Söz Töreni

Birşey olmaz ya. Benim evimde açık mutfak,ondan sanırım bana çok normal geliyor. Ha ben eş namzetimin kahvesine binbir çeşit baharat koyacağım,canına okuyacağım kahve faslında kimse görmesin diyorsan bilemem:halay:Şaka bir yana birşey olmaz bence. O kadar kahveyi yukardan taşımak,git gel yapmak bana daha zor göründü ne yalan söyleyeyim.
evet bide işin o kısmı var merdivenlerden cumburlop :eek::skandal::KK48:
bakalım işte teşekkürler

Bence oda değiştirmeyin, başladığınız yerde bitirin. Kahveyi mutfakta yapmak yerine kahve makinası ile başka odada yapın oraya getirin. :D kahve yapımını görmesinler diğerlerini görsünler bir şey olmaz.

hımm dimi anneme bir söyliyim bakıyım ne dicek , yaşlılar salonda oturur diyim :işsiz:

Aynı ortamda kadın erkek oturmasın diye mi ayırmaya çalışıyosun sen herkesii o_Oo_Oyani kız istenirken,yüzük takılırken ne bileyim pasta kesilirken erkekler (yaşlılar) aşağıda olursa olmaz çünkü , sonra arzu ederseniz aşağı buyrun dersiniz daha uygun olur bence :dondurma:

Ya zaten ortamda garip bi his oluyor bir de buna oda değiştirme fln eklenmesini istemezdim açıkçası... Konsept masa yine yap ama sadece gençler görsün diğer herşey salonda olsun... Masada foto fln çekinirsin bir iki ama millet asıl aşağıda otursun bence.

öncelikle hayırlı olsun. canım kahve yapma esnasında mutfakta çok tantana oluyor. sessiz sakin halledilmiyor yani. espriler havada uçuşuyor, heyecandan el ayak karışıp ufak tefek kazalar gerçekleşiyor. ama bir o kadar da eğlenceli oluyor. söz ve nişanım bir arada oldu, ben en çok mutfak kısmını hatırlıyorum ve aklıma geldikçe gülüyorum. :KK48: o yüzden hazırlık aşamasını misafirlerin görmeyeceği şekilde organize edersen, rahat edersiniz

Aynı ortamda kadın erkek oturmasın diye mi ayırmaya çalışıyosun sen herkesii o_Oo_Oyani kız istenirken,yüzük takılırken ne bileyim pasta kesilirken erkekler (yaşlılar) aşağıda olursa olmaz çünkü , sonra arzu ederseniz aşağı buyrun dersiniz daha uygun olur bence :dondurma:
yok canım öyle bir durum yok , yaşlılar derken kadın erkek içinde :KK48:

öncelikle hayırlı olsun. canım kahve yapma esnasında mutfakta çok tantana oluyor. sessiz sakin halledilmiyor yani. espriler havada uçuşuyor, heyecandan el ayak karışıp ufak tefek kazalar gerçekleşiyor. ama bir o kadar da eğlenceli oluyor. söz ve nişanım bir arada oldu, ben en çok mutfak kısmını hatırlıyorum ve aklıma geldikçe gülüyorum. :KK48: o yüzden hazırlık aşamasını misafirlerin görmeyeceği şekilde organize edersen, rahat edersiniz
hımm anladım teşekkürler :KK48:

Merhabalar :KK25:

Kısmetse sözüme çok az bir zaman kaldı fakat Pasta , ikramlıkların konulacağı masayı nereye hazırlayacağımıza karar veremiyoruz ;

Şimdi salonumuz küçük ve oturma odamız üst katta mutfakla bir yani Amerikan mutfak gibi ; mutfak masası , koltuk grubu vs var gayet geniş yani orası

Annem salona küçük bir masa sıkıştıralım milleti yukarı aşağı sürekli çağırmayalım diyor ama bende salonda sadece kahve içilsin , yüzük takılması ve pasta kesme mutfakta olsun masayı mutfağa güzel şekilde konsept hazırlayalım istiyorum .

Yüzük ve pasta dan sonra erkekler yine salona iner diyorum .

Daha geniş ferah bir ortam olur hem fotoğraf çekilmesi açısından da sizce ne yapsak :KK48:
Direk yukarıda oturulsun madem daha geniş,teras var mı yukarı katta eger var ise terasta olur açık hava.

Back
X