Sözde Anneeee

sendemibrutus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
2.108
1.900
333
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, Dün tanık olduğum bir olayı anlatmak istiyorum. Tramvay istasyonunda oturdum tramvay beklerken iki kadın, tahmini 3- 4 yaşlarında bir çocuk yürüyen merdivenlerden iniyordu. Sözde annesi çocuğun elinden tutmamış vs. Çocuk elini yürüyen merdivenlere sıkıştırdı, düştü bağrış çağrış.. Sonra geldiler yanıma oturdular yine sözde annesi 3-4 yaşlarındaki çocuğa neden önüne bakmıyorsun patttttttttt, çatttt ! O tokatı ben yedim inanın benim canım acıdı. Annesi biraz problemliye benziyordu yanındaki kadında ondan fazla ancak eksik değil. Tabiki kayıtsız kalamadım. Pardon dedim pardon siz çocuğa vuruyorsunuz ama siz çocuğunuzun elinden tuttunuz mu inmesine yardımcı oldunuz mu ? Durdu yanındaki dengesiz kadın sananeee bizim çocuğumuz, sen kendi çocuğuna bak bilmem ne.. Kusura bakmayın arkadaşım o çocuğun annesi olman onu öldüresiye dövme hakkını sana vermiyor ve ben burada çocuk isteyipte çocuk sahibi olamayan insanların varlığını bildiğim için benim son derece zoruma gitti. Rabbim böyle insanlara çocuk veriyor dedim, belki o an için isyan bile ettim.Ben böyle şeylere kayıtsız kalamıyorum konunun çocuk benim olayına dayanmasına tahammül edemiyorum.Çocuk senin öldür o zaman annesisin ya hani bence sözde anne..!!!!! Çok sinirlerim bozuldu..

Back