• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söz elbisesi için yardım

canım hem kapatmaya çalışıyordu hemde ailemle bile görüşmek yasaktı. :) ohhh toprağın ne güzel bak gelin geliyorum sizeeee:16:

görümce olcam sana ayağını denk al bundan sonra :9::9: kesin avcılarda oturuyordur oralarda göçmen çok. neresindenmiş?

iki kişi arasındamı kaldın :52: ???

bak benim naçizane fikrim şudur ki hangisi mantıklıysa onu seç duygularınla değil mantığınla karar ver hangisi daha adama benziyorsa daha iyi bir baba ve koca olur onu iyi analiz et

nasılki evlenilecek kız eğlenilecek kız var diyorsa erkekler
bence eğlenilecek erkek evlenilecek erkekte ayrı birbirinden biriyle çok iyi anlaşabilirsin çok kafa biri olabilir ama o bunun iyi bir eş ve baba olacağının garantisi değildir
iyi bir eş daha farklı özellikler taşımalı kanımca
eğlenilecek değil evlenilecek adamlarla evlenin ayol :9::9::9::9::9:

Evet canım 2 kişi arasında kalmıştım ben mantığımı dinleyip benı seveni seçtim. İyikide öyle yaptım ailesi, kendisi okadar iyi insanlar ki şeker gibiler şekerrrr:16:

şekerimmmmm şimdi bi kaç elibeseye baktım sana da göstermek istedimm

$3_2012326193032.webp$Ralph-Lauren-Tül-Kısa-Mezuniyet-Elbisesi.webp$nişan-elbisesi-abiye-modelleri-1.webp$forever-new-onu-kisa-arkasi-uzun-elbise-modelleri-2013-2.webp$DANTELLI-TEK-OMUZ-ELBISE-HEMEN-TESLIM-GARANTILI__76900978_0.webp$209839663857983716_lU8fWPWE_f.webp$2013-söz-elbise-modelleri-1.webp$2013-Moda-Abiyeler-5.webp$2011-soz-kiyafetleri-1.webp$Romona-Keveza-Söz-Elbiseleri-2013.webp

Evet canım 2 kişi arasında kalmıştım ben mantığımı dinleyip benı seveni seçtim. İyikide öyle yaptım ailesi, kendisi okadar iyi insanlar ki şeker gibiler şekerrrr:16:

evlenmeden pek emin olma bence :9::9:
ama bence göçmenlerin niyetleri hep iyi ama uslüp konusunda yanlışlar biraz o yüzden hemen cephe alma.:31:

anam ne kokoş karısın kız nerde bi abiye varsa onu seçiyor :9::9::9::9::9:
elbise çok güzel hatta çok çok güzel ama abartı istenme için bence

kız anam ben aslanım nerde seksi nerde ucuk şeyelr var onu begenirim ama ben söz için dimedim
istenme söze çok agır kaçar bu elbise :))))))))))))) :27::27::27::27::27:

afferin kıs sana :42::71::129::129::129::129:

allah pişman etmesin inş.
aminnnnnnnn canımmm:16:
evlenmeden pek emin olma bence :9::9:
ama bence göçmenlerin niyetleri hep iyi ama uslüp konusunda yanlışlar biraz o yüzden hemen cephe alma.:31:
canım gerçekten iyi niyetliler:16: üslüpları dediğin gibi biraz değişik ama çok iyi anlayışıyoruzzz:16:
kız anam ben aslanım nerde seksi nerde ucuk şeyelr var onu begenirim ama ben söz için dimedim
istenme söze çok agır kaçar bu elbise :))))))))))))) :27::27::27::27::27:

:) ama gerçekten çok seksi ve bi okadarda asil bir elbise canım:16:

vallaha heyecanlıyım yaaaa :16:
Seni takip ediyorum burda, için dışın bir temiz birisin sanki kendim sözleniyormuşum gibi mutluyum kız :16:
bebeğimsin yaaa ne güzel şeyler düşünüyorsun canım yaaaa düşüncelerimiz karşılıklı bunu unutmaaa:16:
şuıda güzelmiş haaa isteme olup yüzük takılacağı zaman bunuda giyebilirsin :)))))))

Eki Görüntüle 724339
renk şahaneeeeeeeee ya canımm gerçekten giyilebilir sırf resım için bile giyebilirim bunu ya:16:

Back
X