söz resimleri:D

çok tşk edrm canım:dher gören öyle söyler bizi anne kız bile sanmazlar hep abla kardeşmisiniz diye sorarlar

cok yakısmıssınız,bu arada ne guzel olmussun ,omur boyu mutluluklar

canım Allah nazarlardan korusun çok tatlısın!!! elbisen çok iyi bir seçim olmuş, çok da yakışmış.O günün mutluluğunu ve hayecanını çok iyi bilirim.darısı bu güzel günü yaşamayı bekleyenlerin başına:))

düğünümede az kaldı daha gelinliime bile karar veremedim tavsiyelerinizi alabilirmiyim arkadaslar

sen seçeneklerine karar ver,resimlerini koyarsın. elimizden geldiğince yardım edebilirsek ne mutlu :)

kollar böyle alt kısmıda bu şekil olsun istiyorum tesettürlü olacagım için ceken gerekiyo ama bnde cepken sevmiyoru sanırım cok zor bulucm kendndn kollu gelinlik

mutluluğunuz daim olsun canım.Çok yakışmışssınız.çokta güzel olmuşssun.Bu arada cidden ne kadarda çok benziyorlar anne oğlan :)

sen de nişanlın da annelerinize ne çok benziyorsunuz. Maş. çokta yakışmışsınız:) Mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…