• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz,nişan ve düğün...Ya Sonra.

cnm insanın içinde olacak bi$ey ya$la bi alakası yok inanki ve aile yeti$trme tarzıylada çok alakalı. mesela bnm karde$m 14 ya$ında bi kız görnce ba$ını kaldırıp baktığını görmedm kz muhabbetlerini bile sevmez. ama arkd$ları zıpırlık pe$nde :))
düğün tarihine gelince bzmle konu$mayp her$eyi ayarlamı$lar. i$ babamda bitiyo aslnda :)

ne zaman peki düğünün??

amin tsk ederm in$allah :16: evet cnm görücü usulüyle oldu. babamn 15 16 senelk arkda$ı abisinin oğluna uygun görmü$ ... tanı$ma görü$me falan filan derken 5 ayda ni$an oldu öyle i$te

Madem Baban Uygun Gördü, Bize Laf Düşmez..
Hakkında Hayırlısı Neyse O Olsun..

Kendine İyi Bak..
Mutluluklar..
:70::70::71::71:

cnm insanın içinde olacak bi$ey ya$la bi alakası yok inanki ve aile yeti$trme tarzıylada çok alakalı. mesela bnm karde$m 14 ya$ında bi kız görnce ba$ını kaldırıp baktığını görmedm kz muhabbetlerini bile sevmez. ama arkd$ları zıpırlık pe$nde :))
düğün tarihine gelince bzmle konu$mayp her$eyi ayarlamı$lar. i$ babamda bitiyo aslnda :)

Sen nişanlına güveniyorsan sorun yok.
Büyük sorunlarınız yoksa düğün tarihi falan takma bunları.Unutulur gider o konular :13:

hayırlıısı olsun... baban peki biliyor mu bu tarihin alındığını??

hayır canım babam i$i gereği $ehr dı$ında ,haftaya gelcek in$allah ozaman konu$ulcak onların ailesyle brlkte ...

Madem Baban Uygun Gördü, Bize Laf Düşmez..
Hakkında Hayırlısı Neyse O Olsun..

Kendine İyi Bak..
Mutluluklar..
:70::70::71::71:

estf. beni dinlediğin için ççookk tsk ederm :71: sende kçib memnun oldum bu arada :16:

Sen nişanlına güveniyorsan sorun yok.
Büyük sorunlarınız yoksa düğün tarihi falan takma bunları.Unutulur gider o konular :13:

çok güvendiğim söylenemz ./ bakalım ailecek konu$ulunca açığa çıkcak in$allah. ama bizimkler baya tartı$caklar ondan eminm :14:

soğudum demişsiniz ya bu ailerle tanışma nişan vs. sırasında yoğun şeyler hissetmişmiydiniz peki? bir de şunu soracam bu soğukluk dışında ve düğün tarihinde ki anlaşmazlık dışında fikirleriniz uyuyor mu?hayata bakış açınız uygun mu?yoksa onlarda da sorun var mı?eğer varsa hem anlaşamayıp hemde soğuduysanız boşuna devam etmiş olursunuz...

soğudum demişsiniz ya bu ailerle tanışma nişan vs. sırasında yoğun şeyler hissetmişmiydiniz peki? bir de şunu soracam bu soğukluk dışında ve düğün tarihinde ki anlaşmazlık dışında fikirleriniz uyuyor mu?hayata bakış açınız uygun mu?yoksa onlarda da sorun var mı?eğer varsa hem anlaşamayıp hemde soğuduysanız boşuna devam etmiş olursunuz...

evet ni$andan önce mükemmel bi ili$kimz vardı çok mutluyduk .. fikirlerimz uyuyo cnm anla$abiliyoruz aslında. ni$andan sonra oldu ne olduysa .. herkes nazar değdi size diyo :7:

evet ni$andan önce mükemmel bi ili$kimz vardı çok mutluyduk .. fikirlerimz uyuyo cnm anla$abiliyoruz aslında. ni$andan sonra oldu ne olduysa .. herkes nazar değdi size diyo :7:

anladım canım belki üzerinize düşen sorumluluk duygusu sizi bu hale getirmiştir ben 19 yaşındayım sen 20 yaşındamışsın şöyle bir düşünüyorumda önümüzde ki yıl nişanlanma gibi bir şey söz konusu olsa kaldıramam yani daha çok erken geliyor kendi açımdan kendime güvenemem...eğer anlaşıyorsan ve mutlu olacağınıza inanıyorsan üstesinden gelmeyi çalışın :)

