ben de bu elbiseye bayıldım ve gayet uygun olacaktır
bende çok beğendim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bu elbiseye bayıldım ve gayet uygun olacaktır
off offf süperrr senın zevkin çok güzelmiş canım yaaaaaaaaaaaaa![]()
Teşekkürler canım severim ben turkuaz renklerini![]()
aile arasındaysa çok uzun,taşlı vs gibi abartıya gerek yok bence :) şunlar nasıl ?
http://www.asos.com/Lipsy-VIP/Lipsy-VIP-All-Over-Embellished-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2768058&cid=8799&sh=0&pge=8&pgesize=20&sort=-1&clr=Cream
ASOS | ASOS Scalloped Lace Skater Dress at ASOS
ASOS | ASOS Scalloped Lace Skater Dress at ASOS
Oasis | Oasis Lace Bodice Bandeau Dress at ASOS
![]()
canım hepsi birbirinden güzel gerçektennnn
canım hepsi birbirinden güzel gerçektennnn![]()
elbise 165,euro ama canım kargo olsa ne olur![]()
canım fiyat biraz yüksek geldi bana ama elbiseler güselllbu siteyi incelemeni tavsiye ederim çok çok güzel şeyler var :) sık sık birşeyler alırım ,londrodan geliyor üstelik kadro ücretsiz.
banada yğksek geldi fiyat canımelbise 165,euro ama canım kargo olsa ne olur![]()
:) evet farklı şeyler var canım hepside çok güzelhaklsın ama uygun fiyatlı yada indirimde olanlarda varen azından farklı şeyler mevcut ama dimi
![]()
maşşallah tam laz kızıbende lazkızıyım ama sarı değilim nedense
![]()
Canımm Allah tamamına erdirsin. Burcu'mun bulduğu çok güzel ve sana çok yakışır. Uzun modeller düşünme.
haklsın ama uygun fiyatlı yada indirimde olanlarda varen azından farklı şeyler mevcut ama dimi
![]()
Bence nar çiçeği bir elbise çok hoş durur![]()
Bence sade olması daha iyi olur...
Kimileri abartıya kaçmak istemez.. Aslında o kadar da soluk değil.Şahsen çok beğendim ben önceden görseydim meuzniyetime alırdım
Mutluluklar dilerim lazkizi
![]()
benim elbisem bu
ama mankenden çok daha güzel durdu benim üstümde
![]()
![]()
![]()