baktım bende face hesabına.Paylaşmadan önce o alttaki bağıran adamın ismini arattım ama bulamadım. Kibledim kendimi.Kimseyi kandırma yoluna gitmeyeyim bende.İlk iki resim aynı olabilir benziyorda, alttakinin hiç alakası yok be dombik diğerleriyle
Yok kandıyosun demedik.baktım bende face hesabına.Paylaşmadan önce o alttaki bağıran adamın ismini arattım ama bulamadım. Kibledim kendimi.Kimseyi kandırma yoluna gitmeyeyim bende.
Magdur edebiyati yaptigimi da nerden cikardiniz bu kiz da digerler gibi patlamda olmedimiKonuya gelecek olursak, bu ülkede gereksiz insan çok fazla.Var böyle ne yaptığını bilmeyen insanlar.Ama bir haberin altına yapılan gerçek olup olmadığı bile belli olmayan bir yorumu haber yapacak kadar komik haber kaynaklarımızda var demekki.
Konu sahibi siz bu konuyu niye açtınız ?
79 milyonluk ülkede sanal bir karakterin yaptığı yorum üzerinden yine mağdur edebiyatı mı amaç?
başörtülü biri olarak bu mağdur edebiyatından sıkıldım artık79 milyonluk ülkede sanal bir karakterin yaptığı yorum üzerinden yine mağdur edebiyatı mı amaç?
ya..İşte kutuplastigimizin resmi ne denir ki hepsi de başı açık kapalı ülkemizin geleceği idi.yaziklar olsun sözcü ye sanırım Lamelif aminenin yakını idi.mekani cennet olsun
sen de başörtülü müsün?başörtülü biri olarak bu mağdur edebiyatından sıkıldım artık
Ne alaka?Magdur edebiyati yaptigimi da nerden cikardiniz bu kiz da digerler gibi patlamda olmedimi
bazılarına göre akepeli olmadığımız için,başörtümüz de ibadetlerimizde kabul görmüyor.alenen fetva verdi burada birileri.sen de başörtülü müsün?
kurban olurum sizin gibi başörtülüye ben yaa.
Ciddi misin abla:)))bazılarına göre akepeli olmadığımız için,başörtümüz de ibadetlerimizde kabul görmüyor.alenen fetva verdi burada birileri.
boşverrr ,bazılarına göre akepeli olmadığımız için,başörtümüz de ibadetlerimizde kabul görmüyor.alenen fetva verdi burada birileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?