• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soz konusu nisanlim rahat olmalimiyim :-(

ebrulu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
19
1
6
35
Sivas
Arkadaslar benim derdim nisanlimn uzman cavuslugu kazanmis olmasi daha yeri belli degil fakat uzmanlik nasil bi meslek ozelliklede dogu gorevi nolur bana biraz bilgi verin buna cok ihtiyacim var nisanlim sinir gelirse evligimizde dogu gorevi bitene kadar ayri olcagimizi soyluyo benim icin cok zor olur ayri olmaya dayanamiyorum cunku nolur fikirlernizi paylasn benimle :-(

Arkadaslar benim derdim nisanlimn uzman cavuslugu kazanmis olmasi daha yeri belli degil fakat uzmanlik nasil bi meslek ozelliklede dogu gorevi nolur bana biraz bilgi verin buna cok ihtiyacim var nisanlim sinir gelirse evligimizde dogu gorevi bitene kadar ayri olcagimizi soyluyo benim icin cok zor olur ayri olmaya dayanamiyorum cunku nolur fikirlernizi paylasn benimle :-(

canım benim babamda aynı mesleği yapıyor, nişanlının sınıfı topçu mu piyade mi? Topçu ise korkulacak hiç birşey yok, Piyade ise sürekli göreve giderler doğuda..

canım benim babamda aynı mesleği yapıyor, nişanlının sınıfı topçu mu piyade mi? Topçu ise korkulacak hiç birşey yok, Piyade ise sürekli göreve giderler doğuda..

canım manga komutanlıgı bılmıyorum hangısı oluyor babandan bılgılerı paylasrsan sevınırım :(

benimde ablamin eşi uzman 11 yıllık evliler şuana kadar hiç ayrı düşmediler tabi sonrakı dogularda sınır olur düşerler o ayrı ama en fazla 2 yıl oluyor diye biliyorum içinizi ferah tutun rabbim kolaylik verir inşallah

benimde ablamin eşi uzman 11 yıllık evliler şuana kadar hiç ayrı düşmediler tabi sonrakı dogularda sınır olur düşerler o ayrı ama en fazla 2 yıl oluyor diye biliyorum içinizi ferah tutun rabbim kolaylik verir inşallah

canım cok sagol guzel dılegın ıcın fakat nısanlımın ılk gorevı oldugu ıcın sınır gelme ıhtımalı var ve ben tedrgınım dogu aslında pekte eskısı gıbı degıl cok sukur ama kendıme engel olamıyorum bazen acaba gıtmesemı dıyorum .:(

bu kadar karamsar olmayin hem gitmese ne iş yapacak nasil geçineceksiniz

oyle ama ben kendımde o guvenı bulamıyorum ıste ya sınır gelırse dıye kac gundur kafayı yıycem bu aradaablanın esı ne komutanı olarak gorev yapıyo ve manga komutanlıgı hakkında bılgı alabılırmısın canım benım için .

canım babandan manga komutanlıgı ıle ılgılı bılgıler alıp benımle paylasabılırsen cok sevınırım ..

Back
X