tatlım ilk once sunu soleyim bole selerde mudahele etmeyi hic sevmem sncta bana dusmez herkesin kendi hayatı ama yorum yapmadan gecemicem...
1.si yasın daa cok kucuk evlilik için ustelik bu aşk evliliğide deil anladığım kadarıyla yane bu kadar acele nie? Tamam ev hazır iş guc hersey tıkırında ama iyi dusunmek lazım bu evlilik konularında cok dusunmek lazım... Bu zaman larda bu tip sogukluklar pişmanlıklar cok olur normaldirde bide insanda ailesinden ayrılma kaygısıda olur ama onemli olan bu duyguların gecici mi yoksa sahici mi oldugudr once buna karar vermelisin...
2.si bu dugun tarihi olayıda cok kotu olmus benim kayınpederimde bize sormadan gidip kendi basına ev almıstı taa sonradan ogrenmiştik o zamanda benim ailem cok sinirlenmişti neden seni adam yerine koyup fikrini almıyolar diye.. HaklılardıdA ama ben o zaman ailemi cok kırmıstım sen sakın nolursa olsun aileni karsına alma tavrınıda koy nişanlına karsı sonucta bu benim dugunum neden benim fikrim alınmıyo diyebil cunku nası baslarsa ole gidiyo bişeyler... simdiden tavrını koyki bidaha sana sormadan senin adına karar vermesinler..
Umarım Allah gonlune gore verir tatlım hakkında hayırlısı olsun insallah..

estf. beni dinlediğin için ççookk tsk ederm :71: sende kçib memnun oldum bu arada :16:

Bende Çok Memnun Oldum Canım :70:

kızlar ni$anlımla konu$tum ke$ke sevgili olsaydık sorumluluklarımz falan olmasaydı ,en azndan ayrılmak daha kolay olurdu dedim. çok daha ilgili olmaya b$ladı dünden beri iyiyz bakalım Allah bozmasın :1: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

nişanlıyken evlilik stresi ile kavga ediyorsun sürekli.evlendikten sonra da eskisi gibi olmuyor her zaman.senin kendi işlerin eşinin kendi işleri oluyor.evlenmeden önce bütün işlerimizi bitirip buluştuğumuz için o zamanı birbirimize ayırıyoruz.hep öyle olacak sanıyoruz.dikkat et bu da hayal kırıklığına uğratıp seni soğutabilir eşinden zaman zaman.bunu anlayana kadar kendi kendine kırılır durursun.ama aranızda gerçekten sevgi varsa anlık sinirlenmeler, gıcıklanmalar saman alevi gibi sönüverir kıyamazsın eşine.bir bakmışsın küsken onun elini tutuvermişsin.:74::74:

nişanlıyken evlilik stresi ile kavga ediyorsun sürekli.evlendikten sonra da eskisi gibi olmuyor her zaman.senin kendi işlerin eşinin kendi işleri oluyor.evlenmeden önce bütün işlerimizi bitirip buluştuğumuz için o zamanı birbirimize ayırıyoruz.hep öyle olacak sanıyoruz.dikkat et bu da hayal kırıklığına uğratıp seni soğutabilir eşinden zaman zaman.bunu anlayana kadar kendi kendine kırılır durursun.ama aranızda gerçekten sevgi varsa anlık sinirlenmeler, gıcıklanmalar saman alevi gibi sönüverir kıyamazsın eşine.bir bakmışsın küsken onun elini tutuvermişsin.:74::74:

:70: çok güzel açıklamı$sın ablacım :)) dün pi$manlığını dile getirdi. kavgaları hep bn çıkarıyorum farkındayım falan demeye ba$ladı :16: buda beni kendine çekiyo bakalım hayrlısı ... senin evlilk nasıl gidiyo :70:

:70: çok güzel açıklamı$sın ablacım :)) dün pi$manlığını dile getirdi. kavgaları hep bn çıkarıyorum farkındayım falan demeye ba$ladı :16: buda beni kendine çekiyo bakalım hayrlısı ... senin evlilk nasıl gidiyo :70:

eh çok şükür 1 yılı geçti.ilk aylar çok zor oldu.ilk aylarda birbirimizi tanıyana kadar tartışmalarımız da oldu çoook iyi zamanlarımız da.ama evlendiğimden beri çok şükür çok çok mutluyum.zaten karşılıklı birbirini tanıdıkça daha iyi anlıyorsun çoğu şeyi.bu da mutluluğu getiriyor sana.:16::16:

eh çok şükür 1 yılı geçti.ilk aylar çok zor oldu.ilk aylarda birbirimizi tanıyana kadar tartışmalarımız da oldu çoook iyi zamanlarımız da.ama evlendiğimden beri çok şükür çok çok mutluyum.zaten karşılıklı birbirini tanıdıkça daha iyi anlıyorsun çoğu şeyi.bu da mutluluğu getiriyor sana.:16::16:

Allah mutluluğunuzu daim etsn evinzden huzur eksik olmasn in$allah :16:

Haklısınız..
Kız 23 Olsa Sorun Değil.. Bende 23 Yaşımda Evlendim ve 8 Aylık Evliyim..
Ama Hepimiz Biliyoruz ki Erkekler Kızlardan Daha Geç Olgunlaşır..

Hayırlısı Olsun Ne Diyeyim..

ben 23 üm nişanlımda 23 hatta aralıkta giricez 23 e nişanlımm benden daha olgun yaşa başa bakmıo bu işler :50: ikimizde yaşımıza göre aklı başında insanlarız çok şükür...yaşa değil kişiliğe bakar bu işler..yaş 30 olmuş çocukça hareket eden nice insanlar var :34:

Son düzenleme:
Back
X