fotosentez, çok teşekkür ederim yorumun için. kk'yı farklı açılardan bakan üyeler ve onların yorumları için seviyorum zaten.
benim erkek arkadaşımla ilgili evliliğe yönelik bir sıkıntım yok; ama senin de söylediğin gibi yeni bir şehre yeni bir statüde girmek o alışma sürecini çok daha zorlaştıracakmış gibi geliyor ki zaten ben de felaket derecede durumlara ve olaylara zor alışan bir insanım. 25 senedir yaşadığım şehri ilk defa bırakıyorum ve bu benim hayatımı başlı başına değiştiriyor. ailelerin tanışması dediğin gibi hemen bu olaylara girişilmesini gerektirmiyor bence de. bu bir adım ve önemli bir adım; ama koşacağız diye bir kaide yok bence de. ama işte ne düşündüğümü kendim bile bilmiyorken biraz yorumlardan belirginleştirmeye çalıştım belki de düşüncelerimi. kendimce bu kadar aceleye getirilmesi de beni korkutmuş olaiblir. genelde evlilikten erkekler kaçar; ama bu defa ben kaçıyorum sanırım biraz. ailesiyle aynı şehirde olacağım ve her şeyin bu kadar kontrolleri altında olması da beni korkuttu. gerçi insanoğlu nankör, ilgilenmeseler bu defa neden ilgilenmiyorlar diye düşünürdük heralde.
yaş ve evlilik konusunda haklısın. bana kalsa ideal yaş 30 derim yine de; ama bazen şartlar öyle gelişmiyor işte. gözle görülür bir engel yoksa, erkek arkadaşın da senden büyükse ve evliliği istiyorsa, hayır diyemiyorsun :) umarım senin de istediğin ve dilediğin gibi ilerler her şey. hakkımızda hayırlısı dediğin gibi, çok çok teşekkür ederim tekrar :)