• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söz elbisesi için yardım

Bu renk yakışır mı yakışmaz mı bilemeyeceğim ama ben saks mavisini ağır buluyorum. Yani evde olacak isteme için fazla gelir gibi geldi...
Bu elbise yerine daha günlük modellere yakın ama şık bir şey mi tercih etsen acaba:26:

canım bende sade ve şık bişeyler olsun istiyorum ama bulamıyorum :9::16:

Canım öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah :16:
Fakat bu elbise sanki biraz abartı kaçmış gibi geldi bana ve rengi biraz olmamış gibi ssz

Şuna bir bak, bence uygun gibi gözüküyor bu tarz siyah yada saks mavisi bir şey tercih edebilirsin ama bu renk çok hoş bence :1:

Son düzenleme:
Merhaba,

Allah tamamina erdirsin…

Evde olacaksa nisan filan boyle bir elbise tam abiye olmasada bence abarti gibi..birde arkadasin dedigine gore saclar sariysa cok soluk gozukursun boyle bir renk icinde…daha canli seylere bak derim bende…

amin canımmmm. evet canım sarışınım sanırım farklı renklere bakmam gerekicek.:16:

evet canım evde olacak bende sade olsun istiyorum ama kısa ile ne kadar rahat ederim bilmiyorum ki:16:

dizde bi model dene ozaman çok kısa olmasın hemen diz üstünde bitsin
çünkü eğilcen doğrulcan kahve vercen
senin son attığın çok güzel ama onla kahve vermek zor memeler fora olabilir eğilince daha derli toplu bişi daha iyi olur

Fakat bu elbise sanki biraz abartı kaçmış gibi geldi bana ve rengi biraz olmamış gibi ssz

Şuna bir bak, bence uygun gibi gözüküyor bu tarz siyah yada saks mavisi bir şey tercih edebilirsin ama bu renk çok hoş bence :1:

canımm çok teşekkür ederimmmm. bu elbisenin aynısı bende var kuzenımın kınasında giymiştim yaaaa:16:

bu elbiseden 2 arkadaşımda var
evet modali güzel ama kızılay dağıtmış gibi çok fazla kişde var
birde ikiside omuzlarından şikayetçi tülü çok fazla sütyenleri görünüyor biri terziye verdi tüllerini umuzdan biraz aldırdı sütyeni görünmesin diye
modeli hoş edeplide fakat çok fazla var heryerde farklı değil
benim fikrim tabi bu

Söz'de ayakkabının altına isim yazılıyor mu? Yazılıyorsa benim adımı en silinecek yere yaz kız :52::52::52::52::52::52::52:

tatlım dize kadar falan tercih edebilirsin. uzun elbise ağır kaçar diye düşünüyorum. çok kısa olmayabilir. :21:
:) ozaman uzundan vazgeçtim :):16:
dizde bi model dene ozaman çok kısa olmasın hemen diz üstünde bitsin
çünkü eğilcen doğrulcan kahve vercen
senin son attığın çok güzel ama onla kahve vermek zor memeler fora olabilir eğilince daha derli toplu bişi daha iyi olur

onun üstü kapalısı olabılır canım :) yoksa öyle kahve veremem :9:

:) ozaman uzundan vazgeçtim :):16:

onun üstü kapalısı olabılır canım :) yoksa öyle kahve veremem :9:

benim ilk attığım iyiydi tam hanımefendi havası veriyor birde :9::9::9::9: yakası o tarz bişi düşünmelisin çarşıya çık bulursun birde üstünde güzel durması önemli tabi

Yine sade olsun ama canlı renkleri tercih et. Malum yaz aylarındayız... Ben öyle yaptım 1 ay kadar önce.
Şimdi işim çok ama fırsat bulursam bir resim koyarım senin için....

Back
X