sorunlarına gülerek nasip deyip geçmektende bıktım yüzlerine karşı evet evlenmek istedim çok sevdim çok inandım benim söz elbisem hayallerimin kefeni oldu diye haykırmak rahatlamak istiyorum bazen ama mutluluk maskem hep bi engel. evde işte sokakta kitap okurken araba kullanırken bunu yazarken bangir bangir yalnızlık çığlıkları ruhumu deliyor.buarlar duaya ihtiyacım var çok var ne olur dua edin bana

Mutlu bir yuvan olmıyacakmış o adamlaki ayrılmış. Eşi var ee bide oğlu.
Seninki aşk sevgi değil güzel kardeşim sen kabullenememişsin gitmesini senden gecmesini.
Adam sana kötülük yapmamışki.
Cekmiş gitmiş hayatından sen kendine niye bu eziyeti layık görüp gecmişinden vazgevicemiyorsunki.
Kendine gel sirkelen.
Evli evine köylü köyüne...

Canim isin gucun var 26 yasinda hayatinin baharindasin. Kendi ayaklarinin ustundesin, bagimsizsin, kendi kararlarini veriyorsun. Ne diye yasadiklarina uzulup hayati kendine zehir ediyosunki? Vakit buldukca arkadaslarinla tatile cik yeni yerler gor. Degisik ortamlara gir, huzunlu olma :) guleryuzlu ol. Gulmek istemiyorsan da rol yap once, etrafa yaydigin pozitif enerjiyle gercekten gulmeyw basliyorsun zamanla. Her zaman guzel gorun, baskalari icin degil ama ozguven icin. Cok etkisi var.

Inan bana o umrumda değil olsaydı savaşırdim o kadar sessiz sedasız çekildim ki hayatından o bile inanamadı sorun güven kimseye inancım kalmadı guvenemiyorum çok istiyorum güvenmek ama yok hoş sanırım kısmetimde kapandı ortada bi kisi dahi yok artık diyorum sanırım ben cirkinim ondan

Teşekkürler iyi söylemlerin olumlu ögütlerin için ben gulmektende yoruldum

Allah yardımcın olsun kardeşim..
Ama yaptığın yani kendine yaptığın çok yalnış..
Ömrümüzün ne kadar kısa olduğunun farkında mısın ?
Kendine yaptığın kötülüğün farkında mısın ?
Sadece kendine eziyet ediyorsun, kendi hayatını mahvedip ömrünü tüketiyorsun..
Kendine gel, toparlan..
Allah bu hayatı sana kendine eziyet edip, içine kapanıp, mutsuz olasın diye vermedi..
Biraz Allah korkun olsun, asla yalnız olduğunu düşünme..
Allah var, gerisi olmasa kaç yazar.. Dua et kendine gel..
Kısmetini de o dualar verir sana..

Allah elbette birini çıkartacak karşına.
Geçmişin yaralarını sana sarılarak kapatacak...

o nasıl bir başlık?kefen falan..çok ürkütücü.
bence önce bu tarz ölüm,intihar,mezar vs.çağrışımları yapan kelimelerden bir kurtul.içim dışıma yansıyor diyebilirsin,ama bırak bu kelimeleri..
ben de 27 yaşındayım 5 yıldan sonra nişanlandım ve nişan attım.
yukarıda yazdıklarımdan başka sana yazacağım cicili bicili,çiçekli böcekli şeyler yok.ama sağlam durmalıyız,dik durmalıyız.hayat uzun süredir tanıdıgın ve doğru insan olmadıgını ziyadesiyle anladığın adamlardan ibaret değil

Son düzenleme:
Yaşın daha 26 ya hu! Böyle arabesk düşünceler ne Allah aşkına. Umutlarımın kefeni oldu falan filan. Bunlar ne? Attığın başlık korkunç. Umudun ne olduğunu ben kardeşim gibi sevdiğim lösemi tedavisi gören şu an hayata olmayan bir yakınımın yanına aylarca gide gele orada ki çocuklardan, hastalardan öğrendim. Onlara sor umut etmek neymiş.
Senin mutlu olman bir erkeğe mi bağlı? Bu kadar mı ucuz yani hayata bağlılık?
O adamla evlenmiş olsan aldatılsan daha kötü olacaktı. 26 yaşındasın daha. Elbet çıkacak karşına birisi. gez, toz, tatile git,
yurtdışına git. Deli gibi severek evlenen arkadaşlarım bile keşke bir kaç sene daha bekleseydim diyor. Hayatını yaşa. Bu düşünceleri at kafandan. Kendini sev. O adamı affettim diyorsun. Onu bırak önce kendini sev.

Allah'ım yardımcın olsun.

Eski nişanlının hayatıyla kendininkini kıyaslama. Herkes kendi hayatını, kaderini yaşıyor. Yaşadığın bir imtihan. Beterin beteri var.. ya evliyken bu aldatılmayı yaşasaydın o zaman da ''söz elbisem kefenim oldu'' demez ''yuvamız mezarım oldu'' yazardın. Kaldı ki böyle cümleleri de kurmamaya çalış. Hayırlısı buymuş de geç. Önündeki o güzel zamanlarına bak artık. Her zaman senden kötü yaşamları düşün, ya da ya daha kötüsü olsaydı deyip hamd et Allah'a.

