Söz nişan bir arada

IMG_20180311_001249.webp

Elbisem bu

Hiç bi şey olmuyor merak etme ben de aynı korkuları yaşamıştım, sorunsuz bitti gitti, yanında sana yakın duracak, bir aksilik olursa müdahale edecek biri olsun, kızkardeş, kuzen ya da yenge gibi genç biri, salona kadar o taşısın kahveleri, sonra sana versin. Bir de fincanları ağzına kadar doldurmayın az bi boşluk kalsın ki dökülmesin götürürken, onlara dikkat edicem derken stres yapmayın. Tepsiyi de çok doldurmayın, peşinden biri daha gelsin diğer kahvelerle eğer çok kişi varsa, ya da suları başkası getirsin. Tadını çıkar en güzel günler bunlar. :KK54:

Elbiseni gördüm şimdi, bu elbiseyi kaldırabilecek sağlam bi topuklu giymek lazım, onunla da kahve taşımak sıkıntı olabiliyor. Bence de bir elbise daha al ya da başka bi kombin yapabilirsin isteme sırasında, artık çoğu kişi iki kıyafet giyiyor böyle durumlarda.

Bir de genç kızlar lütfen nişanlımın ailesi tutucu deyip de en güzel günlerinizde gidip kapalı kıyafetler almaya uğraşmayın, tamam dekolte olsun demiyorum ama sizin zevkinize hitap etsin. Nişanda uzun abiye iyi duruyor ona bi şey demiyorum, ama en azından kolsuz ya da omuzdan kol olsaydı ne bileyim. Senin zevkinse yine bi şey diyemem. Güzel gösterişli bir elbise ama ben kol kısmına takıldım.

Hic bsy olmaz o dusunce insanin aklina elbisenin uzunlugundan degil heyecandan geliyor ama siz sadece buyuklere ve nisanliniza goturebilirsiniz tum servisi siz yapmayin.

Elbiseyi simdi gordum ya baska elbise alin yada servisi baskasi yapsin bu elbise ile egilip servis yapmak ta zor olur.
ayrica potluklar var bi elden gecse iyi olur.
Evde de size zorluk cikarak seyleri kaldirin orta sehpa kayan hali gibi seyler olmasin

Ben elbiseyi beğenerek aldım kimsenin zoruyla değil öncelikle onu belirteyim.Herkesin kendi zevki sonuçta beğenmeyen olabilir potlukları da tadilat yapılacak daha tam değil zaten.Ben aile istediği için uzun kollu uzun elbise almadım kendim isteyerek aldım.Salon gibi bi yerde olma ihtimali zayıftı.Ve hep uzun elbise olsun istedim.İçimde ukte kalmasın diye bi kere olacak diye aldım aslında.Sadece fikir alışverişi için danışmak istedim.Teşekkür ederim yorumlarınız için.Ya dikkat edeceğim ya da sadece kahvede elbise değiştireceğim.

Bence bu elbise kestirmissin daha güzel olur. Bu haliyle biraz ağır duruyor ve ev ortamındaki bir söz ve nişana uygun değil. Özellikle takılıp düşme ihtimalimiz yuksek. Siz basmasaniz bile çevrenizde kilerden biri yanlışlıkla başlanılır.

Kestirme şansınız varsa kestirin biraz, gerçekten çok uzun etek kısmı takılıp düşebilir insan şahsen ben kendimi düşününce sanırım düşerdim.
Bu gönderdiğim tadilat olmamış hali zaten kesilecek bu şekilde olmayacak omuz potları ayarlanacak o şekilde daha iyi olur düşünüyorum

Bence bu elbise kestirmissin daha güzel olur. Bu haliyle biraz ağır duruyor ve ev ortamındaki bir söz ve nişana uygun değil. Özellikle takılıp düşme ihtimalimiz yuksek. Siz basmasaniz bile çevrenizde kilerden biri yanlışlıkla başlanılır.
Sadece ayakkabının üst kısmını kapatacak şekilde ayarlattım.inşallah bi sıkıntı olmaz

istenme esnasında içeride olacak mısınız bilmiyorum. Olmayacaksanız siz içeri girerken başka birisi tepsiyi getirsin yanınızda, tam ikram etme safhasına gelince size tepsiyi versin. Böylece elinizde tepsiyle yürümemiş olursunuz.
Elbiseniz çok güzelmiş. 1 dakikalık kahve tutma faslı yüzünden beğendiğiniz bir elbiseden vazgeçmeyin bence.

istenme esnasında içeride olacak mısınız bilmiyorum. Olmayacaksanız siz içeri girerken başka birisi tepsiyi getirsin yanınızda, tam ikram etme safhasına gelince size tepsiyi versin. Böylece elinizde tepsiyle yürümemiş olursunuz.
Elbiseniz çok güzelmiş. 1 dakikalık kahve tutma faslı yüzünden beğendiğiniz bir elbiseden vazgeçmeyin bence.
Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum dikkat ederiz olur biter çünkü nişan söz isteme aynı anda olacak ve herhangi bir elbise giymek istemedim özel olsun istedim biraz

Abiyeler olabildiğince uzun satılıyor zaten. Ben mezuniyetimde tembellik edip kestirmemiştim gerisini buraya yazmayayım:eek:

Back
X