söz ve nişanı olanlarrrr

snowflake6467

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
355
131
133
meraba arkadaslar ben sözlenecem de acaba içlerinizden bilenler bana sözde ne oluyor nişanda ne oluyor bilgilerinizi paylasırmısınız neler takılır olmassa olmaslar nelerdir yardımlarınızı bekliyorum acillll:)

canım ,,bişe takmaları tabiki onların adetlerine durumlarına bağlıdırr,,genelde nişanda takı seti takarlarr,,yada durumları neye el verirse herkes aynı diğil yani,,,tabi söz de bi yüzük takarlar,,yani tamamen karşı tarafa bağlı...nşan kıyafetini karşı taraf alrr,,ama en önemlisi huzur mutlu olman tabii yinede,,nasıl severekmi görücü mü canım..

öncelikle hayırlısı olsun şimdiden canım.

her yörenin adeti farklıdır. bu hem adetle hem de maddi durumla alakalı aslında.

bana sözde kayınvalidem bilezik taktı. nişanda ise set ve bilezik taktılar.(ben nişanlıma en basında da dedim sizden sunu isterim bunu isterim demiyorum ne uygun görürseniz)

önemli olan huzur

aynı sınıfta idik ünüversitede severek yani bakalım sözoldu yüzük takıldı nişanda olacak gibi set takarız dedi sözlüm ama nasip tabi benim öle seylerde gözüm yok ama neler oluyo merak ettim sadece tabiki huzur mutluluk olsun sevdiğimle olsun da gerisi önemli değil valla

aynen cnm sadece merak işte bende dedim sözde ne uygunsa ne gerekli ise durumlar nasıl rahat olacaksa o sekilde olsun huzur istiyorum dedim söledim yani :9

öncelikle hayirli olsun..

düsünüyorumda bana nisanda ne takilmisti...
herhalde bi tane bilezik takmislardi. sürpriz oldu beklememistim.
huzur mutluluk saglik olsunda altin maltin önemli degil bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…