- Konu Sahibi butterflyh
-
Damat kahvesini nasıl ayarlıyorsunuz kızlar? Ya yanlışlıkla başkası alırsa o kahveyi. kafamçokkarıştı
bende bi arkadaştan öğrendim burda herkesin kahvesini verdikten sonra damadınkini ayrı götürüyomuşsun böylece karışmıyomuşa.s
Tepside yer varsa öyle tuhaf olmazmı ki?
Ben de burda bişe okumuştum, birisi kahvelerin hepsini aynı tepside vermiş. Damat için ayarladığı kahveyi de kayınvalide almış. delikafadulden Kayınvalide hiç bozuntuya vermeden içmiş kahvesini. Çok gülmüştüm bu hikayeye. :roflol: :roflol:
delikafaduldenhadi yadelikafaduldendelikafaduldenay gülmeyelim kız başımıza gelirkafamçokkarıştıişte o yüzden aynı tepside vermiceksin ya tuhaf olsada o bi adet sonuçta ve ayrı götürüceksin yoksa alana hayır durrr o damadın kahvesi alma denilmez yanikaydirigubbakcemile3
Ben de burda bişe okumuştum, birisi kahvelerin hepsini aynı tepside vermiş. Damat için ayarladığı kahveyi de kayınvalide almış. delikafadulden Kayınvalide hiç bozuntuya vermeden içmiş kahvesini. Çok gülmüştüm bu hikayeye. :roflol: :roflol:
Ayyyy ben de çok güldüm:roflol:
Benim arkadaşlar içerdeki kişi sayısına göre ayarlamışlardı. Herkese verdim. Son iki kişi kalmıştı, biri aşkım, diğeri de onun arkadaşı. Aşkımın arkadaşının sevgilisi de benim arkadaşımdı. İkisine de acı kahve yapmış bizim kızlar. Yazık aşkıma, hayatımda böyle iğrenç bir şey içmedim demişti:roflol:. Fotolarını bile çekmiş bizim uçarı arkadaşlar kapı dibinden surat ifadelerini ilk içişteki. Bulabilirsem eklerim o fotoyu size:roflol:
Aşkım bitirdi kahveyi, ama arkadaşı bir yudum aldıktan sonra bıraktı. Yazık ona da arada o da gitti. Ama benim fikrim değildi vallakaydirigubbakcemile3
Ayyyy ben de çok güldüm:roflol:
Benim arkadaşlar içerdeki kişi sayısına göre ayarlamışlardı. Herkese verdim. Son iki kişi kalmıştı, biri aşkım, diğeri de onun arkadaşı. Aşkımın arkadaşının sevgilisi de benim arkadaşımdı. İkisine de acı kahve yapmış bizim kızlar. Yazık aşkıma, hayatımda böyle iğrenç bir şey içmedim demişti:roflol:. Fotolarını bile çekmiş bizim uçarı arkadaşlar kapı dibinden surat ifadelerini ilk içişteki. Bulabilirsem eklerim o fotoyu size:roflol:
Aşkım bitirdi kahveyi, ama arkadaşı bir yudum aldıktan sonra bıraktı. Yazık ona da arada o da gitti. Ama benim fikrim değildi vallakaydirigubbakcemile3
delikafaduldenhadi yadelikafaduldendelikafaduldenay gülmeyelim kız başımıza gelirkafamçokkarıştıişte o yüzden aynı tepside vermiceksin ya tuhaf olsada o bi adet sonuçta ve ayrı götürüceksin yoksa alana hayır durrr o damadın kahvesi alma denilmez yanikaydirigubbakcemile3
Bende herkesle aynı tepside koyup götürmüştüm
teyzesi tutturdu ben onu alayım o köpüksüz
köpüklüleri diğerlerine ver diye
hayır olurmu lütfen siz diğerini alın diyorum
baktım ısrarlı
o Serkanın kahvesi dedim
hala anlamadı içinde tuz biber falan var demek zorunda kaldım
ve herkes duydu :kedi:
yok canım hiç ayıp falan olmaz. zaten herkes biliyo damadın başına gelecekleri. aksine espri konusu bile olabilir. öleee, çok kasvetli bir ortam olmuyo zaten.
bende eşimin kahvesini en son ayrı tepside vermiştim. kimsede bişi demedi, kocişimde uslu uslu içmişti kahvesini:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?