- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
kimse kendi falına kendi bakamaz cnm. birşey anlamaz ve uğursuzluk getirir derler.sende kendi falına kendin bak şeker ...yaptıkları ayıp tabi ...
hmm anladım ...kimse kendi falına kendi bakamaz cnm. birşey anlamaz ve uğursuzluk getirir derler.
kendi falına bakamaz ki kimse :) çok denedim ama kendi hayatımı bildiğimden midir nedir yorumlayamıyorumsende kendi falına kendin bak şeker ...yaptıkları ayıp tabi ...
Ifsa et bence bilelim
kendi falına bakamaz ki kimse :) çok denedim ama kendi hayatımı bildiğimden midir nedir yorumlayamıyorum
nickinde uygunIkaz suresi verip yaz bence; bizi de kandirmalarina izin verme
Ohoo ben falima bakmaya kalksam sevdiğim adamla 40 gün 40 gece düğün yaparım falda
söylediğim zaman zeytinyağ gibi üste çıkıyorlar birde. ayy şaka gibi. falına bakmışım hanımefendinin hemde sabah saatlerinde ve akşama kdr bir teşekkür etmeyi bırak başka bir topiğe fal atıp fallaşmak istiyor başkaları ile ee hani benim falım görmezden gelmişsin dediğimde zeytin yağ gibi üste çıkıyorIkaz suresi verip yaz bence; bizi de kandirmalarina izin verme
söylediğim zaman zeytinyağ gibi üste çıkıyorlar birde. ayy şaka gibi. falına bakmışım hanımefendinin hemde sabah saatlerinde ve akşama kdr bir teşekkür etmeyi bırak başka bir topiğe fal atıp fallaşmak istiyor başkaları ile ee hani benim falım görmezden gelmişsin dediğimde zeytin yağ gibi üste çıkıyor
bende artık baktırmadan bakmıyorumHaklisin öyle kişiler çok bana da aynı şeyi yapan var
Ve artık onlara bakmama kararı aldım yazdıklarinda cevap vermiyorum
şimdi ben burda belirtirsem canım ban yerim o yüzden kalsın.Şimdi isim versek emin olun biz kötü olacaz ama var öyle kişiler site de
Zaten mesaj kutumu da siliyorum
emeelce ve desifre siz de bizim.gibi iyi niyetinizi kullandirmayin önce onlar baksın sonra siz bakın zaten siz bakıyorsunuz size.sozum yok ama mesaj kutumu silmeseydim yazardım
yazarhanim35 belirtirsen iyi okur
senden yana asla bir sıkıntım olmadı cnm :) zaten sna en başında dedim akşam bakmyrm gün içinde bakacğm dye hatta senin mesajını okuduktan sonra çok yorgundum uyudum bunu da sana belirttim kalkar kalkmaz baktım falına :)bende burdayazarhanim35 dahil olmak üzre 3 kişiyle fal olayım oldu..şansıma 3 ü de baktı tabi bende onlara baktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?