Sözde Karşılıklı Fallaşanlar

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Sözde karşılıklı fallaşacağz diye mesaj atanlar yada benim fallaşalım mı diye mesaj attıklarımdan bazılarının falına bakıyorum ama kendileri de bakacağız diyip karşılığını vermiyorlar. ne yapsam bundan sonra ifşaya mı başlasam acaba. o kadar emek verip bakıyorum ben sonuçta

sende kendi falına kendin bak şeker ...yaptıkları ayıp tabi ...

Ikaz suresi verip yaz bence; bizi de kandirmalarina izin verme
söylediğim zaman zeytinyağ gibi üste çıkıyorlar birde. ayy şaka gibi. falına bakmışım hanımefendinin hemde sabah saatlerinde ve akşama kdr bir teşekkür etmeyi bırak başka bir topiğe fal atıp fallaşmak istiyor başkaları ile ee hani benim falım görmezden gelmişsin dediğimde zeytin yağ gibi üste çıkıyor

Haklisin öyle kişiler çok bana da aynı şeyi yapan var
Ve artık onlara bakmama kararı aldım yazdıklarinda cevap vermiyorum

yazarhanim35 Lory89 kizlar bunlari ifsa edin ki daha fazla kandirmasinlar. Sonucta karsiliksiz da bakilabilir fal ama bunun bastan belirtilmesi gerekir. Karşılıklı olarak anlasmissan af edersiniz salağa yatmaya gerek yok. Izin vermeyin

Şimdi isim versek emin olun biz kötü olacaz ama var öyle kişiler site de
Zaten mesaj kutumu da siliyorum

emeelce ve desifre siz de bizim.gibi iyi niyetinizi kullandirmayin önce onlar baksın sonra siz bakın zaten siz bakıyorsunuz size.sozum yok ama mesaj kutumu silmeseydim yazardım
yazarhanim35 belirtirsen iyi okur

şimdi ben burda belirtirsem canım ban yerim o yüzden kalsın.

bende burda yazarhanim35 dahil olmak üzre 3 kişiyle fal olayım oldu..şansıma 3 ü de baktı tabi bende onlara baktım :)
senden yana asla bir sıkıntım olmadı cnm :) zaten sna en başında dedim akşam bakmyrm gün içinde bakacğm dye hatta senin mesajını okuduktan sonra çok yorgundum uyudum bunu da sana belirttim kalkar kalkmaz baktım falına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…