• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Yüzüğü

ciilekkokulum

|oysa ßir umuttu hep|
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
90
0
36
Ankara
Kızlar merhaba, sonunda sevgilimi ikna ettim 2 yıldır cıkıyoruz, 1 yıldır hemen hemen her fırsatta yüzük takalım artık, adı olsun ailelerimiz kaynaşsın yavastan birseylere vesile olalım artık diyip duruyorum.
Askere gidicek 7 ay sonra başlarda askere gidiceğim zaman takarız diyordu, tamam dedim,
Birden fikri değişti konuyu kendi açtı para biriktirip hemen yapalım sözümüzü dedi, sevindim 1 hafta oldu bunu söyleyeli, ayyy cocukta ne bi azim ne bii tutuculuk hicbirsey yok, bir mekanı var kendisine ait, orayı işletiyor, eline gecen parayı har vurup harman savuruyor, biriktirmiyor hevesim cok kırıldı yaa ufaktan kenara atar insan...
Bende katıyım biraz ortaklaşa çabucak alalım yüzüğümüzü diyorum alt tarafı 300 lira birikmezmi yaa.. Onada yok diyor kendi biriktiricekmiş hayatta benden para almaz öyle bir insan..
Dayanamıyorum artık bir an önce yapmak istiyorum bu sözü ailelerimizde he demişken..
Napıcam benn hergünn yüzükte yüzük diye sızlanıyorum biriktirip alıcam yapıyor sorumsuzlugu beni öldürüyor kabinide kırmak istemiyorum napmam lazım canlarım :(

Öncelikle mrb tatlım seninki en azından ikna olmuşş aman üstüne gitme derim ben erkeklerın bu konularda ne kadar üstüne gidersen okadar geri çekildiklerini biliyorumm :31:benimle ciddi bi adım atmak, parmağında benım yüzüğümü taşımak veya sarkan oldugunda yüzüğü görüp sahipli oldugumu anlamalarını istiyosan acele et para biriktir de erkekler kıskanc olur ya bu taktik işe yarayabilirr :1:

Öncelikle mrb tatlım seninki en azından ikna olmuşş aman üstüne gitme derim ben erkeklerın bu konularda ne kadar üstüne gidersen okadar geri çekildiklerini biliyorumm :31:benimle ciddi bi adım atmak, parmağında benım yüzüğümü taşımak veya sarkan oldugunda yüzüğü görüp sahipli oldugumu anlamalarını istiyosan acele et para biriktir de erkekler kıskanc olur ya bu taktik işe yarayabilirr :1:

canım sagoll tavsiyelerin için ama mümkün degil ben bu lafları diyemem ona cok kıskanc erkek bi ünlüyü begensem ona bile kıl kapıyor , kavga cıkartır hic almaz yüzüğü valla:)

canım sagoll tavsiyelerin için ama mümkün degil ben bu lafları diyemem ona cok kıskanc erkek bi ünlüyü begensem ona bile kıl kapıyor , kavga cıkartır hic almaz yüzüğü valla:)
ama bunda bişey yokki canım dışardaki insanlar sahibim oldugunu parmagımdan anlasınlar de aranız bozulsun istemem gene tabi sen sevgilini en iyi şekilde tanırsın :107:

ama bunda bişey yokki canım dışardaki insanlar sahibim oldugunu parmagımdan anlasınlar de aranız bozulsun istemem gene tabi sen sevgilini en iyi şekilde tanırsın :107:

bi tanısan aynı sende benim gibi düsünürdün tatlım kalbini kırmadan nasıl yola getiricem ben bu cocugu anlamıyorum bende tutucu bi insan degilim bide o var elime para gecince harcarım hemen, evlenirsek nolucak merak içersindeyim yani:)

offf cnm sakın öle parayı birlikte biriktrelim falan diye üstüne gitme erkekler bu konuda çok hassas :31: bizde yüzüğümzü seçtik alıorduk para çıkışmadı sdce 20 lira ben verdim aramızda benim açımdan asla sözü olmaz ama o ilk bulduğu bankamatikten para çekip o 20 lirayı bana verdi kızdım aramızda bunun lafımı oluyo şimdi dedim o bana daha çok kızdı farkındamısın yüzük alıyoruz yemek yemiyoruz benm almam gerek diye ki yemek yerkeen bile kuruş çıkartdırmaz bana nedenböyleler bilmiyorum ama çok fena oluor öle para konusunda üsteleyince tescilli :1:

Son düzenleme:
offf cnm sakın öle parayı birlikte biriktrelim falan diye üstüne gitme erkekler bu konuda çok hassas :31: bizde yüzüğümzü seçtik alıorduk para çıkışmadı sdce 20 lira ben verdim aramızda benim açımdan asla sözü olmaz ama o ilk bulduğu bankamatikten para çekip o 20 lirayı bana verdi kızdım aramızda bunun lafımı oluyo şimdi dedim o bana daha çok kızdı farkındamısın yüzük alıyoruz yemek yemiyoruz benm almam gerek diye ki yemek yerkeen bile kuruş çıkartdırmaz bana nedenböyleler bilmiyorum ama çok fena oluor öle para konusunda üsteleyince tescilli :1:

ayy canım benimkide aynı.. 2 yıldır tek bi kuruş cıkartmadı cebimden, bende destek olayım paramızı birlikte toplayalım alalım dedim parladı hemen hayır ben en kısa zamanda takıcam o yüzüğü parmagına diye, bakalım dha kac hafta bekiycem kim bilir :)

yapcak bir şey yok adamın huyu bu...
tabıı kı sen mantıklısın aslında...biraz ogret ona barı tutumlu dawranmayı...

tatlım çabalıyorum ama illa dediğim dedik bir insan, birebir benim durumumu yasayan arkadaslar cıkar napmam gerektiğini söylerler umarım cünkü gercekten sözün bittiği yerdeyim napsam olmuyor har vurup harman savuruyor adam parayı, düsün biraz sevdiğini sık disini 2 3 gün at kenara para fazla vaktinide almaz yani iki gün sıksan disini toplarsın parayı..

Back
X