- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
Elbisem bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2122192
Elbisem bu
Potluklar var sanki .. kol omuz boyun pek iyi görünmüyor .. sen neden kendi beğendiğin elbiseyi almadin ki ? Seni isteyecek olan , olduğun gibi kabul etmeli .. kıyafetini değiştirme imkanın var mıEki Görüntüle 2122192
Elbisem bu
Eki Görüntüle 2122192
Elbisem bu
Kestirme şansınız varsa kestirin biraz, gerçekten çok uzun etek kısmı takılıp düşebilir insan şahsen ben kendimi düşününce sanırım düşerdim.Eki Görüntüle 2122192
Elbisem bu
Bu gönderdiğim tadilat olmamış hali zaten kesilecek bu şekilde olmayacak omuz potları ayarlanacak o şekilde daha iyi olur düşünüyorumKestirme şansınız varsa kestirin biraz, gerçekten çok uzun etek kısmı takılıp düşebilir insan şahsen ben kendimi düşününce sanırım düşerdim.
Sadece ayakkabının üst kısmını kapatacak şekilde ayarlattım.inşallah bi sıkıntı olmazBence bu elbise kestirmissin daha güzel olur. Bu haliyle biraz ağır duruyor ve ev ortamındaki bir söz ve nişana uygun değil. Özellikle takılıp düşme ihtimalimiz yuksek. Siz basmasaniz bile çevrenizde kilerden biri yanlışlıkla başlanılır.
Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum dikkat ederiz olur biter çünkü nişan söz isteme aynı anda olacak ve herhangi bir elbise giymek istemedim özel olsun istedim birazistenme esnasında içeride olacak mısınız bilmiyorum. Olmayacaksanız siz içeri girerken başka birisi tepsiyi getirsin yanınızda, tam ikram etme safhasına gelince size tepsiyi versin. Böylece elinizde tepsiyle yürümemiş olursunuz.
Elbiseniz çok güzelmiş. 1 dakikalık kahve tutma faslı yüzünden beğendiğiniz bir elbiseden vazgeçmeyin bence.