Sen kendin diyorsun dışarıdan bakıldığında özenilecek bir hayata sahibim.. Mutlu sanıyorlar belki birçok insan seni ama içim bomboş, yalnızım diyorsun. Aynısını da sen başkası için düşünüyorsun. ''o evlendi mutlu mesut oğluyla eşiyle tabi '' demişsin evlenmek mutluluğun anahtarı mı? Ne biliyorsun ne yaşadıklarını. Tıpkı seni mutlu sandıkları gibi sen de onları mutlu sanıyor olabilirsin. Olan olmuş affetmişsin de zaten eski nişanlını. Mutlu da olsunlar zaten aksi olmasın hiç kimsenin evliliğinde.

Senin de o beklediğin, istediğin güzellikleri Allah'ın izniyle yaşayacağına inanıyorum. Sadece sabır ve dua et. Rabb'im yardımcın olsun.

Daha sosyal büyük bi şehire geçemez misin belkide küçük bi şehir olduğu için bu kadar bunaldın ve çevrende tanışıp hoşlanabiliceğin biri cıkmıyo yakın bi kız arkadaşın falan var mı varsa onunla vakit geçir bol bol evde yalnız mı kalıyosun mesela eğer öyleyse sıkılmaman için puzzle bulmaca ne bilim ışte daha aklıma gelmiyo buna benzer şeyler yapmaya çalış Allahım inşallah karşına güzel kalpli bi insan çıkarır çok mutlu olursun Allah yardımcın olsun inşallah bu zor günleri atlatırsın

Bende aldatildim. ...
Kendine guveninin sifirlanmasi insanlara güvensizlik ve sevgiye olan inancını, birilerinin beni gercekten sevecegine olan inancini sifirlamak...demekki böyleymis diyorum gez toz Eğlen ayrılmış milletin mantığı .
Demekki herkese benzer psikolojik cokuntuler yaratıyor benzer duygular...
Ama biri yazmış ya "onu affedip kendini asıl affetmen gereken insanı affetmemissin" diye.mukemmel bir çıkarım.
Biz kendimizi sucluyoruz cirkiniz, soyleyiz Böyleyiz diye...Hayır karsidaki karaktersiz bir pislik. Onu aklamissin beyninde ama bu daha çok acı verir.kotu yönlerini düşün igrencligini anla, benimse...
Birde hicbirsey tesadüf değildir, demekki kismetinde o yoktu o seni mutsuz edicekti.
Aklına mutlaka geliyodur mutsuz oldukça merak etme, Rabbim herkesi görüyor herseyi biliyor.Allah büyüktür inşallah bizde çok mutlu oluruz:)

İnsanlar en buyuk iyiligi de kotulugu de kendine yapiyor bu hayatta ama cogunlukla farkina varmiyorlar hicbir zaman.

Allah yardimcin olsun bol bol duaya dilini alistirmalisin. Basta icinden gelmese de zamanla geliyor. Onu ne kadar affetmis olsan da asamadigin sey kirginlik zaten. Onarilmaz kirginlik...

İnsan neye odaklanmayi biraksa sanki o zaman isler yoluna giriyor o konuda. Ne bileyim kilonu kafana takarsin , surekli endiselenir ve uzulursun, o kadar dusunursun ki dusunmekten zayiflamayi eyleme donusturemezsin. Sonra baska ugraslar, sorunlar cikar ortaya, odağın degismis, bir bakmissin fazla cabalamadan birkac kilo gitmis bile.

Cok sukretmeli insan, cunku bazen ugraslar sorunlari unutturuyor, bazen de yeni ve daha buyuk sorunlar.

Bu konuyu fazla kafaya takmamaya calissan, biliyorum zor ama ufaktan yeni aktiviteler bulsan kendine. Bu konuyu az dusunsen, zamanla daha az dusunsen. Sonra bir bakmissin hayatinda yeni guzel bir sayfa acilmis ve eski defterleri koydugun yeri bile unutmussun.

Kendi ellerinle yazmışsın. O mutlu eşiyle çocuğuyla diye. Bu kadar güçsüz ve aciz misin? Erkeklere harcanan yıllar çok boşuna yazık bir karaktersiz yüzünden ne hallere düşmüşsün. Kendine yakıştırıyosan devam et. Biz kadınlar bazen çok safız ya aşkmış meşkmiş değerli mi bizden. Defolup gitmiş kurtulmuşsun şükredip yoluna devam etmen gerek

Hiç birşey dışarıdan göründüğü gibi değildir. Eşini koluna takıp gezenlerin ne kadarı mutlu dersin? Çok azı emin ol.

Başımda bu adam olmayaydı diyen, senin hayatına özenen yığınla kadın var.

Bu bir travma belki de.
Ancak atlatmaya çalışacağınıza iyice sarılıyorsunuz acınıza.
Acı büyürken siz küçük kalmışsınız.
Bir arkadaş yazmıştı forumda çok hoşuma gitti ekrandan resmini çektim.
Siz de aynı durumdasınız bakın okuyun bir.

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-01-12-48-42.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…