Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ona ilk başta söz vermedim bende düşünüyorum dedim sonra ise tabi şart koşdu bende sevdiğim icin ve saten istediğim icin tamam dedim ben kendimden kapanmak istyordum tamam hazırım diyip kapanmak istiyordum 5 vakit namaz kılıyordum hazırlanıyordum kendimi şimdi ise birden zorla olunca bunaldım sıkıldım birden bire bana cok geldi herşey cok geldi ..Kocana"ben kapanacagim" diye bir soz verilmez. Kocan icin mi kapaniyorsun Allah icin mi?
Bastan yanlis profillerle evlenmissiniz. Bundan sonra karar senin. Yol yakinken donebilirsin ya da daha dibe batabilirsin.
Kusura bakma türkcem iyi değil neyi anlamadın ? Yada hic yazma böyle sert konuşcaksan bence hic uğraşma yazmakla diğer arkadaşlar yardımcı oluyor sağolYazmayı öğrenirseniz belki anlarim . Başlığa yazdığınizla şuraya yazdığınız şey oldukça çelişkili.
Çelişkilerinizi fark edip öyle anlaşılmayı bekleyin bence
Tamam demissin bu da gizli soz vermedir. Senin de isine gelmis saklamak.Ben ona ilk başta söz vermedim bende düşünüyorum dedim sonra ise tabi şart koşdu bende sevdiğim icin ve saten istediğim icin tamam dedim ben kendimden kapanmak istyordum tamam hazırım diyip kapanmak istiyordum 5 vakit namaz kılıyordum hazırlanıyordum kendimi şimdi ise birden zorla olunca bunaldım sıkıldım birden bire bana cok geldi herşey cok geldi ..
Düşünmüyorum satende mutlu olmak istiyorum sevgili ve nişanliylken cok mutluyduk o kendisi hala mutlu bu konuyu acmayınca icimi acmayınca bu derdimi...
Azına sağlık evet ben kapanmak istiyordum fakat böyle zorla şartlandırıpda değil sonra kapalı istiyordu neden bana baktı benim ailemde dinine düşkün ve görünüyor da ama beni kimse zorlamadı yada değişdirmedi herşey serbest di rahatdım.. şimdi birden bire böyle bir değişiklik bu hızla olmazki ... böyle şartlandırırarak olmazki ben istedimki bana bıraksın hayatımı değişdirmeye kendimi. Elinde olsun istedim diğet değişiklikleride kendimden seve seve yaptım ama bu beni cok zorladı ve yordu...MAdem kapalı biriyle evlenmek istiyordu neden açık birine baktı?
Evet haklısın alışamadım ve acılıp kapanmakda bana yatmıyor bilmiyorum şuan saten acılmayı düşünmüyorum utanırım bu durumdan ama bana zor geliyor doğru gelmiyor ama acılmakda doğru gelmiyor bilemedimBı başörtüsü için diye bahsettiginize göre pekte kapanmayı dusundugunuzu sanmıyorum. Bana gorede herkesin evlilikte seçimleri vardır. Kimi kapalı kimi açık. Bazısı okumuş meslek sahibi bazısı ev hanımı vs. Baştan kapanmayı kabul etmissiniz. Adamda beklemiş ee kapanmissiniz şimdi geri açıyorum kendimde düşünüyorum zaten sonrada bı daha mı kapanacaksiniz. Ben anlamadım sizin sorununuzu. Belki kapalı olmak garip geliyo şuanda size.madem sizinde isteğiniz varsa sabredin biraz belki alisamadiniz. Kendinizi farklı hissediyosunuz. Haa baktınız olmuyo acilirsiniz. Ama bunu şuanda eşinize dillendirmeyin fazla.
Kapalısını alsaymış ozamanMerhabalar arkadaşlar ben 6 yıl önce yurtdışından türkiyeye temelli döndüm gidip geliyordum 3 sene önce eşimle tanışdım ve ben tanışmada annemin babamın bana verdiğini cocuklarıma geri vermek isterim dedim ilerde ilk cocuğum olduğunda kapanmak istiyorum inşallah dedim sonra ilişkide ya kapanırsın yada ayrılırız diye şart koşdu ve ben onu cok seviyorum evlenince kapanırım dedim zorladı beni. Sözden sonra evet dedim sonra gine tartışmalar oldu ve evlenince olura getirdim ben onu.... şimdi evlendim 4 ay oldu ve kapandım. Ama hic mutlu değilim cünkü bana bırakmadı ben hazırlanıp şimdi evet şimdi zamanı geldi diyip kapncaktım ama öyle olmadı zorladı beni şimdi ise cok cok zorlanıyoruö ve aşırı mutsuzum evliliğin tadını cıkaramıyorum cok mutsuzum bu halimle başka bir lüksüm yok diyor yani acılırsam biter diyor bana tartışırız kavga ederiz acıldıkdan sonra ondan sonrada biter diyor banaa cok defa konuyu acdım konuşmaya calışdım ama yok... onun icin cok fedakarlıklar yapdım ben cok cana yakın sevdiğim insanları elimin üstünde tutan biriyim sevdiklermi hep sevindirmekten yanayım onun icin sigarayı bıraktım arkadaşlarımı saldım kapalı giymeye başladım ona nasıl kendime bişey aldığımda onada herzaman alıyordum almanyada calışan biriyim şimdi eve tıkındım dışarı cıkmıyorum cok bunaldım mutsuzum napcamı bilmiyorum yarın annanem gelcek almanyadan annemle istanbula gitcez 1 hafta kalmaya bugün gine bu konuyu actım ve şuan yürüdü gitti uyumaya konuşmak istemiyor dedi.. napcamı bilmiyorum ayrılmak istemiyorum daha 4 ay oldu ama doğru bulmuyorum ayrılırsa bi baş örtü icin ozaman beni gercekten sevmiyor...cok mutsuzum bu halimle ve cok bunaldım...