• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söz elbisesi için yardım

benm çıkmam lazım canım. hayırlı uğurlu olsun öpüyorum çok Allah gönlüne göre versin inşallh..:16:

cimcimeeem hayırlı olsun..beklenen tarih yaklaşıyo hmm:34:

tatlım bu daha söz yani bunun daha nişanı var..bence söz için çok daha sade bi şeyler giy..nişanda daha gösterişli olursun.

şimdi göstrişli giyersen nişanda daha iddialı bişeyler giymen gerekcek.

hem kendni gösteren hem sade renkli bişeyler seçmek lazım sana:126:

Evde olacaksa bu uygun olmaz bence
Daha sade, kısa elbiselerden olabilir
Ben siyah derim de sen hangi renk seversen tabi
Hayırlı olsun

cimcimeeem hayırlı olsun..beklenen tarih yaklaşıyo hmm:34:

tatlım bu daha söz yani bunun daha nişanı var..bence söz için çok daha sade bi şeyler giy..nişanda daha gösterişli olursun.

şimdi göstrişli giyersen nişanda daha iddialı bişeyler giymen gerekcek.

hem kendni gösteren hem sade renkli bişeyler seçmek lazım sana:126:

aşkımmmmmmmm çok teşekkür ederimmmmmmm. Burda olsanda gelsen keşkeeeee. evet sözde sade olup nişanda daha abartı olursa daha iyi olur canımmmm. beğendiğin elbiseleri göster bana aşkımmmm:16:

canım en sevdiğim renk siyah ama yas tutar gibi olur diye tercih etmek istemiyorum:16:

Fazla kısa da olmasın
Gelin adayı hanım hanımcık durmalı :1:
Kalem elbise olabilir
Siyah istemiyosan saks mavisi de hoş olur
Damat ta o renk kravat taksın

canımmm albumlerımden resimlerime bir göz atarmısın bana hangi renkler yakışırrr. sade olsun istiyorum evde olacağı için:16:

evde olacağı için bence biraz daha kısa modelleri tercih etmelisin hem isteme ve söz bi arada olacak diyorsun muhtemelen aile arasıdır bence bu tarz elbise biraz fazla gibi, öyle düşündüm ben ama yine de sen bilirsin belki uzun elbise seviyorsundur tüm sayfaları okuyamadım. benim de isteme söz bi arada oldu. hayırlı uğurlu olsun bu arada

Fazla kısa da olmasın
Gelin adayı hanım hanımcık durmalı :1:
Kalem elbise olabilir
Siyah istemiyosan saks mavisi de hoş olur
Damat ta o renk kravat taksın
yok dizlerde istiyorum kalem etek ve elbiseler favorimmm gerçektenn:16: onun ben kravatını yirimmmmmmmm:34::33::54:

evde olacağı için bence biraz daha kısa modelleri tercih etmelisin hem isteme ve söz bi arada olacak diyorsun muhtemelen aile arasıdır bence bu tarz elbise biraz fazla gibi, öyle düşündüm ben ama yine de sen bilirsin belki uzun elbise seviyorsundur tüm sayfaları okuyamadım. benim de isteme söz bi arada oldu. hayırlı uğurlu olsun bu arada

canım çok teşekkürler evet aile arasında olcak. sana da mutluluklar Rabbim huzur ve mutluluk dolu bir yuva nas:16:ip etsin.

ten rengi saç rengi saçının uzunluğu boy kilo giyeceğin ayakkabının topuk boyu ? bunlar önemli :)
ten rengin beyaz-açık buğdaysa soluk renkler olmaz. esmere yakınsan ya da öyleysen pudra,vizon tam olur ve zarif durur.
:34:

bencede bu çok güzel :16::16:

ALLAH tamına erdirsin ayrıca canım
amin canımmmmmm:16:
ten rengi saç rengi saçının uzunluğu boy kilo giyeceğin ayakkabının topuk boyu ? bunlar önemli :)
ten rengin beyaz-açık buğdaysa soluk renkler olmaz. esmere yakınsan ya da öyleysen pudra,vizon tam olur ve zarif durur.
:34:
canım beyaz tenli ve sarışımm. saçım omuzlarımdan uzun :)
diyene bak ballı lokma tatlısı seni:1:

tatlım sana gerçekten bu tarz şeyler çok yakışacaktır eminimki..üstünde hayal ettiğimde çok tatlı duruyosun cimcimem:16:

canımsın yaaaaa bitanemmmmm çok teşekkür ederimmmmmmm:38::38::38:

Back
X